Şimdi Ara

Arabanın 15-16 gün çalışmayacak olması ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapman gereken hiç bir şey yok. Akü filan da boşalmaz. Ben kapının önündeki arabayı öyle oluyor ki, 12 günde bir, 15 günde bir çalıştırıyorum. Sistemin yağlanması için 10 günde bir özellikle dizel araçların çalıştırılması gerek derler. Ben de bu söze takıldığım için 10-15 günde bir kere 5 dk. çalıştırıyorum.
  • Aküyü şıkart ve benzin i boşalt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 gün çalıştırmadım. 41.gün tek marşta bastı. Akü yeniydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben giresunda öğrenciyim aracım 2 ay evin önünde açıkta brandasız şekilde bekliyor. 2 ay sonunda dönüyorum tek marş çalışıyor (vw bora) akü ile alakalı bir durum. Akü kutup başlarını sökebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansntrk -- 16 Mayıs 2018; 11:13:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta benzin almazsın tak 400tl cepte

• 400 tl 2 hafta naptın hocam o kadar benzin masrafım olsa satarım arabayı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim araba 7 ay boyunca kapalı garajda kaldı sadece aküyü söktüm. Tozdan aracın görünmemesi haricinde bi sorun olmadı

• Halam hastalandığında hyundai arabasını garaja koydum . 3 ay hic çalışmadı , sonra tek marşta çalıştırıp yoluna devam ettim.

3 ayda sıkıntı olmadı .

• akün için farlar ve silecekler sensörlü ise yani autoda ise o modu kapat
  • 2 haftadan hiçbir şey olmaz ,akünün durumu iyise tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumların neredeyse tamamında "hiçbir şey" doğru yazılamamış

Benim araba 1 hafta yatıyor çalışıyor 2 hafta yatıyor falan Sonbahardan beri düzgünce kullanmadım.
  • Araç yeniyse ve elektrik sisteminde kaçak vs yoksa 2-3 haftadan bir şey olmaz.Eski bir araçsa, kutup başlarını söküp öyle gidin. Yine de anahtarı verebileceğiniz birisi var ise 5 günde bir 10 dakika rolantide çalışması, yağ pompası ve motor sağlığı açısından faydalı olacaktır...
  • Aküyü yeni aldığım adam uzun süreli çalışmayacaksa negatif kutbunu sök demişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • 2 yıl yeddiemin de yatan aracımızı akü değişimiyle tek marşta çalıştırdık. daha sonra da bakıma götürdük. aküyü sökün. arabayı da sağlam bir yere çekin yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.