@orjinalden Çalıntı abi bunu nerden çaldın çok aradınmı
Tosun ......
klioo
quote:
Orjinalden alıntı: ozzzy222
@orjinalden Çalıntı abi bunu nerden çaldın çok aradınmı
bizim evde kullanılan en favori replik
Hocam Ne Biliyim Ne Kadar Saçma Bir Olay Bu
Araç Muayanesinde Aracınızın İsmi Ne Diyemi Soruyorlar?? Yada Bir Arkadaşınıza Arabanızı Getirmesi İçin..xx ikistayı Getir..mi Diyorsunuz? Arkada Polis Sağa Çek Derken ikista Sağa Çekmi Diyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
Araç Muayanesinde Aracınızın İsmi Ne Diyemi Soruyorlar?? Yada Bir Arkadaşınıza Arabanızı Getirmesi İçin..xx ikistayı Getir..mi Diyorsunuz? Arkada Polis Sağa Çek Derken ikista Sağa Çekmi Diyor?
hayt yakarım bu gezegeni bu formu ya sev ya terket altı üstü bi isim yazıcaksın komedi olsun diye açtık yaratıcıları gör okuda bişeyler öğren bak
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
Kardeşş kasma fazla yaa.. tamam bılgı daarcıgını fazla zorlama cıkmıyor senden birşeyy
THALİA İLE PAŞA ARASINDA KARARSIZ KALINDI PAŞA bir arkadaşın köpeğinin İSMİ , THALİaDA BAYAN YAW ARABAM ERKEK BENİM YOKSA KIZMI YA
ayrıca renault güney amerikada bu aracı thalia ismiyle satıyor...
Araba sevgisi başka başka. Kimi arkadaş gibi isim arar kimi de benim gibi kız arkadaşına öptürür arabasını.
Dül Dül:
quote:
Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
yapma yaw bende adını tam thalia koyacaktım olmaz güney amerikaca 1000 lerce thalia war olmas koymam başka bişey bulmak lazım
@TuVNeRa yaw niye başkasına öptürüon kıskanır insan arabasını ayrıca araba sevmem ben bmw motor alıcaktın zorla bunu aldırdılar baskıyla
quote:
Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
ayrıca renault Kongo'da bu aracı Paşa ismiyle satıyor...
Şaka bi yana sen bu arabaya thalia koyucan ama guney amerika'da bunlarda binlerce olucak yani ozel isimden cıkıp cins isime donusucek...Yaslı teyzelerimiz, amclaarımız tarafından yanlıs telaffuzu da mumukun o yuzden Paşa derim ben
valla seninkini bilmem ama ,
Bizimkinin adı pelin
Polo Pelin,
Arabanın arka camında '' Babam'ın Gelini Polo Pelin'' yazıyor
Çorlu'da olanlar belki görmüştür
Jetgil
benimkisinin adı yamyam. Yamyam gibi benzin yakıyo bide küçük araba allahtan 10 litre yakıyo şehir içi bide büyük olsa benide benz,n deposuna çeker yakardı heralde