Şimdi Ara

Araç Alacaktım Boyasız Dediler, Boyalı Çıktı. Ne Yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araçta boyanan parçada aşırı bir düzeltme yoksa sökülmeden çekilerek, çekişlenerek ve macunlanarak boyanmıştır. Zaten sökülüp geri takılsa kaynak yerlerinden belli olur. Fabrikadaki makinelerin kaynaklarıyla sonradan elde atılan puntolar çok farklı oluyor. Fabrikanın kaynağı düzdür, orantılıdır. Elde yapılan kaynak biraz daha orantısızdır doğal olarak.

Sıfır araçlar çok pahalı diyoruz, ikinci el mantıklı diyoruz ama benim de midem bulanıyor araç ilanlarına baktıkça. Hele ki bir tanıdığım vasıtasıyla örneğin otobanda bariyerlere yandan girmiş aracı sağlam bir galeri sürtmeden dolayı ufak boya var diye satıyorsa iş nerelere gelmiş siz tahmin edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Zaten sökülüp geri takılsa kaynak yerlerinden belli olur. Fabrikadaki makinelerin kaynaklarıyla sonradan elde atılan puntolar çok farklı oluyor. Fabrikanın kaynağı düzdür, orantılıdır. Elde yapılan kaynak biraz daha orantısızdır doğal olarak.

Geçen bir araba geldi, adiler kumpasla ölçüp atmış kaynagı, sonrada dekupajlamı ne kozmetik olarak benzetmiş fabrika kaynağına

Baktım aynısı ya, adeti şekli şemali 3 araba ile kıyasladık resmen fabrikadan çıkmış gibi bu milletten korkucaksın

Adam arabayı kendi binecek, epey sürede tutar yani, o yüzden okadar uğraşmış, ama Helal olsun dedim yani

• Arabaya fabrikasında da rötuş yapılmış olabilir. Boyahanede bir kusur varsa araç kenara çekilip boyanın kazınması gerekebilir, e kazıyınca macun çekmek gerekebilir.
    Macun çekince de onu film kalınlığı cihazıyla ölçebilirsiniz. Normal boya 70-150 mikrondur herhalde, macun varsa en az 500 mikron ölçüm çıkacaktır.

Veya torunu çarpmıştır amcanın haberi olmamıştır.
  • Servies gösterdiniz ve araç kazalı çıkmadı, sadece boya kalınlık farkları var, değil mi?..

Öyleyse kazası olmayan arabanın nesine hala tereddüt ettiğinizi anlamadım?!? Üstelik aracın da ilk sahibiymiş...

5 yaşında bir araç almaya niyet ediyorsunuz, inşallah gelinlik kız gibi "bakire" bir araç bulmayı hedeflemiyorsunuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.