Şimdi Ara

ARABANIN MOTORUNU YIKATICAM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aracımın motorunu yıkatıcam sizce korunması gereken yerler nerelerdir yardımcı olurmusunuz.

• Yokmu bilgi sahibi olan
  • Özellikle beyne dikkat edin ve işin ehli olan kişilere yaptırın.
  • Yıkanınca noluyor ki hocam?
  • Bence kendiniz yapmak isterseniz bu işlemi yıkamayınsiz hava tutun. Yıkatmak için servise verin güzel temizlensin.
  • Yıkamacılar ne yapacaklarını bilirler onlara güvenin bence.
  • Bana çok gereksiz geliyor şu motor yıkatma işi. Bırakın kirli kalsın hocam iş almayın sonra başınıza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPUTU BOYALI ARAÇ ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıkamacılarda özel spreyi var beyni bozmayan cinsten,zaten kompresörle püskürtüyor buhar gibi çıkıyor korkacak bişey yok,ben geçen hafta yıkattım arabayı satmadan çok işe yaradı, hele birde yıkadıktan sonra parlatıcı koruyucu sprey sıkıyorlar ki aldığımda o kadar cillop değildi
  • ne gerek var yıkatmaya cok bası agrıyanlar oldu. İlle yapılcaksa serviste yaptırın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk01

Beyler aracımın motorunu yıkatıcam sizce korunması gereken yerler nerelerdir yardımcı olurmusunuz.

Hocam araç nedir?

Bu arada bence yıkatmayın. Yıkatınca ne değişiyor ki.
    Ama illa yıkatacağım derseniz mahalle arası yerler yerine bu iş konusunda uzman yerlere yaptırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sık sık yıkıyorum..

önce biraz çalıştırıyorum, motoru hafiften ısıtıyorum.. (çok kızgın olmasın ha)
    sonra suyu üstten dik olarak sıkıyorum.. fırçayla tozları yapıştıkları yüzeylerden temizliyorum.. tekrar az az su sıkıp tozun akmasını sağlıyorum..
    kaputu kapatıyorum, kendi sıcaklığıyla motor kuruyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Bana çok gereksiz geliyor şu motor yıkatma işi. Bırakın kirli kalsın hocam iş almayın sonra başınıza.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

ben sık sık yıkıyorum..

önce biraz çalıştırıyorum, motoru hafiften ısıtıyorum.. (çok kızgın olmasın ha)
    sonra suyu üstten dik olarak sıkıyorum.. fırçayla tozları yapıştıkları yüzeylerden temizliyorum.. tekrar az az su sıkıp tozun akmasını sağlıyorum..
    kaputu kapatıyorum, kendi sıcaklığıyla motor kuruyor..

+1 birazda köpuk

• Motor çok kirlik araç 98 hyundai accent motoru çok pis yıkatsam güzel olucak önerileriniz için teşekkürler
  • Beynine su kacarsa uzulursun. Gereksiz bir is zaten.

• Acelesi de yok zaten düşünür bi çözüme karar veririz.
  • beyin genelde üstte biyerde olur güzelce poşetle sar bas suyu bişey olmaz
  • Ankarada güvenli ve temiz iş yapan bir yer biliyormusunuz?
  • + Araç lpg li bir şey değişirmi ?
  • Motor yıkatmayın. Basınçlı hava ile temizleyin. Paslanabilecek yerler olabilir, elektrik & elektronik aksam arıza çıkarabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.