Şimdi Ara

arabayla ege-akdeniz turu planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
44
Favori
180.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temizyurek

quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edgesoul

bursa-batman arası arabayla(2006 marea lpg li-memur arabası) dönüş yolunu 2 haftalık bi tatil ile geçirmek istiyorum.Haziran 16-17 gibi bursadan yola çıkıp fethiye ölüdeniz tarafında bi hafta kalıp oraları gezmek istiyorum. (3 kişilik çekirdek bi aileyiz). nerde kalsak hangi tekne turuna çıksak nereleri gezsek ? bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını dört gözle bekliyorum.

Aynı tarihte bizde 2 yada 3 aile... izmir den yola çıkıp.. önce Akyaka da 2 gece konaklayıp.. oradan Göcek e geçip.. 2-3 günde orada takılıp..tekne turu vs.. ve Saklıkent gezisi yapalım diyoruz.. bakalım.. Geçen sene Göcek e gittik.. 1 hafta kaldık.. Göcek i merkez olarak kullanıp.. ara günlerde Dalyan..Köycegiz..İztuzu vs gezmiştik..

hocam kaldığınız yerleri , fiyatını , memnuniyetinizi vs hakkında bilgi verebilirmisiniz?

geçen sene için aklımda kalanları yazayım..

Göcekte Kerem apart ta kaldık.. Sabah kahvaltısı veriyorlar.. Sahibi Zafer bey ve eşi kendileri hazırlıyorlar.. yalan olmasın gecelik ücret 100 ile 150 arası bir rakam verdim.. inanın net rakamı bilmiyorum.. Havuzbaşındaki bar dan Bira vs içmiştik.. 4 gece kaldık.. hesabı çıkarken ödediğim için ne kadar Bira meyve suyu vs içildiğini bilmediğim için Borcumuz ne dedim.. söyledi verdim.. ne desem yalan olur..

Gündüzleri Çocuklar havuzunda yüzdüler... bir gün Zafer bey in ayarlamış olduğu LİLA isimli tekne ile gezi yaptık.. ( Gezi teknelerinin çoğu büyük.. tavsiye etmem.. zafer bey in arkadaşı olan tekneyi bir karı-koca çalıştırıyor , alt tarafta 6 masa var.. 3 sıra sağlı sollu , biz zaten 3 aile idik.. bizim haricimizde 2 aile vardı.. 1 aile gelmedi.. teknenin üstü teras şeklinde biz oraya sahiplendik :)) sadece bize ait gibi.. zaten diğer 2 ailede üst e çıkmadılar.. teknede ögle yemeği Çipura.. fiyat olarak.. diğer tekneler 40 ise.. bu 50... ama büyük tekneleride gördük.. millet iç içe.. tekne gezisi olacak ise illaki ufak olacak..
    Göcek in içinde kumsal yok..ama yakınlarda sağlı sollu güzel ufak koylar var.. deneyebilirsiniz...
    Göcek ten Dalyan-Köycegiz-iztuzu na gidebilirsiniz çok yakın.. Dalyan da ufak tekneler ile kıran kırana pazarlık edinn.. bizden 150 istediler.. 2 aile 90 TL ye tekne kapattık.. ama yemek yoktu.. öğleden sonra yemeğimizi yemiştik.. Dalyanda gezerken kafamıza esti teknecilere laf attık.. 150 den al takke ver külah 90 a hem gezdik hem yüzdük.

Bu sene Akyaka önce sora Göcek.. Göcek te olmaz sa olmaz tekne turu... orasını merkez olarak kullanıp Saklıkent..ölüdeniz plNIMIZ VAR..

teşekkür ederim. kerem apart aklımda kalsın o zaman...

