2000 Model Opel Corsa 1.2 16V 140.000'de yatıyor şuan çarşıya pazara kullanılıyor. Uzun yola gittiği yok pek.
5506 km
97' E200 Kompressör , 270.000 km'de satmıştık.
Vw Tiguan ; 11.700 km
2001 marea 155 bin kmde...
2006 getz 36400 km
2009 Laguna 6.000km
2009 Delta 2.600km
2000 vectra 78000
2000 Skoda Felicia
160.000 km'cik
2004 model Ford Fusion. 36.000 km'de.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Vw Tiguan ; 11.700 km
kardeş sen daha yeni focus almamışmıydın ?
2005 Hyundai Getz. 50.000 Km
Powered by Atiker
Renault Megane II 89.887 km
Passat TDI 115. 089 km
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
quote:
Vw Tiguan ; 11.700 km
Tranbozda bir arsa+Focusu verip Tiguanı kaptı
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
quote:
quote:
Vw Tiguan ; 11.700 km
allahım arsa verilirmi neyse kendi bilir tabi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OverDrıve
quote:
quote:
Vw Tiguan ; 11.700 km
allahım arsa verilirmi neyse kendi bilir tabi
kerem adam tiguen almış arsa verilir bencede gerçi arsadan arsaya değişirde...
İlk açtığım konuda bahsettiğim olayı aynen kopyalıyorum
quote:
Birde işin şu tarafı var , haliyle Tiguan focus'dan daha pahalı bir araç.
Diyelim Tiguan'ı reddettim , Focus'la devam ettim. Atıyorum focus'u ileride 30.000 TL'ye sattım ama bu sefer babamda yardımcı olmayacak o civarlarda bir araç almış olacam.
Ama Tiguan'ı tercih edersem atıyorum ileride 60.000 TL gibi bir rakama satarsam o fiyata daha iyi araç alabilirim.
ve köydeki arsa inanın boş boş duruyor yıllardır. O arsanın oraya gittiğimiz zaman bile oranın bizim olduğu aklımızın ucundan geçmiyordu geçip gidiyorduk.
En mantıklısı takasa girmek oldu. Babam hem kendine hem bana araç aldı , adamcağınızda daha gücü kalmadı. Böyle bir fırsatı yakalamışken kaçırmıyim dedim
Focus + Arsa toplam ne kadara denk geldi? E be uşağum arsayı sattın bari o paraya mis gibi audi a4 alırdın 2. el. Şu güzel makina kaçarmı yahu
quote:
Orijinalden alıntı: My_CaRizMa
Focus + Arsa toplam ne kadara denk geldi? E be uşağum arsayı sattın bari o paraya mis gibi audi a4 alırdın 2. el. Şu güzel makina kaçarmı yahu
Focus : 37 Arsa : 50 civarı.
Ama arada hiç para olayı geçmedi. Arsa o bahsettiğim abinin üzerine yapıldı , Tiguan benim üzerime. Olay bitti Bu araca alıştım gibi şimdilik , sanırım bir süre kullanacam. Tiguan'ı değiştirmeyi düşündüğümde tercihlerimin arasında A4'te olabilir , Bmw 3 seriside aklımda gibi ama dediğim gibi bir süre Tiguan ile devam edecem
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: My_CaRizMa
Focus : 37 Arsa : 50 civarı.
Ama arada hiç para olayı geçmedi. Arsa o bahsettiğim abinin üzerine yapıldı , Tiguan benim üzerime. Olay bitti Bu araca alıştım gibi şimdilik , sanırım bir süre kullanacam. Tiguan'ı değiştirmeyi düşündüğümde tercihlerimin arasında A4'te olabilir , Bmw 3 seriside aklımda gibi ama dediğim gibi bir süre Tiguan ile devam edecem
usta çok para gitmiş be.bir de para muhabbeti olmadı diyosun adam açmamıştır kesin muhabbeti kısa kesmiştir.neyse aracı değiştirdiğinde bizden bir fikir al bence.Yada direk audi a4. Araç çok yakışıklı