Yazdırmiycaktın benim ehliyette ne lens ne gözlük yazıyo gözlerim 5 numara bozuk
şaka de mi bu
Yoo gayet sağlık kontrolünde acelem var uğraştırmayın beni dedim elime koluma bacaklarıma baktı hepsi yerinde tamam dedi yolladı doktor
muhaahaha türkiye gerçekleri işte buseferde gözün sağlam trafıgı tehlıkeye atıyosun gözlukle kullanıosn dıe ceza yazmasın hocam :)
türkiyede olur böyle şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: anshered
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
Yazdırmiycaktın benim ehliyette ne lens ne gözlük yazıyo gözlerim 5 numara bozuk
şaka de mi bu
Yoo gayet sağlık kontrolünde acelem var uğraştırmayın beni dedim elime koluma bacaklarıma baktı hepsi yerinde tamam dedi yolladı doktor
muhaahaha türkiye gerçekleri işte buseferde gözün sağlam trafıgı tehlıkeye atıyosun gözlukle kullanıosn dıe ceza yazmasın hocam :)
Yok lens takıyorum araç kullanırken Polis 15 dakka gözlerime baksa bişey fark edemez
arkadaşlar dun denızden gelırken jandarma cevırdı ehlıyet kontrolu yaptı benım ehlıyette gzluk yzıyor ancak takmamıştım arabada duruyodu sorrdu gozlugun nerde dıe bende denızden gelıoyrumda arabada kalmıştı dalgınlık unutmuşum pekte ıhtıyacım yok artık dedım.. bişi demedı verdı ehlıyetı devam et dedı...bu bırasda ınsıyatıfıne kalmış polısın yada jandarmanın ama sonucta ınsan hayatı bu takmakta yarar var arkadşalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme