Şimdi Ara

ARABAMA BOYA SÖKÜCÜ DÖKMÜŞER LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
25.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aaykun

hocam bence daha fazla olayın üzerine gitmeyin, bu tipler saplantılı olur, kafayı takar, hayattaki tek amacı intikam almak olabilir, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan, eskilerin tabiriyle ipsiz, sapsız adamın ne yapacağı belli olmaz. hiç bir şeyi olmayan adamdan korkmak lazım, nede olsa kanunlarımız çok az ceza veriyor, kimse polisden kormuyor. muhatabınız denginiz değil sonuçta, klasik suça meyilli biri izlenimi aldım yazdıklarınızdan. evinizin yerini daha güvenli bir yere taşımayı düşünün derim ben.

Burası gerçekten küçük bi yer evi bi yere taşımak birşeyi değiştirmez yapacak olan yine bulur yapar ama artık zannetmiyorum çünkü yeterince korktu bi daha benim arabaya değil hiçkimsenin arabasına zarar vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar suça meyilli olsada çocuk sonuçta bu korku ona yeter, yani umarım

• 1000-2000 tl fiyatı düşer maalesef tecrübeyle sabittir. Ne kadar fotoğraf da çekseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

1000-2000 tl fiyatı düşer maalesef tecrübeyle sabittir. Ne kadar fotoğraf da çekseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Geçmiş olsun...

hocamız zaten aracını 1-2 senede satıcak birisi değilmiş olabildiğince uzun yıllar kullanıcakmış bence hiç bir problem olmaz. her malın bir alıcısı vardır biri almazsa biri alır.

quote:

evet polis yapacağını yaptı en azından o konuda içim rahat ;) bu öğrenci derste bana sarkıntılık yapmıştı bende disipline verdim disiplin kurulu kararıyla okuldan atıldı olayın üstünden 1 yıl geçti geçen gün okula arkadaşlarını görmeye gelmiş o zaman bende boya sökücü var bunu bi arabaya atsam mahvolur falan demiş tabi bunlar çocukların dedikodusuda olabilir bilmiyorum sonrada bu olay oldu direk şüpheleri üstüne çekti ama kanıt olmayıncada polis mahkeme masrafı ödemekten başka bi şeye yaramaz diyor davacı olmanız. ben bu çocuktan şikayetçi olsam bi de o değilse daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum burda yalnız yaşıyorum araba önemli değil bana bi zarar verir die geceleri uykum kaçıyor psikolojim bozuldu. En iyisi bu konuyu burda kapatmak diyorum. Kasko masrafları halledicek nasılsa o çocukta mimlendi en azından o cezayı boşuna yemediğini bilio. Bu konuyu burda kapatmak benim için daha hayırlı diye düşünüyorum

hocam içinizi ferah tutun.böyle şeyleri düşünmenize gerek yok.siz kutsal birisiniz. araçla ilgili kafanızda bir problem olmasın.boyada hiç bir problem olmaz en fazla işçilikden dolayı vernik damlası gibi sorunlar olabilir oda belki.benim aracımın kapısını boyadılar hafif vernik akmış.başka bir problem yok senelerdir kalkma etme olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

1000-2000 tl fiyatı düşer maalesef tecrübeyle sabittir. Ne kadar fotoğraf da çekseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Geçmiş olsun...

Araba benim para onun kimseye zorla araba satacak halimiz yok !! zaten satılık arabada yok henüz
  • bana takıp lisede notumu 2 den 1 e dusurup taktir almamı engellemişti matematik hocası.. ama bir isyan bile etmedim. onun taktiri napalım..

ama cidden şerefsiz dolu. hem size asılıyor hem bide haklıymıs gibi disipline verdiniz diye suclu oluyorsunuz hemde kaç yıl kim bilir para biriktirdnz yada taksitle calısarak aldıgınız arabaya boya sökucu dokuyor..

ulkemizde böle amaçsız hlaksız insanlıktan nasibini almamıs hayvan cok oldugundan biyere varamıyoruz...

geçmiş olsun
  • zaten biraz yürek olsa gelir karşıma derdi neyse söyler evin önündeki arabadan ne istiyorsun ki !! Neyse olan oldu Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin kötü insanlardan korusun. Bizde öğrenci olduk ama böyle şeylere cesaret edemezdik neyse sağlık olsun
  • Canınızı sıkmaya değmez, kimbilir o öğrencinin kendi içinde ne sorunları var. Altı üstü demir parçası, iyisiyle kötüsüyle herkesin başına birçok olay geliyor. Dediğiniz gibi sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor_1907

Canınızı sıkmaya değmez, kimbilir o öğrencinin kendi içinde ne sorunları var. Altı üstü demir parçası, iyisiyle kötüsüyle herkesin başına birçok olay geliyor. Dediğiniz gibi sağlık olsun...

Her sorunu olan milletin malına zarar verecekse yandık ama olmaz ki !! O demir yığınında benim ne kadar çok emeğim var bi bilseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen_25

quote:

Orijinalden alıntı: zagor_1907

Canınızı sıkmaya değmez, kimbilir o öğrencinin kendi içinde ne sorunları var. Altı üstü demir parçası, iyisiyle kötüsüyle herkesin başına birçok olay geliyor. Dediğiniz gibi sağlık olsun...

Her sorunu olan milletin malına zarar verecekse yandık ama olmaz ki !! O demir yığınında benim ne kadar çok emeğim var bi bilseniz..

