Şimdi Ara

Arabaya Çarpıp Kaçmışlar [İnsanlıkta Son Nokta] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle tipler her zaman var ve olacakta. Benim tampona da sürtüp kaçmıştı biri. Ben başka bir aracın geri geri giderken plakalığını çatlattım diye kapısına kadar çıkıp özür diledim. hiç bir şey olmamasına rağmen (kadın plakalık için tampon değişsin dedi ) Sonra tamam bir şey yok dedik kapattık olayı. Geçmiş olsun..
  • Gecmis olsun, üzücü bir durum, boya ile halolur gibi duruyor, bizimde basimiza gelmisti ne yazik ki direkt kaçiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Arac ici kamerasinin onemi her gecen gun artiyor

• İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler.

• geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLine

Öncelikle merhabalar.Araç dayımın.Gündüz saatlerinde kısa süreliğine uygun bir yere park etmiş aracını.Daha sonrasında geldiğinde durum resimlerdeki gibi.Etraftaki dükkanlarda kamera kayıtlarına baktırmış fakat arabanın açısında bir kamera görüntüsü yok.Vuran insan evladı numarasını bile bırakmadan çarpıp kaçmış.%60 Hasarsızlık indirimi var.1500 Lira fiyatı geçerse %10 hasarsızlık indirimi düşüyormuş.Sizce ortalama ne kadar masraf tutar? Kapı değişir mi? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Arabaya Çarpıp Kaçmışlar [İnsanlıkta Son Nokta]

öncelikle geçmiş olsun aracınızı nası biyere bıraktınız uzaktan yolu çekip atabilseydiniz daha iyi yorum yapardık

• Çok geçmiş olsun, Sanayide yapılabilir, Servis'e uğramayın abuk sabuk bir fiyat çıkartırlar....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Bunu tahminen 500-600 liraya hallederler sanayide.. Serviste ise üzerler..

Kapı değişebilirmi sizce?

Kapı değişmesi egrekirse bile hurdalıktna sağlam çıkma kapı temin edilebilir..
  • Geçmiş olsun .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kimseye alatamazsın o kazayı millette boya takıntısı var
  • Gecmis olsun benzer bir durum benim sifir araca 3 ay once oldu park halinde 2 kapi ve marspiyeri goturmustu biri insan ne kadar sovse de uzulse de yapacak bir sey yok.
  • iki parça boya, bi de biraz kaporta işçiliği, sanayide 500ü geçmemesi gerek..

indirim kaybınızı "önümüzdeki yılları da katarak" toplayıp hesabınızı yapın, karlı olan seçenek muhtemelen sanayi olacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Gecmis olsun. Arac ici kamerasinin onemi her gecen gun artiyor

öncelikle geçmiş olsun. bende uzun bir süredir düşünüyordum araç içi kamera taktırmayı, ertelememek lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 7 Nisan 2013; 13:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Öncelikle merhabalar.Araç dayımın.Gündüz saatlerinde kısa süreliğine uygun bir yere park etmiş aracını.Daha sonrasında geldiğinde durum resimlerdeki gibi.Etraftaki dükkanlarda kamera kayıtlarına baktırmış fakat arabanın açısında bir kamera görüntüsü yok.Vuran insan evladı numarasını bile bırakmadan çarpıp kaçmış.%60 Hasarsızlık indirimi var.1500 Lira fiyatı geçerse %10 hasarsızlık indirimi düşüyormuş.Sizce ortalama ne kadar masraf tutar? Kapı değişir mi? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun aracınızı nası biyere bıraktınız uzaktan yolu çekip atabilseydiniz daha iyi yorum yapardık

Yol oldukça geniş sağlı sollu araçlar parkediyor rahatça geçilebiliyor eğer İstanbul Avcıları biliyorsanız Şükrübey'de yaşandı olay.

• Geçmiş olsun. Yanılmıyorsam polis çağırıp tutanak tutturdugunuzda sigorta karşılıyor diye hatırlıyorum?

Ayrıca yaptırdıktan sonra cam'a yazı asardım, Küfürlü bir şekilde gel bir daha çarp, anana çarptıkları gibi...

Kesin alkollü karaktersizlerdendir. Forumda da var bunlardan alkollü araç kullanmayı savunanlar. Arkadaş araban varsa, içiyorsan, taksi kullan ya da içme...
  • İşte bu sebepten defender alacaksın yanaşacakmı iki kere düşünür ben daha yanıma kapı mesafesi yaklaşana rastlamadım
  • geçmiş olsun ...
  • Geçmiş olsun kardeşim. Toplumumuzda böyle insanlar var maalesef. İnsani vasıfları zayıf kişiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kaporta boya işçiliğine bakar maksimum 875 TL tutar

Niye 900 yada 850 degil de 875 ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kaporta boya işçiliğine bakar maksimum 875 TL tutar

Sizin dükkan, sanayinin ne tarafına düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.