Şimdi Ara

arabasız olarak üni okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spora zaten sinif tekrari pahasına gideceğim orada sorun yok da

"O kız" gibisi OLMAZZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 14 Ağustos 2022; 22:1:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araba ciddi bir + bu arada keşke olsa. İstanbulda vakit kaybı ve konforu engelliyor. Metrobüste Boğaziçinden beylikdüzüne döndüğümde açlık krizine falan giriyorum sıcaktan dolayı terliyorum şekerim falan düşüyor heralde hele oturamazsan ayvayı iyice yedin bel ağrısı seç kendine l4 l5 s1 arızalı mustafa civcir tavandan sarkıtma.

• Dostum bir abin olarak yazıyorum. Sorun araba olup olmaması değil, senin zihniyetinde. Sen altına araba dahi çeksen sonuç yine istediğin gibi olmayacak emin ol.

Pragmatist bir kıza aşık olmak zaten bir hata, hayat denilen bu oyunun kuralı şartlarını daha iyi düzeye çıkarmaktır. Mevcut durumundan yakınan birisi çıkış yolunuda bilir yapmaz zor gelir.

Ali Sabancının dediği gibi elimdeki kartlar sizinkinden daha iyi olabilir ama siz oyunu benden daha iyi oynayabilirsiniz.

Zihniyetini değiştir, selametle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tek sorun araba olsa keşe 320i si olan cocugu da afiyetle ham yaptım cok da umrumdaydı

• Sosis yine haklı yine haklı.

• DIA kullanıcısına yanıt

he He

• Haklısınız hocam özellikle İstanbul ya da Ankara gibi büyükşehirlerde okuyorsan araba + ehliyet şart gibi bir şey bir de tabii ki benzin parası da olacak benzin 20 tl mi ne olmuş, metrobüs otobüs çilesi çekilmez hele 4 yıl çok zor Allah sabır versin.

• Beta erkekten sonrasını okumadım

Size göre öküz olmak kaba olmak yavşak olmak daha makbul iyi insan olmaktansa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta al bi şahin boşver sen 3.20 yi falan kayış gibi gidersin

• erkek adamin erkek sevgilisi olur nokta

• Haklı

• Olm biz ne ara böyle bir millet olduk ne ara birbirini parası olmadığı için ezer olduk anlamıyorum. Ne zaman bu ülkede bilime başarıya önem verilecek para yerine çok merak ediyorum. Biraz delikanlı ol da kimseyi ezme

• Bmw sag koltuğa aşık oldunuz sanırım

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

araba bile almayı becerememiş bir BETAYSAN ezilirsin . doğanın kanunu bu alfa betayı yer  

• olishernandez kullanıcısına yanıt

320i 2016yla biz odun taşıyoruz olm gelmiş bana beta diyor :) ben senin gibi alfaları da betaları da yiyorum merak etme

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.