Lastikleri kontrol ettirir gerekirse degiştiririm... Diğer şeyleri anlıyorum zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: helisel
bundan 15 sene önce ilk iş paspas yerine yere gazete kağıdı serilir sonra aksesuracının yolu tutulurdu ve paspas sonrada koltuk kılıfı alınırdı.. o zamanlar 0 km bir araçta paspas dahi verilmiyordu sonra bir oto teypçisine gidilir,sizin galeriden yeni çıkarttığınız arabaya teyp takmak için adamın ön konsolu patır patır söküp bazı tırnakları kırıp teybi montajlamasını seyrederdiniz. ne yıllardı be
hatta biraz daha abartayım sağ dış dikiz aynası alınırdı
Benzin al
Sonrada eve gidene kadar donanımlarını kurcala,sunroofu aç kapa,cd tak dinle eğlen işte Birde sıfır kokusunu içine çek
Sarıl,öp,okşa,sev.. İlişkiye iyi başla yani.Sonuda iyi olsun...
benzin alınır 10 lira yeter kanımca.sonra sanayiye bildik bir ustaya götürülür.sonra maliyeden borcu yoktur kagidi alınır.borcu varsa ödenir ve fiyattan düşülür.aracın üzerinde rehin varsa o kaldırılır.sonra satışı yapılır.
arkadaslar 0 km demistim.
anlasilan yeni de cok da kasmaya gerek yokmus.
peki benzincideki pompaci bahsis isteyince napiyorsunuz ? varmidir bu işin rayici ?
quote:
Orjinalden alıntı: buzul
arkadaslar 0 km demistim.
anlasilan yeni de cok da kasmaya gerek yokmus.
peki benzincideki pompaci bahsis isteyince napiyorsunuz ? varmidir bu işin rayici ?
artık gönlünden ne koparsa sevindirirsin adamı
bn 1 0 liralık almıştım param bitti 10 liram var diede espiri yapmıştım dayıda canın sağ olsun yiğenim çekmişti
galericilerden araba alınmaz ama doğuş otomotiv galerisi gibi köklü yerlerden alınır
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
Eve gelinir, buzdolabı açılır, soğuk su dolu sürahi çıkarılır, bir bardak doldurulur ve kana kana içilir.
Afiyet ve hayırlı olsun.
ben hemen koltuklardaki poşetleri sökerdim,birde stick naylonlar var bunları her yere yapıştırıyorlar ne varsa arabayıı alalı 2 aydan fazla oldu dün yine bir parça buldum gaz pedalının üst tarafına yapıştırılmış.
lastik havalarına bakarım.
quote:
Orjinalden alıntı: buzul
selam,
Yeni 0km Arabanızı galeriden aldınız, ilk yapacaklarınız ne olurdu ? ya da ne yapmak lazım ?
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
galericilerden araba alınmaz ama doğuş otomotiv galerisi gibi köklü yerlerden alınır
iyi de dod'daki araçların fiyatları çok fazla km.'leri de yüksek.
Depoyu fuller ve benzini bitirene kadar aracla gezer her yönünü öğrenmeye çalışırım...
aldıktan sonra hemen incelemeye başlarım fuller gezerim
Lastikler yenimi, havası iyimi diye kontrol ederim. Motoru çalıştırır sesini falan dinlerim. Şöyle bi ileri geri yapar kavrama noktasına bakarım. Çıktığım gibi benzinciye gider, benzin aldıktan sonra abi pompa sıkıştı bi iki bişey atta çıksın muhabbetine maruz kalırım.
quote:
Orjinalden alıntı: munans
quote:
Orjinalden alıntı: geremy
günümüzde maalesef sıfır araçlardada boya çıkabiliyor bu forumlardada yazılmıştı bunlar.
(boya ve değişen olup olmadığını öğrenmek için sanayiye götürülür. )
bu cevabı onun için yazmıştım ben şahsen götürdüm.
Bizim bir arkadaş anlatmıştı. Tanıdığı bir kişi sıfır araba almış, 2-3 sene kullanmış, satarken ısrarla bu araba kazalı demişler, ya olur mu ilk sahibi benim falan muhabbeti olmuş. Daha sonra yetkili servis de aynı şekilde söylemiş, bu araba kazalı demiş. Normal olarak arabayı aldığı yere gitmiş, adamlar itiraf etmişler, bu araba getirirken TIRdan düşü, biz de tamir edip sattık demişler.
benım kuzenım ın başınada aynısı geldi fiat brava sı vardı küçük bi kaza yapıldı ve tamır sırasında kazalı oldugu anlaşıldı ancak aracın ilk sahibi kuzenım oldugu için kazanın tarafımızca yapılmadıgı anlaşıldı bayiye gidildi satın alınan adam tanıdık oldugu için olay mazur görüldü klasik Türk davranışları .(araç tırdan düşmüş)
benim anlamadığım, tırdan düşen aracı nasıl satıyorlar, ne mantıkla, ne yüzle,
Sağını solunu şöyle gözle bi kontrol edip, koltuklardaki poşetleri hemen söktürürüm. Biraz benzin alır kullanmaya başlarım. Allah kaza bela vermesin.
passat ı alıp galeriden çıkmıştık evin önüne geldiğimizde birader bizim kamyonun yanına parketmeye çalışıyordu sanra acı bir ses geldi sol arka çamurluğu bizim kamyona takıp yırtmıştı orada biradere saldırmak geçti içimden ama saldıramadım evdekiler bağırıp kızdığımı görünce kocaman bir nazarlık indirip asmışlardı arabaya hala torpido da durur