Şimdi Ara

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
110
Favori
225.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* göze hitap edecek,
    * sallantılı yollarda sabitliğini koruyacak, düşmeyecek derecede güzelce sabitlenecek,
    * direksiyon kumandası ile çalışabilecdk,
    * kaliteli ses ve görüntü verebilecek,
    * tehlike barındırmayacak, şarj ederken, kullanırken, sürüş esnasında,
    * kaliteli ses ve görüntü verebilecek...

yurt dışında ademoğulları sıfırdan konsola sabitliyorlar güzelce bir şekilde. bi babayiğit çıksa şu işi yapsa profosyonelce çok ekmek yer açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesshn18

Röle doğru, bluetooth modülünü ben olsam hc05 seçerdim, arduino içinde ''arduino nano'' işini görürdü.Uno biraz büyük kaçabilir senin projen için hocam. Ama bu parçalarla da yapabilirsin herhangi bi sorun çıkarmaz

merhaba arduino nano nasıl bir işlem yapıyorsunuz proglama ve bağlantılar için
  • Hersey iyi guzelde peki tableti sarj yeri görünmeden nasil sarja baglariz ve geri vites kamerasini nasil hallederiz

• arkadaşlar tablet montajını yaptım. cırtcırt bantla uzun bir şeritle tutturuyorum çok rahat bağlanıyor düşmüyor kesinlikle akşamda çıkarıp eve götürüyorum.

Sarj konusunu teybin arkasından rem kablosundan yaptım teyp kaldırmadı amfide bağlı olunca. Bende kontaktan teybe gelen kabloya bağladım kontağı açınca tablet sarj oluyor ve gayet iyi çalışıyor.

Tablet için Digital Car diye bir program var şuan beta sürümde

https://www.youtube.com/watch?v=__M2Y8-TeVc

İyi iş görüyor. Videolar için ise mx player kullanıyorum gayet seri donmadan tam ekran video oynatıyor.

Tasker adlı program ile job oluşturdum sarja bağlayınca programı acıyor, bluetoothu açıyor Torque programı için ODB ye bağlanıyor, ekran süresini arttırıyor, ışığı saate göre ayarlıyor ( akşam ise kısıyor gündüz ise sonuna kadar açıyor )

Aracı kapattığımda ise tasker programından programı sonlandırıp ekran süresini 10 saniyeye ayarlıyor,Greenify adlı programı çalıştırıp arka plandaki tüm uygulamaları uyutuyor tüm bağlantıları kapatıyor ve derin uykuya geçiriyor.

Sarj olayı için internetten bir modül buldum 12 v u 5v 3 ampere çeviren onunla sarjı yapıyorum sarj sürekli full. Aslında istediğim bataryayı söküp kullanmaktı ama onu beceremedim modül lazım onada ve tablete zarar veriyormuş şuan sıcaklık problemi yok ama yazın sorun olursa bataryayı söküp kapasitörlü yaparım muhtemelen. yakın bi zamanda bir kaç görsel eklerim. tablet bedavaya geldi o yüzden uğraştım yoksa uğraşılacak bir iş değil aslında :)

ek olarak : tabletin çerçevesi beyaz dokunmatik panel en üstte olduğu için beyaz panel altta kalıyor bu paneli nasıl boyuyabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vvhopper

Hersey iyi guzelde peki tableti sarj yeri görünmeden nasil sarja baglariz ve geri vites kamerasini nasil hallederiz

İlk birkaç sayfada anlatıldı, üstteki cevapları incelemenizi tavsiye ederim...
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Tebrik ederim sizi elinize sağlık...
    Piano black folyo ile kaplayabilisin....
  • Bende cruz aracımda su an yapmaktayım. 10 '' bir ipad 4 koyuyorum. Bu cihazı aux girişine baglı bluetootla kullanıyorum. Teybin kontrol duğmelerini bombeli olduğu için söktüm zaten geçişler ve ses açma direksiyondan yapılabiliyor keza tabletdenses acılıp kapanıyor. Önce mıknatısla tutturdm tableti ancak aralardaki bosluk içime sinmedi. Sonra tablet tuttacını kelepce ile tutturdum resim 2 deki gibi ancak gene birşeyler eksikti istediğim orginal bir parçaymıs gibi gorunmesiydi. Son halinde ise yapım asamasındayız bir arkadasıma kalıp dokturuyorum bakalım ne olacak :D

