Şimdi Ara

arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar malum siteden araba alıcam fakat adam ilk sahibiyim diyor pek inandırıcı konuşmadı ben bu adamın arabanın kaçıncı sahibi oldugunu nereden öğrenicem bilgili arkadaşlaplarsa sevinirim teşekkurler saygılar.

• skilachi54 S kullanıcısına yanıt
    gerçekte kaçıncı sahibi olduğunu bilemezsiniz hocam lakin,

araç kaç defa satış görmüş öğrenebilirsiniz.

ŞASE no ile sigortacınıza danışınız hocam.
  • Sigortacılar görebiliyor sistemlerinden.Yani o arabaya ne zaman sigorta yapılmış, kaça yapılmış ve kim yaptırmış görebildikleri için onlar söyleyebilir.Sigortacı bir tanıdığın yoksa ve arabaya harbi ciddi alıcıysan at bir sakal, söylesinler.Yanlış hatırlamıyorsam ruhsata bakmaları gerekiyor ama sen gene de bir sor plakadan bakılır mı diye.Belki de şase nodan bakıyorlardır.Para vermişken tramer sorgusunda çıkan fiyatların hangi işlemler için yazıldığını da anlatırlar.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    tanıdık sigortacım yok hocam araba konusunda da pek bir bilgim yok o yüzden galericilerden ve al satcılardan uzak duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Sigortacılar görebiliyor sistemlerinden.Yani o arabaya ne zaman sigorta yapılmış, kaça yapılmış ve kim yaptırmış görebildikleri için onlar söyleyebilir.Sigortacı bir tanıdığın yoksa ve arabaya harbi ciddi alıcıysan at bir sakal, söylesinler.Yanlış hatırlamıyorsam ruhsata bakmaları gerekiyor ama sen gene de bir sor plakadan bakılır mı diye.Belki de şase nodan bakıyorlardır.Para vermişken tramer sorgusunda çıkan fiyatların hangi işlemler için yazıldığını da anlatırlar.

hocam köylük bir yerde yaşıyorum buralarda sigortacı yok telefonla arasan yardımcı olurlar mı ya da telefondayken para talep ederler mi tam da bilmiyorum bu işleri ilk defa araba alıcam
  • Canları isterse yardımcı olabilirler ama sigortacı tanıdık değilse telefonda bilgi vermeyebilir.Orası ufak yerse zaten babanın bir tanıdığı vardır bu işi yapan.Ufak ilçelerde bir iki tane olurlar.O yüzden herkes tanır.Akrabalar arasında aracı olan biri vardır ona sor tanıdığı var mı diye.Olmazsa akrabanın poliçeden bakarsınız numarasına ararsınız, falanca akrabama sigorta yapmışssınız araba alacağım da şunları merak ediyorum dersiniz.Araya bir yere işte aracı alırsak sigortayı sana yaptırırız mesajını da sıkıştırırsın.Biraz insaniyetliyse yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 7 Haziran 2016; 22:49:19 >
  • Polis memuru tanıdığın varsa 2 dakikaya öğrenir plakayı ver :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • general263 G kullanıcısına yanıt
    sağol hocam güzel ve akıllıca bilgilendirme oldu
  • ya arkadaş ilk sahibi ise zaten ruhsatta yazar neyi tartışıyoruz.Harbi baydı bu forum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: skilachi54

hocam köylük bir yerde yaşıyorum buralarda sigortacı yok telefonla arasan yardımcı olurlar mı ya da telefondayken para talep ederler mi tam da bilmiyorum bu işleri ilk defa araba alıcam

Arabayı aldığınızda nereye sigorta yaptıracaksanız oraya sorabilirsiniz. Dağda, ovada, yaylada, köyde de yaşasanız bu araca bir sigorta mutlaka yapılacak.
  • Şasi numarasını gönderebilirseniz ben bakabilirim kaçıncı sahibi olduğuna.
  • İlk sahibiyse aracın tescil tarihi ile trafiğe çıkış tarihi aynı ya da yakın tarih olur. Arada birkaç yıl varsa ilk sahibi değildir büyük ihtimalle.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    bizim arabayada bakar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

bizim arabayada bakar mısınız ?

Neden bakmayalım hocam :) Forum üyelerine seve seve yardımcı olurum.
  • panthera52 kullanıcısına yanıt
    sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skilachi54 -- 8 Haziran 2016; 16:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ya arkadaş ilk sahibi ise zaten ruhsatta yazar neyi tartışıyoruz.Harbi baydı bu forum artık

ok by
  • dağda köy de yaşıyorsanız ben kendim aracı sigorta yapmam, sigortalar zaten fiyatları araç değerlerine yaklaştı, üstelik kullanmadığınız yapmadığınız kazanın parasını ödüyorsunuz, kullanmadığınız yemediğiniz yemeğin parasını da ödüyormusunuz?
  • Tramer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.