Göcek sessiz ufak bir yer.. gerçi zengin yat sahiplerinin tercih ettiği bir yer..

kerem apart.. havuzu hijyen.. güvenle havuzunu kullanabilirsiniz.. Sahibi Zafer bey akşamları havuz başında size melissa çayını ikram edecektir ( her gece üşenmeden yaptı..ikram ) sabah kahvaltılarındaki yumurtalar harbi yumurta..reçeller yöresel.. Apart ta temizlik 10 numara diyebilirim.. sinek görmedik.. odalar klimalı.. apart fethiye tarafına giderken yolun sol tarafında kalıyor .. sırtı ormana yaslanmış halde..bol oksijen..

Marmaris yada fethiyedeki hareketliliği aramayın.. datça tadında sessiz ufak bir yer..

arabanız var ise.. sessizlik arıyorsanız.. çocuklar havuzunda eğlensin isterseniz.. yada siz... tekne turu yapacaksanız.. arada fethiye yada Marmaris arasında dolanırım derseniz.. kesinlikle öneririm..

aynen hocam kafamız dağılsın diye gidiyoruz, çok hareketliliğe gerek yok.

bir kaç yerde konaklamayı düşünüyorum. orası da bunlardan birisi olur o zaman .
    tekrar teşekkür ederim.
    arabamız var. eşimle ben sadece iki kişiyiz. gezmeye gidiyoruz...

göcek zaten kalmak istediğim yerlerdendi...

Alıntıları Göster
    aynen hocam kafamız dağılsın diye gidiyoruz, çok hareketliliğe gerek yok.

bir kaç yerde konaklamayı düşünüyorum. orası da bunlardan birisi olur o zaman .
    tekrar teşekkür ederim.
    arabamız var. eşimle ben sadece iki kişiyiz. gezmeye gidiyoruz...

göcek zaten kalmak istediğim yerlerdendi...

O halde..

Dalyan da tekne turu.... Köycegiz.. Marmaris gece yaşamını.. vede Akyaka azmak ı öneriyorum.. haziran sonu gibi gezi tecrübemi paylaşırım umuyorum.. Köycegiz beyobası yuvarlakçay da yemek yemenizi öneririm...

• valla yazdıklarınız o kadar güzel ki yıllık izni beklemeden gidicem galiba
    haziran sonlarına doğru 3 arkadaş yola çıkıcaz bizde arabayla konaklayarak gitme gibi bi planımız var fakat ilk defa egeye ineceğimizden nerde konaklanır sakin plajlar nerde bilmiyoruz..
    özellikle marmaris fethiye tarafını merak ediyoruz..
    konaklamayı duruma göre çadır yada apart şeklinde yapıcaz.. Ege sahili boyunca tekne turları fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim..
  • Hocam on numara yazmışsınız dikkate alacağim bende ilerde antalyadan başlaaycak bir tatil planlamaktayim ama kuşadasına kadar gideyim istiyorum

Saygılar...
  • GUVENEBILECEGIM ARKADAS ARIYORUM...

7 8 HAZİRANDA CIKMAYI PLANLIYORUM ARACIM VAR TAM OLARAK PLAN HAZIR DEGIL???? GÜVENEBİLECEĞİM ARKADAS ARIYORUM.PM LUTFEN...
  • arkadaşlar merhaba
    bu haftasonu tatile gideceğim marmarisde nerde kalmamı önerirsiniz pansiyon yada apart olarak tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır? tekne turu olarak
    1-Marmaris limanından hareket eden tekne turları
    2-hisarönündeki tekne turları
    3-sedir adasındaki tekne turları
    4-göova tekne turlarından hangisini önerirsiniz ?

buradan didim, kuşadası, çeşme ye geçmek istiyorum. Buralarda tavsiye edeceğiniz mekanlar aktiviteler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: supy

arkadaşlar merhaba
    bu haftasonu tatile gideceğim marmarisde nerde kalmamı önerirsiniz pansiyon yada apart olarak tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır? tekne turu olarak
    1-Marmaris limanından hareket eden tekne turları
    2-hisarönündeki tekne turları
    3-sedir adasındaki tekne turları
    4-göova tekne turlarından hangisini önerirsiniz ?