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 26 Kasım 2016; 14:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma33

Merhabalar,
    Tebrik ederim sizi elinize sağlık...
    Piano black folyo ile kaplayabilisin....

Sol tarafta dokunmatik tuslar var. Paneli cikarabilirsem spreyle boyayacagim artik:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ısınma ve batarya olayını nasıl çözüyorsunuz yazın? Şuan için bende bir tablet ve geri görüş kamerası bağlayacağım. Parçaların gelmesini bekliyorum. Ama aklıma takılan sıcak ve batarya ya patlarsa?

• Lampetia L kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Yazın kullanmadım, hep telefon kullandım, o da problem çıkarmadı.
    Direkt güneş gelmediği sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum...
    Şu anda aklıma bir fikir geldi: pili tabletten çıkarıp gölge bir yerde depolamaya ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Bende cruz aracımda su an yapmaktayım. 10 '' bir ipad 4 koyuyorum. Bu cihazı aux girişine baglı bluetootla kullanıyorum. Teybin kontrol duğmelerini bombeli olduğu için söktüm zaten geçişler ve ses açma direksiyondan yapılabiliyor keza tabletdenses acılıp kapanıyor. Önce mıknatısla tutturdm tableti ancak aralardaki bosluk içime sinmedi. Sonra tablet tuttacını kelepce ile tutturdum resim 2 deki gibi ancak gene birşeyler eksikti istediğim orginal bir parçaymıs gibi gorunmesiydi. Son halinde ise yapım asamasındayız bir arkadasıma kalıp dokturuyorum bakalım ne olacak :D

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

harika duruyor. Merakla bekliyoruz. İnternetteki videoları illaki izlemişsinizdir, kolay takılıp çıkarılabilen uygulamalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Bende cruz aracımda su an yapmaktayım. 10 '' bir ipad 4 koyuyorum. Bu cihazı aux girişine baglı bluetootla kullanıyorum. Teybin kontrol duğmelerini bombeli olduğu için söktüm zaten geçişler ve ses açma direksiyondan yapılabiliyor keza tabletdenses acılıp kapanıyor. Önce mıknatısla tutturdm tableti ancak aralardaki bosluk içime sinmedi. Sonra tablet tuttacını kelepce ile tutturdum resim 2 deki gibi ancak gene birşeyler eksikti istediğim orginal bir parçaymıs gibi gorunmesiydi. Son halinde ise yapım asamasındayız bir arkadasıma kalıp dokturuyorum bakalım ne olacak :D

harika duruyor. Merakla bekliyoruz. İnternetteki videoları illaki izlemişsinizdir, kolay takılıp çıkarılabilen uygulamalar var.

izledim ama amacım orginal havası vermek yoksa en son tablet kılıfıyla bagladığımda kılıf 360 derece dönüyordu hem dikey hemde yatak kullanabiliyordum. resim 3 de görünen. kalıp su an bitme aşamasında bakalım en son halini detaylı atıcam burdan.

