Şimdi Ara

Arabistan İpad Fiyatları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Nasip Olursa 15 Tatilde Umreye gidiyorum. Arabistandaki İpad Mini 1 Ve Retina İpad Mini Fiyatlarını Merak ediyorum.Yardımcı Olabilir Misiniz Teşekkürler.

• Konu Up
  • fiyat hakkında bilgim yok ama arap ülkelerinden alınan ipadlerde facetime kapalı oluyor bilginize
  • FaceTime Mevcut yazıyor.2 Tane büyük site de ama.Retina İpad Mini Burda 1000 Tl İse orda 600-700 diyerek tahmin ediyorum.
  • en fazla 50-100 oynar, onun içinde değmez
  • Moralini bozmak istemem ama ordaki fiyatla burdaki fiyat aynı. Belki burda 50 tl ye ucuz alırsın. Geçen sene babam gitti. İlk ıpad sordurdum aynı olunca vaz geçtim. Ama ıphone lar öyle değil. Burda 2150 tl civarındeyken babam 1200 tl ye aldı. Amerikadanda alsan ıpad fiyatları burdakinden 50 tl ucuzdır. Ama cep tel alacaksan çok ucuza alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Bir Arap sitesinde Retina İpad 1100 Sar Görmüştüm.550 gibi bir rakam yapıyor.Burda 1000 tl Onu Alacağım.Bir de Ps3 düşünüyorum o konu da ne dersiniz ?
  • 5S al 1550 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S Türkiyeden Alıyorum İnşallah Gitmeden Önce.Garantiye Önem veririm.PS3 Hakkında ne dersin ? 250-300 bulunabilir mi
  • Mis gibi umreni yapmaya bak. Maneviyat çok önemlidir. Ben gezmeyi bile adam akıllı becerememiştim o derece zaman ayıramadım. Sonra iyi ki gezmemişim dedim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.