Şimdi Ara

Arabanın içi su alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
163.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim. kaportacıyamı göstereyim ? iç dizayncıyamı .bu arabanın içindeki rüzgarın sebebide o olabilirmi ?

torpidonun altında klima deliklerinin arkasında kocaman bi boşluk var orda kablolar teller felan var bu normal bişeymi sanki orda bi parça eksik gibime geliyor bütün arabalar öylemi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antilogaritma -- 18 Temmuz 2017; 11:19:44 >
  • Kaportacıya gösterdim. Su tahliye kanalları tıkanmış cam önünde biriken su havalandırma ızgarasından girip içeriden çıkıyormuş. Araba gaza bastıgında içeri girmesinin sebebi gaza basınca orda biriken su dalgalanıyor ve seviyesi yükselip gene ızgaradan içeri giriyor. Tıkalı yeri açtı su kenardan döküldi yere. Ustaya sordum o hava sürekli içeri girmek zorundamı. Evet kalorifer havayı içeriden alıp dışarı veriyor dedi. İçerideki rüzgarın sebebi o galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antilogaritma -- 18 Temmuz 2017; 20:1:56 >
  • Arkadaşlar 2012 s40 ön camdan içeriye su alıyor.Daha önce hiç cam değişmedi orjinal fabrika camı olmasına rağmen, 2 yere gösterdim volvoların klasik sorunu cam kendini salmış diyorlar ve alttan eliyle bastırınca cam baya oynuyor .Camın komple sökülüp tekrar monte edilmesi gerektiği ve bunun içinde 200 tl gibi masrafımın olacağı söyleniyor.3.gösterdiğim camcıda buna benzer bişeyler söyleyip aynı işlemin yapılası gerektiği fakat camın patlama riskinin olduğu ve azami buna dikkat edip tamiratı gerçekleitireceğini söyledi.

Şimdi orjinal camın bu şekilde arıza vermesi normal mi?ikincisi yetkili servise mi yaptırmalıyım yoksa normal sanayideki camcılara mı ?

Camın fotosunuda ekliyorum.

Teşekkürler...
     Arabanın içi su alıyor Arabanın içi su alıyor

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    pek rastlanmaz ama basiniza gelmis. cam sokulup tekrar yapistirilacak bosa servise gitmeyin basit bir islem ama biraz pazarlik edin.
  • yetkili servise danıştım ve ön camda bu tür vakaların geldiğini daha önce opel de çalışırken de şahit olduğunu şuanda ford markasında da aynı şekilde cam değişimi yaptıklarını söyledi.yetkili servisten bu durumlarda ve camla ilgili tamirlerde dışarıdan anlaştıkları camcıları çağırıp yaptırıyorlarmış, yani dışarda kendiniz yaptırın zaman kazanırsınız dedi.
    Hocam kasko varsa camı komple değiştirin, kaskodan ücretsiz poliçeyi bozmadan halledersiniz diye düşünüyorum. Yoksa camcı en fazla 50tl alır, anladığım kadarıyla bir işlem yok eski cama macun çekilecek. macun çekip camı oturtması 5dk sını almaz...
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne 50 tl si 200 tl istiyor camcılar ama mini onarıma girer de öyle değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum yoksa camda hiç bir şey çizik dahi yok yazık günah
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne 50 tl si 200 tl istiyor camcılar ama mini onarıma girer de öyle değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum yoksa camda hiç bir şey çizik dahi yok yazık günah, b,de kaskodan değiştiririz daha 11 ay var kaskonun bitmesini yarın birgün camımız gerçekten kırılır bu seferde kaskodan değiştirmişiniz derlerse yazık olur
    Soygun başka bir şey değil... Hocam araştır daha uyguna yapan çıkar camcının zamanını alacak bir olay değil şuna macun atması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

yok hocam ne 50 tl si 200 tl istiyor camcılar ama mini onarıma girer de öyle değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum yoksa camda hiç bir şey çizik dahi yok yazık günah, b,de kaskodan değiştiririz daha 11 ay var kaskonun bitmesini yarın birgün camımız gerçekten kırılır bu seferde kaskodan değiştirmişiniz derlerse yazık olur

Sökme esnasında camın kırılma ihtimali %90, o yüzden masraf çoğalabilir. Hiç boşa uğraşmayın kaskodan değiştirin, yılda 1 kere cam hasarı kaskoyu bozmuyor.
  • kaskodan değiştireyim diyorum fakat kaskoda orjinal cam değişimi yok yan sanayi takıyorlar
  • Fikirlerini ve önerilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Geçtiğimiz cumartesi günü işimi 150 tl ücret karşılığında yaptırdım.Cam sökülüp kazasız belasız geri takıldı çokta kolay söktüler :)
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    camdan sızmadığına eminseniz
    önce polen filtresi
    sonra radyatörde arayın
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Camdan sızmadığına eminim. Polen filtresi sağ ön koltuk tarafındayken arabada bir tek orada su yoktu. Radyatör zaten yeni.

Gel gelelim sadece taban halısı üstünde vardı, sağda solda hiç bir şey yoktu. Zaten bir daha da tekrar etmedi.
  • Su giderleriNi açtır, muhtemelen Sunroof giderleri tıkalı...
  • Burada cevabı var buyurun
  • muhtarlık15 M kullanıcısına yanıt
    benimde 2003 honda civic aracım var sanroof yok araçta, camdan almıyor arac su tahliye kanalına su dökünce pedalların üst kısmından sol koşeden su damlıyor, o bölgede kablo geçişi de yok suyun geldiği yerde, su tahliye kanalı temiz ancak tahliye kanalından çamurluğun oraya aktıktan sonra ne oluyorsa o karanlık yerde oluyor içeriye su alıyor, bir yere götürdüm bana göğüsün sökülmesi lazım dedi. 1500 TL masraf çıkarttı ama bana mantıksız geldi, yarın çamurluğu söktürecem bakalım bulabilecekmi usta. başına böyle birşey gelen var mı yarım etmenizi rica ediyorum. şunu tekrar söyleyeyeim su takliyeleri açık, aracın önden kazası yok orjinal çamurluk çamda orjinal. ayrıca iki tarafa da alıyor suyu. toprido altı ıslak, radyatörden gelen su değil, petekler sağlam,
  • 2011 Honda Civic aracımın sol tarafında böyle bir sorunla karşılaştım. Kaportacıya götürdüm sunroof giderleri tıkalıydı havayla açtık dedi bakalım tekrar edecekmi umarım etmez berbat olmuştu paspas altlarından yarım kova su çektik makineyle.
  • Benim 2011 Honda Civic ön kapı fitillerinden çıktı sorun. Sonradan farkettim arka bagaj kapağı bölgesinden de alıyor. Aracın önceden bir kazası vardı çamurlukta ek yapılan yerlerden alıyor silikon çözüm olurmu buna?
  • Samet kullanıcısına yanıt
    Radyatörse su kalmaz öyle bir durumda hocam:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.