Şimdi Ara

Arabamın Cam Sileceklerini Çalmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Bugün Oran'daydım, öğle saatlerinde muz tipi sileeceklerim (Tanesi 4-5 TL) yerli yerinde duruyorken iki saat kadar önce, arabaya bindiğimde sileceklerin yerinde adi bir marka standart sileceklerin olduğunu gördüm. Alan kişi boş bırakmak istememiş sanırım, 10'ar cm daha kısa silecek takmış yerine. Arabasına uyarsa içim yanmaz fakat uymayıp da çöpe atarsa hakkımı helal etmiyorum arkadaş. Silecekler zaten yeni de değildi, bugün yarın değiştirecektim; hatta bagajda yedekleri de duruyordu ama yağış olmadığından ve hava biraz da serin olduğu için değiştirmeye üşendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Şubat 2011; 19:43:21 >

• Markası bosch falansa hadi diycem pahalı sonuçta muz tipi boschlar yok uyduruk bir marka derseniz tam komedi insan neden buna tenezül ederki...

Bende komşuyu yakaladım benim arabanın antenini sökmeye çalışırken çıkışınca benim arabanınki çekmiyor antendenmi acaba bi takıp bakacaktım dedi tabi yersen hesabı ama yemedim
  • Bosch silecek alsam, sileceği silecek koluna zicirlemem gerekir demek ki.

Sileceklerini alan neden almıştır ve niye böyle yapmıştır anlamaya çalışıyorum. Kendi aracına takmıştır büyük ihtimalle ama kendi sileceğini taktığında, aradaki boy farkından dolayı kendi aracına uymayacağını da bir düşünür insan.
  • Benim arkadaşında ön 2 tekerin bijonlarını söküp almışlar.SAdece kilitli bijonu sökememişler!
  • yerine başka silecek takması da çok komik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

yerine başka silecek takması da çok komik olmuş

Belki arabanın sahibi farketmez diye düşünmüş olabilir. Bazı kullanıcılar gerçekten dikkatsiz olur. Sileceğinin muz tipi olduğunun bile farkında değildir. Ama tabi sileceğe tenezzül etmesi garip.

• cok insaflı bir hırsıza denk gelmişsiniz

gercekten enterasan bir durum

benimkiler yeni bosch aldım yine biryere park edince söküp bagaja koyalım bari

yedek taşımanız cok yerinde olmuş bende de ayni daima yedek bagajda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne hallere geldik yahu yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Markası bosch falansa hadi diycem pahalı sonuçta muz tipi boschlar yok uyduruk bir marka derseniz tam komedi insan neden buna tenezül ederki...

Bende komşuyu yakaladım benim arabanın antenini sökmeye çalışırken çıkışınca benim arabanınki çekmiyor antendenmi acaba bi takıp bakacaktım dedi tabi yersen hesabı ama yemedim

komşuya bak ben olsam kafa göz girişirdim
  • Muz tipi(Banana)silecek olduğu için kesin dayanamamıştır.Münasıp bir yerine soka..k herhalde
  • ortalık şerefsiz doldu...
  • Ooopss!

Ben bi arkadaşa şaka yapmak için otoparkta sileceklerini sökmüştüm
    Benim gibi bir arkadaşınız olmasın bunu yapan.
  • Millet ne yapacagini sasirmis artik. Bu kadar milyarlik arabalara biniyorsak adam akilli bir mahallede guvenlikli site icinde oturmak sart oldu. Gerci o durumda da %100 garantisi yok bu islerin ama en azindan ihtimali baya azaltir.
  • Ayıp oluyo arkadaşlar niye öyle diyosunuz, belki gerçekten ihtiyacı vardır

Bu arada geçmiş olsun kardeşim, başının gözünün sadakası olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Bugün Oran'daydım, öğle saatlerinde muz tipi sileeceklerim (Tanesi 4-5 TL) yerli yerinde duruyorken iki saat kadar önce, arabaya bindiğimde sileceklerin yerinde adi bir marka standart sileceklerin olduğunu gördüm. Alan kişi boş bırakmak istememiş sanırım, 10'ar cm daha kısa silecek takmış yerine. Arabasına uyarsa içim yanmaz fakat uymayıp da çöpe atarsa hakkımı helal etmiyorum arkadaş. Silecekler zaten yeni de değildi, bugün yarın değiştirecektim; hatta bagajda yedekleri de duruyordu ama yağış olmadığından ve hava biraz da serin olduğu için değiştirmeye üşendim.

quote:

Markası bosch falansa hadi diycem pahalı sonuçta muz tipi boschlar yok uyduruk bir marka derseniz tam komedi insan neden buna tenezül ederki...

Hayretler içerisinde okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Bugün Oran'daydım, öğle saatlerinde muz tipi sileeceklerim (Tanesi 4-5 TL) yerli yerinde duruyorken iki saat kadar önce, arabaya bindiğimde sileceklerin yerinde adi bir marka standart sileceklerin olduğunu gördüm. Alan kişi boş bırakmak istememiş sanırım, 10'ar cm daha kısa silecek takmış yerine. Arabasına uyarsa içim yanmaz fakat uymayıp da çöpe atarsa hakkımı helal etmiyorum arkadaş. Silecekler zaten yeni de değildi, bugün yarın değiştirecektim; hatta bagajda yedekleri de duruyordu ama yağış olmadığından ve hava biraz da serin olduğu için değiştirmeye üşendim.

quote:

Hayretler içerisinde okuyorum

Aynen bende yahu insna komşusunun araba antenini çalmaya çalışırmı!
    Yuh!
    Eğer ben benim arabım antenini sökmeye çalışan bir komşu v.b farketmez birini bir yakalarsaydım o anteni o arkadaşa hediye ederdim,tabiki uygun bir bölgesine montaj etmek kaydıyla!

• Yuh! Sesli güldüm akşam akşam
  • Ne insanlar yahuu 2 tane sileceğe tenüzzül ediyorlart vede yerini boş bırakmıyorlar
    Sakın bir tanıdığınız size bir şaka fln yapıyor olmasın
  • Alsın müseait bir yerine monte ettirecektir belki
  • Geçmiş olsun öncelikle.Geçenlerde Bosch silecek alıp araca taktım.Pederbey dedi ki eskileri sakla,çalarlarsa takarsın diye.''Yok artık daha neler,sileceğe mi tenezzül edecekler'' dedim içimden.Gerçekten haklıymış

Birkaç sene önce de aracın altından henüz kullanılmamış yedek lastiği ( daha çok istepne,istetme vs. diye duyuyoruz ) çalmışlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.