Bildirim
Arabanın Lastiğini Nasıl İndirebilirim ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: certy
Arkadaşından intikam almak için arkadaşının babasının arabasının tekerinin havasını indirmek istiyor Allah'ın liselisi.
Hayır dostum özel bir durum var istersen pmden anlatabilirim ? Liseliysem bundan SA NA NE -
daha çözüm bulamadın mı kibrit sok olay mahaliden uzaklaş arkadaşım küçükken yüzlerce tekerlek indirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: montajelemani
quote:
Arkadaşından intikam almak için arkadaşının babasının arabasının tekerinin havasını indirmek istiyor Allah'ın liselisi.
Hayır dostum özel bir durum var istersen pmden anlatabilirim ? Liseliysem bundan SA NA NE
Hocam merak ettim p.m
-
Bıcakla direk yarsan lastiği çok anlaşılır -
quote:
Yardımlar bekleniyor ssli gösterebilirmi biri ? sibob lastikde nerde olur tam olarak ve nası bi darbe uygulucaz
Sibobun lastik te ne isi var hocam aaa duymamis olayim o kaputum ustundedir kaputta arabanin altinda dir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bakmaterry
quote:
quote:
Hayır dostum özel bir durum var istersen pmden anlatabilirim ? Liseliysem bundan SA NA NE
Hocam merak ettim p.m
pm attım dostum
quote:
Orijinalden alıntı: commodore63
daha çözüm bulamadın mı kibrit sok olay mahaliden uzaklaş arkadaşım küçükken yüzlerce tekerlek indirdim.
kaydedim biyere.
quote:
Orijinalden alıntı: alcarzer44
quote:
Yardımlar bekleniyor ssli gösterebilirmi biri ? sibob lastikde nerde olur tam olarak ve nası bi darbe uygulucaz
Sibobun lastik te ne isi var hocam aaa duymamis olayim o kaputum ustundedir kaputta arabanin altinda dir
okadar mal değilim
quote:
Orijinalden alıntı: Sempozium
Bıcakla direk yarsan lastiği çok anlaşılır
suratımıza felan patlamasın lastik bi videoda gördüydüm adam koyuyodu bıcagı otobüsün tekere ucuyodu geri basınctan :D bıcakla nası yarıcazkı patlamasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montajelemani -- 10 Kasım 2012; 15:25:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X