ARABAYA TABLET BAĞLAMAK  (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY)

• Uygun fiyata tablet tavsiyesi isteyenler için:

CASPER VIA L8
    - 2 GB RAM
    - 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
    - ANDROID 5.1
    - 4.5G UYUMLU SIM KART GİRİŞLİ
    - 1280X800 HD ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ 8" 16:9 EKRAN (720p video uyumlu) Online kullananlar için başarılı. 1080'i aratmaz kesinlikle.
    - 16 GB DAHİLİ 64'E KADAR ARTTIRILABİLİR MICRO SD KART YUVASI
    - 4100 MAH BATARYA
    - ALİMİNYUM KASA
  • https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-avgo-smart-ford-focus-android-10.2-oem-multimedya-navigasyon-343708375/detay

Bu ürün hepsiburada.comda black friday'de 499tl ye satıldı başta sipariş geçtim sonra iptal edip 7 inchlik smart olanı aldım pişman gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 30 Kasım 2016; 16:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatamirci

merhaba arkadaşlar paylaşımlarınız güzel, bende epeydir araştırma yapmaktayım, nacizane bir paylaşımda bulunmak isterim. benim aklımdaki cihaz bu, saygılarımla.

https://tr.aliexpress.com/store/product/Quad-Core-Pure-10-1-inch-screen-Single-1-din-Universal-car-dvd-player-Android-4/2227061_32693862173.html?spm=2114.8147860.0.53.d2CpwC

Merhabalar urunu siparis verdiniz mi

• maren kullanıcısına yanıt
    merhaba, henüz sipariş vermedim, hala arayış içerisindeyim. malum elektronikçi olmam sebebiyle daha ucuz bir şeyler araştırıyorum. bir arkadaş aleminyum purofille bir çerçeve yapmış ve tableti buna monte etmiş, başkaları da başka şeyler denemiş her şeyi araştırıyorum. bende buna benzer bir çerçeve yapacağım samsung tab 4 almayı düşünmekteyim aklıma hep şarj ve geri vites görüntüsü takılmaktaydı, aklıma önce tabletin kamerasını söküp tampona taşımak geldi sonra mesafe ve kullanacağım kablo kalitesine bağlı olarak sorun çıkar mı diye düşünmeye başladım arabaya monte etmeden 5-6 metrelik bir kabloya takarak denemek geldi derken

https://tr.aliexpress.com/item/WishRing-Wifi-Car-Backup-Camera-Realtime-Video-Transmitter-for-iPhone-HTC-Android-903W-DC-Interface/32671982366.html?spm=2114.49010308.4.17.nlXwqZ

linkdeki cihazı buldum bununla kablo çekmeye gerek yok direkt olarak vifi üzerinden görüntü alacağım, geriye direk olarak şarjı takmak ve kulaklık çıkışından aux girişine bağlamak kalıyor bunlarıda L tipi soketler kullanırsam kenarlarda çirkin kablo görüntüsünü engellemiş olurum düşüncesindeyim. iştediğim zamanda tableti evimde yada piknikte kullanma imkanımda olur. malum havaların soğuk olması (montaj için kapalı mekanım olmadığı için) gerek maddi olgular derken araştırmaya da devam ediyorum. başka arkadaşlarında araştırmaları ve projeleri vardır bu fikirleri paylaşırlarsa daha verimli oluruz kanatindeyim. saygılarımla.

• Cevap icin cok tesekkurler. Linkteki urunler daha iyi gibi olacak sanki bunlarin yaninda kamera verenlerde var
    JOYING 2 GB 32 GB Android 5.1 Evrensel Tek 1 DIN 7 "araba Radyo Stereo Quad Core Kafa Birimi Desteği PIP Direksiyon Kamera
    http://www.aliexpress.com/item/32766066944/32766066944.html
    (from AliExpress Android)

• maren kullanıcısına yanıt
    merhaba, verdiğiniz linkteki ürünü inceledim daha önceden 7'' ekranı farketmemişim, aliexpress den daha önce aynaya takılan medya oynatıcı getirttim kısa sürede bozuldu, dvr kamera getirttim 1 ay kullanamadım bozuldu. kalite bazında kuşkularım var. bazılarınız şunu diye bilir en ucuzunu alırsan böyle olur ama ben öyle yapmadım ortalama fiyat aralıklarına bakarak aldım ama sonuç boşa para harcamak...dolandırılmak gibi bir şey işte. biraz soğuk baksam da cihaz özeliklerine baktıkça acaba bu kez kaliteli bir şey gelirmi düşünceside var. saygılarımla.
  • Bende uzun uğraşlardan sonra bütün parçalarımı topladım, artık bunları düzgün bir şekilde montaj yapmak kalıyor. Şimdi parcaları denerken bazı sorunlarla karşılaştım. Bu konu da fikrinizi beyanınızı almak isterim.