buradan didim, kuşadası, çeşme ye geçmek istiyorum. Buralarda tavsiye edeceğiniz mekanlar aktiviteler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

sahile yakın merkezde güzel apartlar var
    tekne turu olarak
    marmaristen kalkan tekne turları 2 çeşıt
    1-dalyana gidenler
    2-körfezleri dolaşanlar
    bu ikisinide tavsiye ederim koylarda durup yüzmek çok zevklı
    birde sedir adasına gitmeni tavsiye ederim

• Arkadaşlar merhaba konuyu baştan beri okudum. Pek karar veremedim araba ile mi gitsem yoksa bir tur firmasından paket alıp otobüs ile mi ? İstanbul'dan çıkacağız.Çok şöförlük tecrübem yok 9 aylık şöförüm 7000-8000 km yaptım ama kendime güveniyorum tabi çokta değil :) ilk uzun yol olacağı için yolları çok kötü olmayan , çokta uzak olmayan ekonomik bir tatil planı olan paylaşırsa çok sevinirim. ( Çok şey istedim sanırım :) Biz İzmir merkez sonrada çeşme vs düşündük ya da balıkesir civarı ilçeler diye ama görülmeye değer ve ekonomik yerler midir ? Sizin önerileriniz nedir ? ( 5-6 günlük bir tatil düşünüyoruz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil83

arkadaşlar çok güzel şeylerden bahsetmiş....ben urfadan tek şöfor cıkacam..konyada dinlenecem...sonra alanya incekum orman kampında 2-3 gün kalacam cadırı olanlara tavsiye ederim..oradan fethiyeye dogru sahilden gidelim diyoruz 5 kişi olacaz...yalnız böyle daire seklinde yada iki odalı mutfagı içinde bi apart bulabilirmiyiz yol üzerinde günlüğü 100 liraya kadar...körü körrüne gitmek istemiyoruz ya denk gelmezse bi yer coluk cocuk yollarda sıkılmayalım zaten tek şöförüm....

birde antalyadan fethiyeye kokuteli üzerinden mi raahat olur yoksa sahildenmi...sahil cok mu virajlı....kemer üzeri yani....

hocam bende bu yıl hemen hemen aynı güzergahdan gidecem sanırım siz bu alanya incekumda kaldınız nasıl sahile yakın mı kalınan yerde ailecek kalınabilir mi çadırla kalmayı planlıyorum

• birde mersin antalya arasında denize yakın çadırla kamp yapılabilecek noktalar nereler
  • Arabanizla gitmeninizi tavsiye ederim cesaretitopla yola koyul hem geze geze hemde tecruben artar yerolarak assos derim 2 km plaj var doganin tamici kafa dinlemeyeri ilrde mustakil villada bulabilirsin tatilde oldugunu hissedeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oace

Arabanizla gitmeninizi tavsiye ederim cesaretitopla yola koyul hem geze geze hemde tecruben artar yerolarak assos derim 2 km plaj var doganin tamici kafa dinlemeyeri ilrde mustakil villada bulabilirsin tatilde oldugunu hissedeceksin

Hocam cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Valla dediğiniz mantıklı geldi araç ile gitmeyi kafaya koydum ama Assos'a önceden gittik.Taş otellerde kaldık baya güzel hatta enfes bir yer ama değişik bir yer görelim istiyoruz tabi biraz daha ekonomik olursa iyi olur. Son olarak yollar aşırı yorucu olur mu , sıcak çarpar mı ? malum ailece gideceğiz.
  • Gercekten bu aralar sicak dikat etmeli soforler ben sicakta gitmeye aliskinim sen illa gunduz gozuyle manzara izle ye izleye gideyim dersen elbette az da olsa her kez gibi sende etkilenir sin deger mi dersen ben ce deger mesela ben sana gittihim yerlerden ornek vereyim kiklareli igne ada kum plas adapazari karasu kum cocuklu aileler dikkat etmeli kumkayiyor erikli saroz fena degil altinolugu zaten bilirsin fazla iyidegil ayvalik badavut mevkini gittinmi orasi sahane belirlusaaterde sakin olurayvalikda cok pabsiyon var hesapli ayvaligin merkezinde bogazici otelvar ickisiz belediyeye bagli odalari temiz hesaplisadece kahvalti var grandtemizeldede kaldim pazarlik ettim nerdeyse yari yariya dusurdum istersen dene cokkiralik villada bulabilirsin bence aile icin en uygunu villa burhaniye orendede plaj varyakin cevre de erdek ilhan koyde bir deniz kum var ayvalik gibi derinde degilsuper cocuklu aileler icin ideal altnda araban oldumu daha rahat edersin ormanda dagda suyun basinda piknik mangal harika olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yusasen

