Şimdi Ara

arabamın camında meydana gelen silmeyle gecmeyen lekeler nasıl gıderebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: helimlim

quote:

Orijinalden alıntı: utQ94

Hocam üzüm sirkesiyle silin gerçekten tertemiz yapıyor. Benim aracın üstüne kuyu suuyu gelmişti bir de otobanda beyaz lekeler oluşmuştu(ölü böcek lekeleri falan sanırım) ikisini de gayet güzel çıkardı,bir oto yıkamacısından öğrenmiştim bunu

teşekkur ettım yarın hemen uygulayacam.pekı zıvt lekelerı var arabanın etek altında onları nasıl cıkartabılırım bılgınız var mı?

Hiç başıma gelmedi ama mazot işe yarıyor diye duymuştum.

bende duydum onu ılk yakıt aldıgımda bıraz pet şişeye alcam deneyecem eger olumsuz sonuc alırsam da arkadasların onerdıgı urunlerden bırını kullanacam sonucu buradan sızınle paylaşırım mutlaka

• Kesinlikle sirke.İlk once suyla soyle bi uzerinde gecin. sonra bezim uzerien sirketi dokun.Leke gidene temizleyin.Leke ciktiktan sonra suyla durulayin.Bizim sitede fiskiyelerden cikan sular arabanin onunu hep beyaz kirec lekesi oldu.boyle cikartabildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zift için mazot işe yarar eğer çıkmazsa zift cikarici kullanmaniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zift için marketten bir paket margarin alın bastıra bastıra bolca sürün arabayı 2-3 saat güneşte bırakın ziftler kendiliğinden çıkıp akmaya başlıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

zift için marketten bir paket margarin alın bastıra bastıra bolca sürün arabayı 2-3 saat güneşte bırakın ziftler kendiliğinden çıkıp akmaya başlıyor .

ben ilk defa sızden duydum bu fıkrı en kısa zamanda deneyecem ve forumda sonucları paylaşacam. TEŞEKKURLE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.