Şimdi Ara

ARABASI 100 BİNDEN AZ YAKAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • citroen c3 1.6 hdı 92hp 90bin şehir dışı
  • 2000 model palio 1.4 brc takılı 20 ytl ile 230 km.yaptım dahada bitmedi gazıda opetten alıyorum
  • KUSURA BAKMAYIN ADAŞIM OLUYORSUNUZ.
    ATİKER DEYİNCE SANKİ LPG Cİ GİBİ YAZMIŞSINIZDA BİR DAHA OLMAZ CANİM!!!

İYİ ÇALIŞMALAR!!!

quote:

Orjinalden alıntı: atik-er

Slm dostum. Ben Antalya ili Manavgat ilçesinde yaşayan sade bir vatandaşım. İsmim Hakan Atik. Kullanıcı adımda soyadımdan geliyor zaten. Ne dükkan sahibiyim, ne de lpg takan birisini tanırım. Hatta lpg işiyle ilgilenen birisini verilmiş selamım bile yoktur. Bundan üç ay önce bende lpg taktırdım. İnanılmaz derecede verim aldım. Açıkçası insanları bilgilendirmek için burdayım. Sonuçta burası forum. Umarım anlamışsındır beni. Bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olursan sevinirim canım...

• 206 nın fabrika verisi şehir içi 100 km de 8,8 lt benzinde 1lt benzin 2,95 ytl x 8,8 =25,96 eder 1 kmde 26 kuruş yakıyor demektir ve bu fabrika verisidir . lpg ankarada 1,26 lira 1lt benzin 1,2 lpg ye eşittir 1,2x8,8=10,56 206 lpgde şehir içi 100 kmde 10 litre lpg yakıyor 1kmde 12,6 kuruş yakar şehir içi asla 100 BİNDEN aşağı yakmaz 206... ancak şehir dışında ve şehiriçi şehirdışı karışık kulanımda 10 kuruşun altınd yakabilir.
    ayrıca tüketime motor ısınana kadar tükettiğiniz benzini de eklemeyi unutmayın...

Twingo,yaris,tico,alto vb arabalar 10 kuruşun altında yakar şehir içi yoğun trafikte...

http://www.peugeot.com.tr/configure/car/popup.php?gamme=VP&etape=fiche_carac&c_version_16=1PT1A5ZS1510BS60

• arkadaşlar bende golf V var lpg takmayı düşünüyorumda birkaç sorum olcak bu lpg olayı arabanın performansını etkilermi , en iyi marka hangisidir..birde golf V 'E lpg takan varsa ne kadar yakmaktadır.

ayrıca lpg lerın markasının farklı olması yakmayı etkilermi_?
  • arkadaşlar araç renault 19 2000 model 1.6 enjeksiyonlu
    sistem atiker ..taktıralı 2 hafta oldu...
    20 ytl ile uzun yolda 175 km yaptım...(lpg lt:1.33 izmir) 114 bine geliyor...bana çok geldi...ne drsiniz????
  • 1.6 motorlu araba için normaldir. ben de sıralı olmayan lpg sistemi var. 1.6 benim motorda tek nokta enj. 125 ykr.yakıyor.
  • ortalama 130 ykr yakıyo 2000 cc dizel
  • 10 krş karma ş.içi-ş.dışı.Bebişim :))
  • clio dizel var bende 115 krş yakıyor ama performans müthiş birde az yakacam diye kendimi kasmıyorum basacağım yerde düzlüklerde ve sollamalarda filan basıyorum uzun yolda 130 dan aşağı düşmem hiç ,
  • Hiç bir arabanın 100 binden az yakacağını düşünmüyorum
  • motor hacmi 1400 yada altı arabalarda lpg de uzun yolda basılmadan ,tasarruflu gidilmek istenirse 10 krş un altına düşebilinir diye tahmin ediyorum...Çünkü benim araç 2000 cc olmasına rağmen 90-130 km.hız arası sakin kullanımda istanbul -ankara otobanından 12,50 ykr yaktım.Ve kassam daha da az yakabilirdim diye düşünüyorum.NOT: Aracı boşa atmadan....Ve her marşta benzinle gidilenn ortalama km.mesafesi de düşülmüş halidir...Acaba herkes böyle doğru hesap mı yaparak mı yazıyorlar?

1998 scenic 2000rxt.110.000 km.de....115 beygir...Araçta iki kişi, bagaj normal...Lpg tankı bitinceye kadar kullanım...Her lpg istasyonu aynı lt.de fulleme yapmıyor, fulleme değilde alınan ve harcanan lt.ler hesaplanması gerek.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.