Şimdi Ara

arabasız kaldım. acil araba almam lazım lütfen yardımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaplan40

arkadaşım bende 6 aydır araba aradaım.2 el temiz bulamadım. bu benim 9 ncu arabam. yaşım 40
    dedim hayata bir defa geldim içime sinsin sıfır alayım bu defa dedim. ama tabii imkan meselesi. 20 bin peşin vardı
    10 bin kredi çektim ( memurum ) 48 ay 280 ödeyeceğim.
    30 200 tl ye focus II hb 2011 aldım. fazla donanımlı değil ama benim gibi adama çok bile.
    yani o sıfır kokusunu koklamak için bile değer. ha sıfırın riski yok mu elbette var o da arıza lı olabilir ama en azından 3 yıl garanti var.
    sıfır almadıysan bugüne kadar bir defacık bile olsa sıfır dene derim.
    şahsen ben.

bu cümle bana dokundu.bende memurdum. maalesef normal maaşlı birinin (özel sektör çok daha vahim), b sınıfı bir arabaya bile ulaşması,binmesi çok zorlaştı.konu açan arkadaştan özür.sadece bu ağır vergileri kabul edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmi42 -- 22 Ekim 2010; 0:49:28 >

• quote:

arkadaşım bende 6 aydır araba aradaım.2 el temiz bulamadım. bu benim 9 ncu arabam. yaşım 40
    dedim hayata bir defa geldim içime sinsin sıfır alayım bu defa dedim. ama tabii imkan meselesi. 20 bin peşin vardı
    30 200 tl ye focus II hb 2011 aldım. fazla donanımlı değil ama benim gibi adama çok bile.
    yani o sıfır kokusunu koklamak için bile değer. ha sıfırın riski yok mu elbette var o da arıza lı olabilir ama en azından 3 yıl garanti var.
    şahsen ben.

çok haklsın arkadaşım bende memurum. ordan burdan borç kredi alıp haldecez inşallah. ne olacak bende baz versiyonunu düşünüyom. ama hergün fikrim değişiyor. hergün başka bir araba aklıma geliyor.
    en sonda focus benzinli baz verisyonu ve peugeot 308 benzinli baz verisyonu arasında kaldım. focusa 31 000 dediler peugeota 32750 dediler ama sanırım 32 500 a biter. düşünüyom focus kasa değiştiridi. ama peugeot daha değiştirmedi o yüzden peugeot ağır basıyor. ama sağlamlık konusundada focus ağır basıyor. araba satmak kadar araba almakta çok zor ciddennn

• ford focus
  • quote:

şahsen ben.

aynen katılıyorum bu arada ayda 280 tl çok güzel. faiz oranını merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.