İlerde ihtiyaç duyanlar için yazızyorum. Yeni böyle bir tur yaptım arabayla.
    Tavsiyem ve kendi güzergahım şöyle..

1-Çeşme (Ben gittim ama siz gitmeyin. Çok pahalı ve bir numara yok.)
    2-Bodrum..(Yalıkavak yada Karaincir de kalmanızı tavsiye ederim. Sessiz ,ucuz ve hoş yerler. Akşamları 20 dakikada merkeze inersiniz.)
    3-Sahilden ama mutlaka sahilden Marmaris.Sahil yolunun manzarası inanılmaz. Her 200mt de bir durup fotoğraf çekmek istedik.Akbük'ten sonra yolun kenarında köylülerin işlettiği ahşap bir restoran var. Sağınızda deniz solunuzda dağ.. Balık yada saç kavurma yiyin. Manzara enfes. Marmarise varmadan akyaka'da bir gece kalına bilir çok hoş bir yer.
    4- Marmaris ten sonra köyceğizi bir gürün derim.
    5-Fethiyeye doğru giderken mutlaka Dalyan'a sapın. Ve en az bir gece kalın. Ben Keysan Yunus otel'de kaldım. Çok hoş bir aile oteli. Kanalın dibinde..İnanılmaz güzel..Mutlaka iztuzu plajını görün.Bir tarafı deniz diğer tarafı tatlı su ve sazlık. Plaj ve Deniz müthiş..Bu arada Dalyan'la ilgili sivrisinek söylentilerini dikkate almayın Bir tane bile görmedim.Bodrum'da çok daha fazlaydı..
    6-Fethiye ve Ölüdeniz.Ölüdeniz'de bşr gün kalın ve orada Lunaparkın karşısında ikinci katta bir Çin restoranı var. Orada mutlaka çin yemeklerini deneyin. Ayrıca bir gün Kayaköy'e gidip orada bir öğlen yemeği yiyin.Yanınızda çocuk yoksa Kabak koyunu ve kelebekler vadisini ziyaret edin.
    7-Antalyaya devam ederseniz Adrasan'ı mutklaka görün. Ayrıca Olympos'uda atlamayın.Yok eğer dönecekseniz fethiye'den dağ yolundan pamukkale'ye uğrayın ve travertenleri görün.(Ben öyle yaptım.)
    Yakıt Maliyeti :
    İstanbuldan çıkış-İzmir-Çeşme-Bodrum-Sahilden Akyaka-Marmaris-Dalyan-Fethiye-Ölüdeniz-Kayaköy-Pamukkale-Afyon-Bilecik-İstanbul Toplam 2500km. Arac cinsine göre yakıt tüketimi değişir.Bende dizel araç vardı toplam 350 TL yaktım.
    Konaklama Maliyeti:
    Ben eşim ve 6 yaşındaki kızım için toplam oda fiyatları.
    İzmir 1 gece Baylan Otel /Yenişehir 110 YTL -Çok hoş bir otel.( Çeşmede yer bulamadığımız için izmirde yattık.Çeşmede dandik leş gibi pansiyonlarda kişi başı bu parayı istediler.)
    Bodrum: Yalıkavak Gökçepel Apart.3 gece için Oda kahvaltı 360 TL (Tam pansiyon. tercih ederseniz 480 YTL )
    Dalyan : Keysan Yunus Otel : 2 gece için oda kahvaltı 200 TL.
    Ölüdeniz : Grand Üçel Otel : Oda kahvaltı gecelik 220 TL.(Burada kazıklandık ama aquaparkı ve kızım nedeniyle razı oldum.)

