Şimdi Ara

Arabanın Lastiğini Nasıl İndirebilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
14.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MirabLe
    git ve al o kızı kaplan

bu arada bunu da koymadan duramıycam

bunu koymak istedim hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montajelemani -- 9 Kasım 2012; 11:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: certy

Arkadaşından intikam almak için arkadaşının babasının arabasının tekerinin havasını indirmek istiyor Allah'ın liselisi.

Hayır dostum özel bir durum var istersen pmden anlatabilirim ? Liseliysem bundan SA NA NE
  • daha çözüm bulamadın mı kibrit sok olay mahaliden uzaklaş arkadaşım küçükken yüzlerce tekerlek indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montajelemani

quote:

Arkadaşından intikam almak için arkadaşının babasının arabasının tekerinin havasını indirmek istiyor Allah'ın liselisi.

Hayır dostum özel bir durum var istersen pmden anlatabilirim ? Liseliysem bundan SA NA NE

Hocam merak ettim p.m

• Bıcakla direk yarsan lastiği çok anlaşılır
  • quote:

Yardımlar bekleniyor ssli gösterebilirmi biri ? sibob lastikde nerde olur tam olarak ve nası bi darbe uygulucaz

Sibobun lastik te ne isi var hocam aaa duymamis olayim o kaputum ustundedir kaputta arabanin altinda dir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakmaterry

quote:

quote:

Hocam merak ettim p.m

pm attım dostum

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

daha çözüm bulamadın mı kibrit sok olay mahaliden uzaklaş arkadaşım küçükken yüzlerce tekerlek indirdim.

kaydedim biyere.

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Yardımlar bekleniyor ssli gösterebilirmi biri ? sibob lastikde nerde olur tam olarak ve nası bi darbe uygulucaz

Sibobun lastik te ne isi var hocam aaa duymamis olayim o kaputum ustundedir kaputta arabanin altinda dir

okadar mal değilim

quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Bıcakla direk yarsan lastiği çok anlaşılır

suratımıza felan patlamasın lastik bi videoda gördüydüm adam koyuyodu bıcagı otobüsün tekere ucuyodu geri basınctan :D bıcakla nası yarıcazkı patlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montajelemani -- 10 Kasım 2012; 15:25:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.