Şimdi Ara

arabaya termos almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır çelik termos kullanırım. Evden çıkarken doldurur gerektiğinde takviye ederim. Şehir içi kullanım için yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir diğer sorunda bunlar kesin çin malıdır ithal yani ve kansorejen yapısı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Sizin ihtiyacınız olan şey aşağıdaki linkte;fotoğraflara göz gezdirin.

http://altugambalaj.com/soguk-zincir.php#page=page-1

Kutunun içine buzlukta dondurduğunuz aküleri yerleştiriyorsunuz.Ondan sonra rahat bi 14-15 saat içindeki içecekler buz gibi kalıyor.

http://altugambalaj.com/soguk-zincir.php#page=page-3

güzelmiş,ist olsam ve sürekli benim arabada dursa alabilirdim,arabanın bagajında yazın 3 ay dursun buzdolabı gibi..ama arkadaşın kamyonetle mal almaya gidiyoruz yani yanımda taşımam lazım,bide dolmuşla gidip yolda iniyorum o yoldan alıyor,elde bunu taşımakta mesele
    en iyisi 10 tl lik termos,ama güzel üründü sağol

• Özellikle eski Ford kamyonlarda 1,5 litrelik suyu aynaya sıkıştırırlar, soğusun diye.
    Arabalarda hani pek böyle bir imkan yokta sorum başka.

Buzdolabı bölümü olan otomobiller var. Kendinden buzdolaplı. Bunlar kötü mü çalışıyor?
    Otobüslerde 2 tane buzdolabı olur birisi orta kapının hemen arkasında birisi ön torpidoda. Torpido gerçekten güzel soğutur. Buz gibi meşrubat olur orta kapı ise nispeten daha az soğutur onda da su bekletilir.

Şimdi otobüsün aküsü ile otomobilin aküsü arasında mutlaka bir fark var ama,
    Otobüs soğutabiliyorsa otomobil niye soğutamasın?
    Tabi kendinden soğutuculu arabalar için diyorum.
  • bu termostan 1 tane aldım ve denedim işe yaradı,daha sonra yine 1 tane daha aldım,şu an elimde 2 tane var
    2 side bagajda ve dik şekilde duruyorlar,içine su koyunca güneşte araba kalsa bile,güneşten ısınmıyor.su serin kalıyor
    ayrıca sabah yola çıkmadan içine buz koyarsanız 8 saat boyunca buz aynen kalıyor
    eğer buz koyup yarısınıda su doldurursanız o zaman soğuk su olarak duruyor,5 saat sonra bile içseniz buz gibi su oluyor,ayrıca gittiğiniz yerde su doldurabılırsınız,yada marketten soguk su alın ve soguk su olarak muhafaza etsın
    tek sorunum poset ıcınde su ıcınde beklerse o zaman dıs yuzeyınde pas lekesı gıbı noktalar olusuyor ve kalıcı oluyor
    yan durunca akması dıye bır sorun gormedım kapagı sağlam
  • ben size bizim taktiği söyleyim 2.5 litre suyun 4de 3ünü doldurun atın buzluğa kaskatı buz olunca çıkarın yanınızada normal ısıda bir su alın sonra yolda zaten bizim buzlu su erimeye başlıyor sonra onunla aldığınız diğer suyu karıştırın ama hepsini dökmeyin varış noktasına kadar o su sizi idare eder..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.