Ben otel yemeklerini sevmediğimden hep oda kahvaltı aldım ve dışarıda yedik. Bodrum'da limanın karşısında kaleden 800mt ileride "Peksimet" diye bi restoran var. Mutlaka oranın yemeklerini deneyin.
    Kayaköy'de Garden Park Restoranın tahta kulelerinde mutlaka bir şeyler yiyin. Çocuklar için mini hayvanat bahçeside var.Ayrıca Bodrum'da Dedeman otelin Aquaparkını da denemenizi tavsiye ederim. Orada Bardakta mısır satan teyzenin mısırlarını mutlaka deneyin. Soruları olan olursa memnuniyetle detay veririm.
    Ben en çok yeme içmeye para harcadım. Toplam maliyet 2,5 kişi için ve son derece konforlu olaraktan 2500TL. Ama mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Son uyarı. Bodrum-Marmaris arası sahilden yaklaşık 6 saat sürüyor Mesafe 120 km. Yolu tahmin edin. Ama ben o yolda 20 saat olsa sürerim.

Dalaman Sarıgerme'yi .... Göcek de tekne turunu es geçmişsiniz büyük kayıp...

Bodrum Marmaris arası yatağan istikametinden giderseniz 164 km.. yol çok rahat.. en kötü 2,5 saat te gidersiniz.. siz 6 saat demişsiniz.. sanırım Bodrum dan sonra Mumcular-Ören tarafından girip Akyaka dan çıkmışsınız :)) oradan Marmaris e gitmişsiniz.. yoksa başka türlü 6 saat imkansız.. o yolu bilenler kesinlikle kullanmazlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar merhaba konuyu baştan beri okudum. Pek karar veremedim araba ile mi gitsem yoksa bir tur firmasından paket alıp otobüs ile mi ? İstanbul'dan çıkacağız.Çok şöförlük tecrübem yok 9 aylık şöförüm 7000-8000 km yaptım ama kendime güveniyorum tabi çokta değil :) ilk uzun yol olacağı için yolları çok kötü olmayan , çokta uzak olmayan ekonomik bir tatil planı olan paylaşırsa çok sevinirim. ( Çok şey istedim sanırım :) Biz İzmir merkez sonrada çeşme vs düşündük ya da balıkesir civarı ilçeler diye ama görülmeye değer ve ekonomik yerler midir ? Sizin önerileriniz nedir ? ( 5-6 günlük bir tatil düşünüyoruz )

Arkadaşım.. Çeşme de ne yapacaksın ?? Çeşme çok pahalı.. buralarda burunlarından kıl aldırmazlar.. Foça yı öneririm.. sakin ve ucuz.. haa paran çok ise Çeşme ye git...

• Merhaba arkadaşlar
    Haftaya yıllık izneçıkıyorum
    Ankara
    Denizli
    Adrasan
    Kemer
    Konaklayacağım yerler.
    Geçen sene denizli kemer yolunu kullandım
    Bu sefer kısmetse kemer öncesi adrasan olacak
    Denizli-Adrasan Karayolunu kullanan var mı?
    Daha önce
    Denizli-fethiye
    Denizli-marmaris
    Yayla yollarını kullanmıştım.
    Denizli-Adrasan yolu elmalı üzerinden gidiliyor
    Bu yolu kullananvar mı?
    Yoksa;
    Denizli-Antalya-adrasan'a mı gideyim?
    Cevap verirseniz memnun olurum

