Şimdi Ara

Arabama Sürtmüş:(((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

geçen haftada benim bembeyaz karbeyaz pamuk gibi arabamda arka tamponun solunda 10 cm ye 2 cm ebatlarındaki bir çizikle gözgöze geldim.

beyazın üzerine mavi hiç yakışmamış.
  • honda sürtük 1.6 ils
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

honda sürtük 1.6 ils

Pardon renault sanıyodum arabanı
  • o kadar tepki geldi ki artık reno alırmıyım bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

o kadar tepki geldi ki artık reno alırmıyım bilmem

reno

• başkasının arabasına vurup kaçanlara

hatta bide onların hepsinin
     Arabama Sürtmüş:((((

• Yaw arabayı geçen sene Nisan da aldım zar zor şimdi araba sınıf tahtası. Önüne gelen hayvan vurdu o kadar kollamama rağmen. Özel garaj yaptırdım kurtaramadım arabayı yaw
  • Dostum geçmiş olsun ama siyah izse pasta cilayla geçeceğini düşünüyorum.
    Geçen hafta sonu bizim okulun bahçesine bir araba park etmiş durumdayken arabanın her yerine çocuklar taşla adlarını yazmışlar bunu benim arabama yaptıklarını düşünüyorum kafayı yerdim herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertturkozu

başkasının arabasına vurup kaçanlara

hatta bide onların hepsinin
     Arabama Sürtmüş:((((

O ne demek yau? Gecende bi şahinin arka camda yazıodu kocaman

• şahinde falan normalde astra coupe da alışık olmadığımız görüntüler bunlar, ama bence fena olmamış
  • pasta falan değilde mazot yada cif çıkarır gibime geliyo bugün müsait olursam yada yarın denerim sonucu söylerim belki sizinkilerde aynı şekilde çıkar.
  • sen dua et o jeep le arabanın üstüne çıkmamış
  • imzamdaki arabam benim 10 senelik hayalimdi.
    onuda ist bulduk.ist arabalarıda malum.tamponlar kötü durumda.boyatmayı düşünüyordum.ama vazgeçtim.nasl olsa biri gelip sürtecek.(denizli'de ist gibim oldu artık.saygısız sürücüler.dikkatli olanları tenzih ederim.
    diyebilirsinizki arabalarınız kaç paralık ki 10,000 lira bil değil.
    napalım bizim hayalimiz o kadarlık.(hayallerimiz kısıtlı)
  • benimde geçen hafta evin önünde sürtmüşlerdi sağ arka kapıyla sağ ön kapının tam ortasına göcük oluşturmuş daaaaa arkaa camurluğa kadar o.usbu çocuğu. biz öyle bişey yapsak not falan bırakırız bunlar vur aç yapıyorrr
  • özellikle şirket arabası kullananlara dikkat etmek lazım. beyaz clio ve albealar genelde sirket arabası oluyor öyle sert kullanıyorlarki arac daha 2 senelıkken hasat oluyor zaten. buraya kadar benı ılgılendırmezde bızım araclarıda sırket arabası sanıyorlar herhalde.... ozellıkle park yerinden cıkarken hem ondekı hem arkadakı aracların tamponuna dokundurarak cıkıyorlar. gecen cevızlıde arabamı yol kenerına parkettım dukkana gırdım bı ara gozum takıldı ayının teki arabasını cıkarırken bır benım aracın arka tamponuna bir arkadakı aracın on tamponuna vurarak aracını cıkardı. hemen kostum yakalamak ıcın ama yakalayamadım sirket arabası kullananalara bızım araclarımızı zar zor para bırıktırerek aldıgımızı belırtmek ıstıyorum.
  • Malesef sırf araç kullanabilmek yeterli değil trafikte.Bazı önemli kriterler vardır;
    **Hırslı olmamalıyız veya trafiğe yansıtmamalıyız.
    **Geçiş üstünlüğünü önemsemeliyiz.
    **Ne olursa olsun saygı..
    **Kendine çok güven trafikte felaket davetiyesidir.

Direksiyon sınavında gözetmenlikte yapıyorum.Son sınava 20 aday katılmıştı
    14 erkek 6 bayan, bunlardan 7 kişiyi bıraktım(2 erkek 5 bayan).Diğer gözetmen arkadaşlarımdan kendi gruplarında hepsini geçirende olmuştu,ancak söz konusu trafik ve sürücülük.Basite alınmamalı bence
  • Arkadaşlar geçen gün benim arabanın sol kapısına biri sürtmüş aslında çarpıp kaçmış demeliyim çünkü kapıda göçük oluşmuş. Bende caddede gelen geçen oluyor dikkat etmiyorlar diyerek gittim arabamı sessiz sakin bir yere park ettim. Birkaç gün sonra arabanın yanına gidince ne göreyim aracın her tarafı çamur içerisinde biraz dikkatli bakınca çamur izlerinin ayakkabı izleri olduğunu fark ettim. Anlayacağınız çocuklar arabamı kaydırak niyetine kullanmışlar arabanın üzerine çıkıp ön veya arka camdan kaymışlar Hemen gidip aracımı yıkattım yıkanınca aracın her tarafında özellikle camlar ile kaputun birleştiği noktalarda derin olmak üzere çizikler oluştuğunu gördüm. Binbir emekle aldığım arabamı o halde görünce ağlayasım geldi. tek tesellim aracın tavanında veya kaportasında çukur oluşmaması. Malesef ileride bu çocukların hele birde araç sahibi olunca neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvcal -- 23 Ekim 2006; 10:45:55 >

• artık insalar çok saygısızlaştılar karşısındakilerin binbir emekle para biriktirip bi araba aldıklarını düşünmeden burup kaçıyolar benim arabayıda servisten bakımdan çıkarmıştım akşam getirdim parkettim evin önüne sabah kalktığımda ne göriyimm hayvanın teki arka tampona bi vurmuş ortadan başlamış sol tarafa doğru komple kırmış tamponu nasıl becerdi hala aklım ermiyoo tmm bazen dokunabiliyo ama bi dokundu artık nie ısrar edipte komple kırıyosun tamponu sonra yaptırmak için 2hafta ayrı kaldım arabamdann
    böleelerinee

• park halindeki aracıma bundan sonra 220 volt elektirik verecem sıkıysa çizsinler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.