Şimdi Ara

Araç alindi.honda jazz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achille24

2 hafta aramadan sonra anca bunu bulabildim. Sıfır araç baktım ancak yanına yaklaşmadim. Piyasa bu. Keşke daha uygun olsaydı da öyle alsaydım. Ama maalesef

2009 jazz o kadar etmez arkadaşım kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun..9 sene 1. Nesil cvt şimdi de 3. Nesil jazz kulanıcısı olarak iyi bir tercih yapmışsınız diyorum. Parasına çok takılmayın, 1-2 bin tl fazla olabilir belki ama önemli olan aracın içinize sinmesi ve sorunsuz olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi dileklerin için ayrı ayrı teşekkürler. Fiyatı eder etmez tartışmiyorum. Temiz araba bulmuşken, sıfır araç fiyatları da böyleyken Temiz bir araba bulunca 1- 2 bin fazlalığıdır bakmadım. İçime çok sindi.

Daha önce hep toyota araç sahibi olmuştum. Japon araçlara pek uzak değilim.

• achille24 A kullanıcısına yanıt
    45'e sıfır yaris alabilirdiniz

• cakmarolexsaat C kullanıcısına yanıt
    1.0 motorlu olanı diyorsunuz herhalde. Hoc düşünmedim açıkçası. Yine de tesekkurler

• Kaportayı verdiyseniz sıkıntı büyük

• Cyclone001 kullanıcısına yanıt
    Ne demek o?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyclone001

Kaportayı verdiyseniz sıkıntı büyük

Ahahahha bende okudum.ama bozuntuya vermemiştim , bu komikti ama

• Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Konuda kapora yerine kaporta yazmışsınız ona takılmışlar.

• tassa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim düzelttim.

• 1-2 bin mi pahalı? emsallerinden 8-10 bin daha pahalı. hondaya özgü bir hastalık sanırım bu fahiş fiyatlar. üzerinize alınmayın sisteme bir eleştiri bu. siz razıysanız sıkıntı yok. güle güle kullanın.
  • Jazz kendi segmentindeki araçlardan çok öte. Ford fiesta, hyundai i20, renault clio, seat ibiza, toyota yaris, vw polo denemiş biri olarak bunu söylüyorum. Güzel bir tercih yapmışsınız. Boş paketinde otomatik klima, esp, usb-aux, elektrikli kapanan yan aynalar vs olan bir araç. Dolu paketinde cam tavan, hız sabitleyici, soğutmalı torpido, ön kol dayama, yağmur-far sensörü, sis farı falan var.

Belirli bir süre sonra başka b segmenti araçlar size çok keyifsiz ve dar gelmeye başlayacak. Jazzdan inip poloya bindim inanın mezar gibi geldi araba. Ayrıca fabrika verisini İstanbul için bile rahat rahat tutturan bir araç. Daha sakin illerde şehir içi 5.5-6 ile gezmek mümkün.

Arabayı bilmeyenler o parayı etmez tarzında konuşacaklardır. Takmayın. Jazz'ı tecrübe eden bilir. Forumda ise bol keseden sallayan çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

2 hafta aramadan sonra anca bunu bulabildim. Sıfır araç baktım ancak yanına yaklaşmadim. Piyasa bu. Keşke daha uygun olsaydı da öyle alsaydım. Ama maalesef

2010 comfortline adında ama boş direksiyon boş paket, odun hissi veren, jazz'ın yanında iç ortamı mezar gibi kalan polo 40 bandında seyrediyorken, 2009 jazz bu paraya kelepir.
  • arabanın dar olması bol olması onun kalitesini üstünlüğünü belirlemez fiyatını haklı da çıkarmaz. clio corsa neyse jazz da odur emsaldirler. honda seviciliğinin alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Hocam 45'e sıfır yaris nerden buldunuz acaba ? 2017 yarisin en düşük fiyatı 52 bin lira az önce baktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzakdağ kullanıcısına yanıt
    Anlatamazsın bu hondacılara arkadaş honda tek honda her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclarenmercedes

quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Hocam 45'e sıfır yaris nerden buldunuz acaba ? 2017 yarisin en düşük fiyatı 52 bin lira az önce baktım.

2016 modelinden bahsetti galiba. liste fiyatı 47 bin TL.
  • Hayırlı olsun hocam bu aracı tercih etmekle çok iyi yapmışsınız megane 2 hb çok tipsiz kullanıcıları alınmasın ama

• 3 ay önce 2012 Honda Jazz Fun modelini 51.500 TL ye sattım. 54 bin km idi. Üç günde gitti araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

2010 comfortline adında ama boş direksiyon boş paket, odun hissi veren, jazz'ın yanında iç ortamı mezar gibi kalan polo 40 bandında seyrediyorken, 2009 jazz bu paraya kelepir.

hesabı böyle yaparsak geçen sene aldığım golf'ü sıfırından pahalı satmam gerekir. sahibinden.com'daki fiyatlara aldanmamak gerekir. ben geçen sene temiz aracımı çok daha kötü durumdaki emsallerinin sahibinden.com da yazan rakamlarının 5-6bin altına güç bela sattım. bu arkadaş malesef biraz heyecanlı-tecrübesizmiş ve aracı ederinden pahalıya almış. polo mevzuuna gelince de b sınıfında polo ancak fiesta ile karşılaştırılabilir. sınıfının tartışmasız lideridir. jazz ancak clio-punto gibi araçlara rakip olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.