Bildirim
ARABAYA TABLET BAĞLAMAK (NAVIGASYON-MUZIK-FILM-KLIP AMACIYLA)(TESLA-CARPLAY) (46. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipad mini dusunuyorum 1.nesıl ucuz yollu.
pili cıkartıp dırek olarak teyp gıbı kontak acıldıgında acmak ıcın ne gıbı bır yontem ızleyebılrıım cakmaklıktan cekmekten baska alternatıf olarak. -
Fluence için nasıl bir yöntem izlenmeli daha önce yapan oldu mu? Malum teyp bayağı aşağıda kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teyp acc bağlantı kablosundan enerji besleme yapılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
ipad mini dusunuyorum 1.nesıl ucuz yollu.
pili cıkartıp dırek olarak teyp gıbı kontak acıldıgında acmak ıcın ne gıbı bır yontem ızleyebılrıım cakmaklıktan cekmekten baska alternatıf olarak.
Eski araçlarda kendiniz bile yapabilirsiniz.
-
Bu çok kullanışlı bir yöntem olur. -
-
Ben de Phablet (Tablet Telefon) u Aux ve CD Slot'una takılan araç tutucu ile sabitledim. Bluetooth ile ses senkronizasyonu olmuyor (çözümü nasıl bilmiyorum)
Ancak ince bir Aux kablosu ile kolçağın altından bağlantıyı yaptım. fena durmuyor. daha büyük tablet ağır geldiği için sıkıntı olabiliyor. 6.4 inc de gayet yeterli. daha büyüğü havalandırmayı da kesiyor.
Navigasyon + İnternet Radyosu ve TV si , film ve youtube rahatça çalışıyor.
-
Aux kablosu çirkin durmuş. Kablo karmaşasını ortadan kaldırmak istiyorsan Powermaster PM 15152 gibi bir cihaz kullanman gerek. Bu cihazlar Bluetooth Music Receiver diye geçer ve fiyatları oldukça uygundur. Flash bellek şeklindedir.
Teypten gelen aux kablosunu bu cihaza bağlayıp cihazı da herhangi bir yerden besleyip gizliyorsun.. Geriye sadece kablosuz bir şekilde bluetooth eşleştiriyorsun.
Araçta da bluetooth var ancak ses gecikmeli geliyor. Bahsettiğiniz cihazda da gecikme olabiliyor. O yüzden en stabil çalışanı aux kablosu. Belki bu senkron ayarlarını yapmanın bir yolu vardır. bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster
Aux kablosu çirkin durmuş. Kablo karmaşasını ortadan kaldırmak istiyorsan Powermaster PM 15152 gibi bir cihaz kullanman gerek. Bu cihazlar Bluetooth Music Receiver diye geçer ve fiyatları oldukça uygundur. Flash bellek şeklindedir.
Teypten gelen aux kablosunu bu cihaza bağlayıp cihazı da herhangi bir yerden besleyip gizliyorsun.. Geriye sadece kablosuz bir şekilde bluetooth eşleştiriyorsun. -
Arkadaşlar banada bir öneride bulunurmusunuz aracım için 8 ile 9 inç arası bir tablet almak istiyorum.
Montajı bana ait olacak marka model farketmez gps ve mp3 yada video amaçlı kullanacağım. En uygun model hangisi olur? Maksimum bütçe 350 tl ikinci el alacağım. -
Reeder A8i Q2
Uzun zamandır kullanıyorum
Tavsiye ederim
merhaba aracım citroen c5 , son zamanlarda aracına tablet uygulayan var mı. ne bağladınız hangi cihazları aldınız merak ediyorum. -
selam. gecikmeler için en iyi aux bluetoth hangisidir. youtube de video izlerken seslerin gecikmesini istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kursattokko1907
Araçta da bluetooth var ancak ses gecikmeli geliyor. Bahsettiğiniz cihazda da gecikme olabiliyor. O yüzden en stabil çalışanı aux kablosu. Belki bu senkron ayarlarını yapmanın bir yolu vardır. bilemiyorum.
Alıntıları Göster -
-
-
Merhaba, aracımın konsoluna göre tablet buldum. Teybim cd ve aux destekliyor. Yalnız aux dan müzik açınca ses kalitesi çok düşüyor. Cd de volume 25 auxda volume 40 yapınca ses seviyesi aynı oluyor(max volume 50). Ama yinede cd deki bass ve tiz kalitesini alamıyorum. Bunun çözümü var mıdır. Teybimin arkasında rca çıkışı var aux u ordan alsam kalite değişir mi?
Merhaba hocam, baya güzel olmuş. Nasıl sabitlediniz? -
Geri vites kamerasını tablete bağlayabilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben denedim fakat cep tel de çalışan aparat tablette bir türlü çalışmadı.
Görüntü gelmiyor.Chipset ile sorunu var galiba.
Araştırmaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X