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba konuyu baştan beri okudum. Pek karar veremedim araba ile mi gitsem yoksa bir tur firmasından paket alıp otobüs ile mi ? İstanbul'dan çıkacağız.Çok şöförlük tecrübem yok 9 aylık şöförüm 7000-8000 km yaptım ama kendime güveniyorum tabi çokta değil :) ilk uzun yol olacağı için yolları çok kötü olmayan , çokta uzak olmayan ekonomik bir tatil planı olan paylaşırsa çok sevinirim. ( Çok şey istedim sanırım :) Biz İzmir merkez sonrada çeşme vs düşündük ya da balıkesir civarı ilçeler diye ama görülmeye değer ve ekonomik yerler midir ? Sizin önerileriniz nedir ? ( 5-6 günlük bir tatil düşünüyoruz )

Arkadaşım.. Çeşme de ne yapacaksın ?? Çeşme çok pahalı.. buralarda burunlarından kıl aldırmazlar.. Foça yı öneririm.. sakin ve ucuz.. haa paran çok ise Çeşme ye git...

foça fikrini değerlendireceğim :) çeşme den vaz geçtim zaten

• quote:

quote:

quote:

foça fikrini değerlendireceğim :) çeşme den vaz geçtim zaten

ben daha dün akşam tatil den döndüm..

Göcek te 2 yıldır kaldığımız bir apart ı aradım.. yer müsait imiş..

izmirden çıktım.. ilk durak Akyaka.. hiç planda yokken kendimizi Azmak ta tekne turu yaparken bulduk.. Kişi başı 5 TL.. biz 3 aile toplam 11 kişi idik.. ufak bir pazarlık 40 TL ye tekneyi kapattık.. Akyaka Azmak tekne turu KESİNLİKLE öneriyorum...

oradan Göcek e .. apart a yerleşme vs.. çocuklar havuza bizde Bira ya..

2. gün Saklıkent ve Gizli cennet -Şelale gezisi ( ikisi birbirine yakın ama ayrı yerler )
    3. gün Göcek koylarında 12 adalar tekne turu..kişi başı 50 TL.. fakat ögle yemeği olarak verdiği çipra balığı böyle lezzetli yapan yoktur..
    4. gün apart ta çocuklar havuz bayramı yaptı.. tabii arada bizde.. akşamüstü apart sahibi zafer bey ile civardaki bir dere de kaynağına ulaşana kadar dağ yürüyüşü yaptık.. ( bu dereye geyik iniyormuş ) kaçak avcılık çok yapıldığı için buranın mevkisini vermeyeceğim.. bölgede ayrıca karakulak tabir edilen Vaşak da bulunuyormuş.. 1 metre boyunda bir su yılanı kıvrıla kıvrıla ayaklarımın arasından geçti :) 20 sene öncesine kadar bu bölgede ayı bile görüldüğünü söyledi zafer bey.. tırsmadım desem yalan olmaz..

öğlen Tansaş tan 3 kuzu but almıştık ( ön kol ) bunları parçalattık.. zafer bey bunları fırına verdi.. derin güveçte en az 3 saat pişti.. gece havuz başına masaları yanaştırdık ( apartta başka müşteri yoktu ) bir ziyafet çektik..gece 02 ye kadar Rakı muhabbeti..
    5. gün.. kayaköy-Gemiler koyu-Ölüdeniz sahili.... dolandık durduk.. apart a döndüğümüzde kapıda bir HUMMER vardı :) İstanbul dan apart a komşu gelmiş.. HUMMER ile çocuklar resim vs çekildiler..