Küçük yerlerde öğrenciyi polisle korkutamazsınız.Zaten hepsi birbirini tanır göstermelik bir ceza yazarlar biraz kulağını çekerler o kadar.İstediğiniz kadar ceza yazdırın o çocuk oranın yerlisiyse bela olur.Bende küçük bir ilçede üniversite okuyorum buranın yerlilerine yüksekokul müdürü bile birşey diyemiyor.

• Valla hocam itin kopuğun takıldığı bir okul ise fazla bulaşmayın o adama.Kendi can sağlığınız kesinlikle paradan önemlidir bence.Benzer bir anı var onu anlatayım;

Eskişehirde Turgut Reis lisesi diye biryer var ve buraya gelen öğrenciler diğer düz lise vs yerlerde bir yıl takılıp barınamayan ,sınıfta kalan öğrencilerdir genelde.Çoğu kopuk tipler.Geçmişte de öyleydi.Eski öğrencilerden psikolojik bunalımlı 27 yaşında birisi geçen yıl okula gelmiş müdür yardımcısını aramış bulamayınca dışarıdaki hizmetli ile münakaşaya girmiş.Hizmetliyi bıçaklayıp öldürmüş.Sonuçta hayattan beklentisini olmayan birisi bunu çok rahat yapabilir bence kendinizi emniyette hisedebileceğiniz yerde kalın.

Geçmiş olsun
  • Zaten vazgeçtim şikayetçi falan olmıcam nasılsa bi sonuca varmak imkansız. dün arabam servisten çıktı çok güzel olmuş vernik lekesi kalabilir demişlerdi ama hiçbirşey yok çok güzel olmuş. boya sökücü sızıp plakayada gelmişti sadece plakanın kabarmış boyası kalmış :) onu nerde yaptırabilirim ben
  • quote:

Zaten vazgeçtim şikayetçi falan olmıcam nasılsa bi sonuca varmak imkansız. dün arabam servisten çıktı çok güzel olmuş vernik lekesi kalabilir demişlerdi ama hiçbirşey yok çok güzel olmuş. boya sökücü sızıp plakayada gelmişti sadece plakanın kabarmış boyası kalmış :) onu nerde yaptırabilirim ben

Eğer plakanın boyası çok kabarmışsa, o plakayı trafik müdürlüğüne teslim edip, yenisini bastırtmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Zaten vazgeçtim şikayetçi falan olmıcam nasılsa bi sonuca varmak imkansız. dün arabam servisten çıktı çok güzel olmuş vernik lekesi kalabilir demişlerdi ama hiçbirşey yok çok güzel olmuş. boya sökücü sızıp plakayada gelmişti sadece plakanın kabarmış boyası kalmış :) onu nerde yaptırabilirim ben

Eğer plakanın boyası çok kabarmışsa, o plakayı trafik müdürlüğüne teslim edip, yenisini bastırtmak en iyisi.

35 plaka oldugu hala belli yani okunuyor sadece kabarmış kötü gözüküo en iyisi dediğinizi yapmak

• quote:

şüphelendıgın ogrencıyı bındır arabay dekı gel senı eve bırakıyım gotur ıyıbı sorguya cek zaten tırsar konusur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

şüphelendıgın ogrencıyı bındır arabay dekı gel senı eve bırakıyım gotur ıyıbı sorguya cek zaten tırsar konusur

arabaya boya sökücü atan elemanla konuşulmaz. arkadaş 25 yaşında bir bayan, öğretmen, ilçede yaşıyor. maalesef yapabileceği bir şey yok. polis bir sürü maddi ceza yazmış zaten, daha da üstüne gidip deşmeye gerek yok bence.

• quote:

hayırlı olsun :) aracınızın düzgün şekilde çıkmasına sevindim.plaka olayınada 20-30 liraya çiftini çıkarıyorlar zaten problem olmasın oo ama aracınız yeni ben olsam plakamıda değiştirirdim.inşallah bir daha başınıza böyle olaylar gelmez. dertsiz sıkıntısız kazasız belasız araç'ınızı ömür boyu kullanırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

hayırlı olsun :) aracınızın düzgün şekilde çıkmasına sevindim.plaka olayınada 20-30 liraya çiftini çıkarıyorlar zaten problem olmasın oo ama aracınız yeni ben olsam plakamıda değiştirirdim.inşallah bir daha başınıza böyle olaylar gelmez. dertsiz sıkıntısız kazasız belasız araç'ınızı ömür boyu kullanırsınız :)

Saolun. evet bende değiştirmeyi düşünüyorum zaten pek belli olmuyor ama olsun değmez 20-30 tl için

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

arabaya boya sökücü atan elemanla konuşulmaz. arkadaş 25 yaşında bir bayan, öğretmen, ilçede yaşıyor. maalesef yapabileceği bir şey yok. polis bir sürü maddi ceza yazmış zaten, daha da üstüne gidip deşmeye gerek yok bence.

bu dediğiniz mümkün değil onu arabama nasıl alayım kessin beni de rahatlıyalım o pislikle konuşulmaz

• http://www.kaputkorumafilmi.com/

kaput filmi önerebilirim ama yaptırmasanızda olur artık orjinalliği kalmadığı için kaputun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

http://www.kaputkorumafilmi.com/

kaput filmi önerebilirim ama yaptırmasanızda olur artık orjinalliği kalmadığı için kaputun :)

Tamam ya yüzüme vurup durma artık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.