Şimdi Ara

Arabami Alan Kisinin Yalan Beyanli İlani 46 EY 146 !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "orjinal, deyişen yok" yazan birinden, elbistan'a gidip araç alacak biri için az istemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım konuştum yok fatura var bakım faturaları şu var bu var diyor yalancı adam. Arayın söyleyin bir şey yokmuş sizde diye ne diye yalan söylüyorsunuz. Adam baya rahatsız oldu aramamdan buyrun siz de arayın.

0536 493 1841
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    şimdi olsa rahat 30 bine satardınız. Hatta aracın kasko değeri 30 binin üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Aradım konuştum yok fatura var bakım faturaları şu var bu var diyor yalancı adam. Arayın söyleyin bir şey yokmuş sizde diye ne diye yalan söylüyorsunuz. Adam baya rahatsız oldu aramamdan buyrun siz de arayın.

0536 493 1841

Faturalarin fotosunu w.app tan gonder deyin :)
    Benden ona gecen fatura sadece akunun faturasi :) bakim felan yok.Ben satmadan 10 gun once km bakimi yaptirmistim, klasik yag, filtre vs.Belki kendisi de sonra bakim yaptirdiysa onun faturasi olabilir elinde.1 parca boya oldugunu kesin biliyor ama Saseden sorgulayinca 250 tl civari bir hasar cikiyor.Bunlara yok diyor utanmadan.Arabaya kaliteli bir alarm ve park sensoru taktirmistim belki onlari da sokmustur.Arayip sag camurluk boyali gibi gorunuyor ya da ben polisim saseden baktim boyaliymis araciniz deyin :) bakalim ne diyecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panisher -- 30 Ağustos 2014; 22:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

maraşlı olmaktan utandım.önemli olan bunun vebalini diğer tarafta nasıl ödeyecek

+46

• Elbistan afşin bölgesinde böyleleri boldur. Herkes birbirine kazık atmaya calısır. fiyatlarda yüksektir diğer illere nazaran

• 31000 tl bora...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.