6. gün.. dönüş zamanı.. bahçede her gün olduğu gibi Muhteşem bir sabah kahvaltısı ile gün başladı.. Zafer beyin bahçesinden Bıldırcın yumurtaları eşliğinde.. Zafer bey de sabah kahvaltısında olaki tavuk yumurtası yok.. bunun nedeni.. tavukların yumurtasının az olmasıdır.. yoksa apart a kesinlikle market yumurtası sokmaz.. yani yumurta yok ise yoktur.. !!! Kahvaltıda süt isteyebilirsiniz.. Doğal süt e alışık değilseniz size acaip gelebilir..

veda zamanı... Zafer bey ve eşi ile vedalaşıp yola çıkıyoruz.. 3 aileyiz.. diyorum konvoy a gerek yok.. basan gidebilir.. herkes vedalaşıyor.. ve marş a basıyorum.. tam Köycegiz e gireceğim.. hhhıımmm Beyobası Yuvarlak çay da mola vermemek olmaz diyorum.. sapıyorum bey obasına.. sanırım 7 km kadar gidiyorum.. en yukarıdaki TOPÇU nun yeri.. ne gidiyoruz.. buz gibi bir dere üzerinde oturma yerleri..kendine güvenen dereye atlayabilir.. tandır.. fırında alabalık.. biz tok olduğumuz için çay içtik..çocuklara meyve suyu vs.. birde sigara üzerine... çay güzel geldi.. tazeledik.. 1 saat kadar orada takıldık.. arabadaki bütün su şişelerine oradan su doldurduk.. sonra yola çıktık..

Çine yi geçtikten sonra yol üzerinde köfteciler var.. ben barajın hemen bitişiğinde alabalık yemek istedim ama çocuklar kılçık ile uğraşmasınlar dedim.. o tesise 500 metre gelmeden önce bir köfteci dikkatimi çekti.. çektim arabayı.. 4 köfte söyledim.. o sırada arabamızda güzelce yıkandı.. köfte 1 kişilik porsiyon 10 TL.. 4 köfte ortaya salata.. 4 ayran.. ekmekler bazlama tip.. yani doyuruyor.. ben beğendim.. üzerine de kahve mizi içtik.. hesap dedim.. 42 TL hesap geldi.. kredi kartı var.. çıkarkende arabayı yıkayan gence 10 TL sıkıştırdım.. yani 52 TL ye hem arabamız yıkandı.. hem 4 kişi doyduk..

tatilde tek kazıklandığım yer Kayaköy-Gemiler koyu.. 7 gözleme.. 4 kola 90 TL aldılar.. yuh dedim.. ağzımızın tadı kaçmasın diye itiraz etmedim..

bittiiiii..............

• merhaba. ben ve arkadaşım üniversiteden mezun oluyoruz ve kendimizi ödüllendirmek için arabayla tatile çıkacağız. bursadan çıkıp, çanakkkale, balıkesir, izmir, foça ve paramız yeterse kuşadasına kadar inmek istiyoruz. aracı ben kullanıcam. toplam bütçemiz 700-800tl 3-4 gün boyunca tatil yapmak istiyıoruz. sabah erken saatlerde bursadan çıkıp çanakkale şehitlikleri gezip balıkesire doğru gideriz ve akçay,edremit ya da ayvalıkta uygun bir pansiyon bulup 1 gece kalmayı düşünüyoruz. burada kalacağımız yerin denize biraz yakın olması ve fiyatın uygun olması önceliğimiz. buradan izmire geçip biraz izmirde dolanıp foçaya geçeriz. orada da 1 gün kalıp duruma göre geri dönüş ya da kuşadasına gidiş yapabiliriz. dediğim yerlerde bize uygun kalacak yer bilen var mı?
  • Arkadas ayvalikta yanilmiyorsam turkon villalari var orasi uygun avvalik merkezde bogozici otel var belediyeye ait klima tv. Vs mevcut kahvalti dail kisi basi 50 ytl burasi denize 150 filan fakat millet sarimsaklida giriyor 5 6km filan arabayla yakin sayilir ben jaldim gayet rahat ayrica kucukkuyuda altin olukta bol miktarda apart var paxarikla 2 3 odali yeri 100 e tutarsinizfakat oralarin denizini tavsiye etmem sarimsakli yada kucukkuyudan 20 km ilerde kadirga plaji var sahil kum ve xararsiz kucuk micurlardan olusuyor buralarda apart yok kamp yeri ve oteller agirlikta

• 700-800 tl yakıt anca yeter
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.