< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arabamın değeri 6 aydır yerinde sayıyor. (2. sayfa)
-
-
Büyük kusuru/ uçuk kilometresi yoksa uygulamaya gerek yok. B segment otomatikler fiyat yüksek ise alıcı bekler, makul ise al-satçılar ve galeriler anında alıyor.
-
Başkan kendisi troll. Wv yi o kadar çok reklam yaptı, o kadar çok övdü ki, kimse yorumlarını kaale almayınca şimdi millet kaale alsın diye Civic, Corolla gibi japon araçlarını kötülemeye başladı. Yani dolaylı yoldan gene wv reklamı yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyin değeri artmıyor ki ? Haftaya Vavacars %10-%15 daha iyi teklif verebilir.
Sıfır herhangi bir bayide herhangi bir model araba var mı ?
Dolar: 17.2 TL seviyesine geldi. Araba en iyi yatırım aracı olmaya devam edecektir.
Sıfır veya 2. el ne bulursanız düşünmeden, pazarlık yapmadan, boya - değişen bile sorgulamadan HEMEN ALIN.
Malum sarı ilan sitesinde geçen haftalarda 400.000 adet otomobil ilanı vardı fakat 300,000 tane kalmış.
1-2 haftada 100.000 araç azalmış, satılmış veya satmaktan vazgeçilmiş, 2. el arzı azalmış ve ilanlar azalmaya devam ediyor.
SIFIR bulabiliyorsanız elbette alın, "Liste fiyatından %10 daha fazla vermem." diyenlere aldanmayın. Verin, daha fazla da verin, kesin alın.
Şu andaki 2. el fiyatları Dolar: 15.5 TL civarından fiyatlanmıştır, özellikle eski tarihli ilan bulursanız balıklama atlayın derim. ytd
-
Yazıyorlar yüksek sonra neden satılmıyor , satılmasa bile üzerine her hafta 5-10 koyuyorlar :)
Ben 10-15 gün oldu sattım arabamı , 1 sene öncede 2013 Peugeot 308 sattım piyasası 115-125 bin TL idi 107 bine verdim
Yav hocam yapma Allah aşkına Türkiye de en çok prim yapan ilk 5 araba ne diye anket yapılsa her türlü ilk beş de çıkar civic, arkadasın yaa değerinin çok üstünde istiyor dur ua da başka sıkıntısı vardır... Bu anlattığın HİKAYE ye 4 yaşında ki oğlum bile güldü :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten malın değeri düşüyor, 200.000/17 = 11.760 dolar yapıyor. Araba piyasaya çıktığında 25.000 dolardı (2010 da dolar 1.5tl)..
araç duruyor mu?
-
3 kasımda 267500₺’e aldığım aracımı haziran başında 455000₺’e sattım. Hemen hemen 7 ayda %70 artış göstermiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 martta 177ye aldigimiz 2012 fiestayi 7 haziranda 225 bine sattik. 2.5 ayda 48 bin degerlendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X