Şimdi tabletimi arabaya sabitliyecegim için devamlı şarjda kalması sorun olacagı için arduino ile 2 saat elekrik vermesini 7-8 saat elektriği kesmesini yapıcam.
    projehocam.com alıntıdır.

int role=5; 

void setup() {
    pinMode(role, OUTPUT);
    }

void loop() {
    digitalWrite(role, HIGH);
    delay(3000);
    digitalWrite(role, LOW);
    delay(3000);
    }

Bu kodu arduinoya attıgımda şu sorunla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım? Birde bu arduionun beynini nasıl sıfırlarım bulamadım:)
    "Arduino:1.6.13 (Windows 10), Kart:"Arduino/Genuino Uno" 

Çalışmanız programın 940 bayt (2 %) saklama alanını kullandı. Maksimum 32.256 bayt.
    Global değişkenler belleğin 9 byte kadarını (0%) kullanıyor. Yerel değişkenler için 2.039 byte yer kalıyor. En fazla 2.048 byte kullanılabilir.
    avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM1": Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Karta yüklenirken sorun oluştu. Tavsiyeler içinhttp://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload adresine göz atabilirsiniz.

This report would have more information with
    "Show verbose output during compilation"
    option enabled in File -> Preferences."

Artı bi problemim daha var o da geri vitese takınca kameranın otomatik acılmaması :( kameram utv007 modeli easycapviewer uygulaması destekliyor ama herkesin otomatik acılırken benim ki acılmıyor. Buna da bi care arıyorum bakalım. Şarj konusu pek onemli değil de onu hallederim de kameranın otomatik acılmaması sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHAN2011

Bende uzun uğraşlardan sonra bütün parçalarımı topladım, artık bunları düzgün bir şekilde montaj yapmak kalıyor. Şimdi parcaları denerken bazı sorunlarla karşılaştım. Bu konu da fikrinizi beyanınızı almak isterim.

Şimdi tabletimi arabaya sabitliyecegim için devamlı şarjda kalması sorun olacagı için arduino ile 2 saat elekrik vermesini 7-8 saat elektriği kesmesini yapıcam.
    projehocam.com alıntıdır.

int role=5; 

void setup() {
    pinMode(role, OUTPUT);
    }

void loop() {
    digitalWrite(role, HIGH);
    delay(3000);
    digitalWrite(role, LOW);
    delay(3000);
    }

Bu kodu arduinoya attıgımda şu sorunla karşılaşıyorum, ne yapmam lazım? Birde bu arduionun beynini nasıl sıfırlarım bulamadım:)
    "Arduino:1.6.13 (Windows 10), Kart:"Arduino/Genuino Uno" 

Çalışmanız programın 940 bayt (2 %) saklama alanını kullandı. Maksimum 32.256 bayt.
    Global değişkenler belleğin 9 byte kadarını (0%) kullanıyor. Yerel değişkenler için 2.039 byte yer kalıyor. En fazla 2.048 byte kullanılabilir.
    avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM1": Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Karta yüklenirken sorun oluştu. Tavsiyeler içinhttp://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload adresine göz atabilirsiniz.

This report would have more information with
    "Show verbose output during compilation"
    option enabled in File -> Preferences."

Artı bi problemim daha var o da geri vitese takınca kameranın otomatik acılmaması :( kameram utv007 modeli easycapviewer uygulaması destekliyor ama herkesin otomatik acılırken benim ki acılmıyor. Buna da bi care arıyorum bakalım. Şarj konusu pek onemli değil de onu hallederim de kameranın otomatik acılmaması sorun.

merhaba bende role olmadığı için deneme fırsatım olmadı bende role yok diye msj veridi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.