Şimdi Ara

Arabasına titiz olan var mı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her fırsatta perdeyi aralayıp bakıyoruz hala orda duruyo mu diye
  • Ben o kadar temizlim düzgün bakayım başkası gelip rezil etsin yok arkadaş. Kimseye vermem aracımı twingo bile olsa kıymetlim o benim
  • kendime ait aracım yok fakat babamın aracına gözüm gibi bakarım. Zira babamda öyleydi ki ilk zamanlar bana bile veresi gelmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

İkinci viteste kalktığını bağırttığını bildiğine göre sen de arabadasın. Sen neden kullanmıyorsun bu durumda?

çünkü bir iş için ankaraya geldik ankarayı yolları bilmiyorum çok karışık ve yoğun trafiği var bu dediğim adam 30 senedir ankarada yaşıyor ama odun gibi araba sürüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappadociaLe

Kardeş sana şu kadar söyleyim o kadar özen gösteriyorum ki İşe giderken erken kalkıp trafik başlamadan işe gidip arabanın dur kalk yaparak yıpranmamasını sağlıyorum. Erken gittiğimde ise iş yerinin kapalı otoparkında 1 saat uyuyorum. Geçen hafta arkadaşlarla maça gittik arabaya 7 kişi almak zorunda kaldım bir şey de diyemedim. Dahada çağırmayın maça o kadar adamı 5 kapı arabaya sığdırdınız arabama yazık deyip arkadaşlığı kestim o derece. Şimdi dünya malı diyecekler ama mal canın yongası onuda unutmasınlar.

aynen katılıyorum.....
  • O kişiden kişiye göre değişir.

Benim fikrim arabayı tek kişi sürer, şoförü tek olur.

Eğer arabaya ikinci kişi biniyorsa o araba kendinden soğutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

Ben o kadar temizlim düzgün bakayım başkası gelip rezil etsin yok arkadaş. Kimseye vermem aracımı twingo bile olsa kıymetlim o benim

"twingo bile" diyip geçmeyelim vosvosçuların tahtına talibiz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 16 Şubat 2018; 19:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

O kişiden kişiye göre değişir.

Benim fikrim arabayı tek kişi sürer, şoförü tek olur.

Eğer arabaya ikinci kişi biniyorsa o araba kendinden soğutur.

Yanlış bilmiyorsam İngiltere’de araçları sahibinden başka sadece kayıtlı olan 1 kişi kullanabiliyor. Yani tanıdığa araba verme kavramı yasak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.