Şimdi Ara

Arabanızda, Toplu taşımada, taksi'de yaşadığınız anılar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok önemli bir toplantıya yetişmem gerekiyordu alelacele taksiye bindim ve benle aynı anda taksiye binen alımlı kızıl saçlı beyaz tenli hoş bir bayanda taksiye bindi.Anlaşılan onunda acelesi vardı , ikimizde hızlıca koltuğa oturduk , önce birbirimize şaşkın bir bakış attıktan sonra aynı anda taksi şöförüne dönüp , aynı anda ben etiler bayan nişantaşı dedik ve tekrar birbirimize baktık ...

Devamını siz getirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çok önemli bir toplantıya yetişmem gerekiyordu alelacele taksiye bindim ve benle aynı anda taksiye binen alımlı kızıl saçlı beyaz tenli hoş bir bayanda taksiye bindi.Anlaşılan onunda acelesi vardı , ikimizde hızlıca koltuğa oturduk , önce birbirimize şaşkın bir bakış attıktan sonra aynı anda taksi şöförüne dönüp , aynı anda ben etiler bayan nişantaşı dedik ve tekrar birbirimize baktık ...

Devamını siz getirin

kavga çıktı şöför ikinizide almadı

• önler 123
  • reserved
  • 2. Sayfadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere otobusteyken yasli bir amca gelmisti ben de tam ayakta köşede sirtimi arkaya vermis duruyordum amca gelip 'En guzel koseye de cokmussun haaa' dedi

• upupupupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Bir kere otobusteyken yasli bir amca gelmisti ben de tam ayakta köşede sirtimi arkaya vermis duruyordum amca gelip 'En guzel koseye de cokmussun haaa' dedi

Ayakta bile rahat yok
  • Dolmus inecegim yerde yavasladi bende durmadan atlayayim dedim demez olaydim adimi atmamla takla atmam bir oldu , Dolmusta da hep bizim liseden kisiler vardi

• Güzel konu olmuş la.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnmek istediğim durakta önümüzde yüzlerce kalabalığı gördüğüm zaman, ''Şimdi kim uğraşacak sen tut o kadar kalabalıktan geç gir sıyır değ'' Sonrada tam kapıdan inecekken kapı kapansın ve herkes tuhaf gözle sana baksın vb derken..

Aman ya kim inecek şimdi bu kabalıktan, kapıya da uzaksın, en iyisi sonraki durak yada ondan sonraki durak yada son durakta inerim :D tekrar geri dönerim.

Bunu çoğu zaman yaparım..

İnsanlar karınca gibi.

Sıyrılda gel gibi bir pozisyon var.
    Kapıda dursan illaki arkalara ilerlicen

Aslında insandaki bu kapıda durma korkusu, ineneme fobisi ile eş değer.

Hep bir sonraki durağı düşünürüz..

-Acaba inebilir miyim ln

Yok yok inememen baksana şu sakallı ve uzun boylu amca geniş cüssesi ile kapıyı kapatmış.

*Belki inebilirim

- Yok yok inemem. inecek olursam kapı kapanır kapıya sıkışırım..

En iyisi sonraki durakta ineyim..

Ya da tam o sırada o durakta inenleri görünce aaa herkes iniyor boşalıyor otobüs dur dur bende ineyim derken panik yapar ve kapıya sıkışırsın..

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

İnmek istediğim durakta önümüzde yüzlerce kalabalığı gördüğüm zaman, ''Şimdi kim uğraşacak sen tut o kadar kalabalıktan geç gir sıyır değ'' Sonrada tam kapıdan inecekken kapı kapansın ve herkes tuhaf gözle sana baksın vb derken..

Aman ya kim inecek şimdi bu kabalıktan, kapıya da uzaksın, en iyisi sonraki durak yada ondan sonraki durak yada son durakta inerim :D tekrar geri dönerim.

İnsanlar karınca gibi.

-Acaba inebilir miyim ln

Yok yok inememen baksana şu sakallı ve uzun boylu amca geniş cüssesi ile kapıyı kapatmış.

*Belki inebilirim

Ya da tam o sırada o durakta inenleri görünce aaa herkes iniyor boşalıyor otobüs dur dur bende ineyim derken panik yapar ve kapıya sıkışırsın..

sana "pardon" kelimesini öneriyorum. bütün yolları açar.

• ayağımda platin var. ciddi anlamda sakat sayılırım. otobüse bindiğimde oturuyosam kimseye yer vermem. Bana tip tip bakan onlarca insan olur genelde. hepsi hakkıma geçiyor. beni sinir krizlerine soktukları oluyor. zaman zaman hakkımı helal etmeyeceğim tipler çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

quote:

İnmek istediğim durakta önümüzde yüzlerce kalabalığı gördüğüm zaman, ''Şimdi kim uğraşacak sen tut o kadar kalabalıktan geç gir sıyır değ'' Sonrada tam kapıdan inecekken kapı kapansın ve herkes tuhaf gözle sana baksın vb derken..

İnsanlar karınca gibi.

-Acaba inebilir miyim ln

*Belki inebilirim

Tecavüze uğramak istemiyorsun heralde ?

Ya ses tonu inceyse ? Napacaksın.

Gayleri peşine takcan heralde pardon diyerek.. ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

quote:

....

Tecavüze uğramak istemiyorsun heralde ?

Ya ses tonu inceyse ? Napacaksın.

Gayleri peşine takcan heralde pardon diyerek.. ?

arkadaşım sen ne diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 12 Aralık 2012; 11:02:58 >
  • Abi de bana 89 luyum ben..
  • Takside gidiyoruz işte sonra deh deh gidiyoruz. Gittik işte baya, hala tügid.yoruz. Arabayı hızlı kullanıyo baya, şöförlüğüde iyi taksicinin hani. Gerçi iyi olacak tabi. Adamın işi bu. Mesela nasıl bir doktor şeyi çok hızlı şey yapıyorsa aynısı taksici içinde geçerli. Neyse işte gidiyoruz hala. Tabi hızlı kullandığı için arabayı geldik hemen dediğim yere. Adama tam parayı uzattım. Adam ülkücüymüş beni ocağa attı :(

• sessiz sakin otururum. Aklima gelirse edit gecerim.

• Arkadaşım dolmuşu pek sevmez ve binmezdi. Birgün beraber bindik bunun ineceği yere yaklaştı. Bu tabi "Müsait bi yerde" diyecek ama heyecandan ne diyeeğini unutup panik yaptı ve ağzından şu sözcükler döküldü. "Çek Sağa!" Dolmuşçu ise bir bakış attı gülümseme ve ciddiyet karışımı ile beraber şöyle dedi. "Olur çekeyim"... Aklıma geldikçe gülerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Arkadaşım dolmuşu pek sevmez ve binmezdi. Birgün beraber bindik bunun ineceği yere yaklaştı. Bu tabi "Müsait bi yerde" diyecek ama heyecandan ne diyeeğini unutup panik yaptı ve ağzından şu sözcükler döküldü. "Çek Sağa!" Dolmuşçu ise bir bakış attı gülümseme ve ciddiyet karışımı ile beraber şöyle dedi. "Olur çekeyim"... Aklıma geldikçe gülerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.