Şimdi Ara

Araç almak için doğru zaman? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Profesyonel bir Turkiye vatandasi olarak, bu ulkede birseyi almak icin en uygun zaman paran hazir oldugu zamandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: passmo

Altında da aynı vergi var

Alıntıları Göster
    Nakit doviz cekimine bankalar yuzde 3 vergi getirdi.

• Kasım ayında yeni arabalar showroom lara dizilsin, 2. elcilerin krallığı bitecek, marabadan beter olacaklar, o zaman vur kırbacı, vur kırbacı acıma hiç birine:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    bizim burdaki trakya göçmeni conoların karılarıyla muhabbetlerini duyunca, trakyalı ile muhabbet edilmez selam dahi verilmez.
    mesajı da silemiyorum bulaştı elime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Ağustos 2020; 22:50:42 >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğin gibi olsa ama o kasım değildir, şubat mart falandır. Kasım olsa duramazsın.

Ben cesaret edip giremedim al sat işine.

• Avrupa da pandemi hortluyor, tekrar ivme kazanmaya başladı. Eğer üretim tekrar durursa, araç fiyatları biraz daha gidebilir. Araç devrinde kasko bedeli üst sınır olarak kabul edilirse,araç piyasası bir nebze rahatlayabilir.
  • İhtiyaç yok ise hiç almayın ilerleyen günlerde elinde parası hazır olan kazanacak.

• Dünyada hiç bir ürün, sürekli yükselmez. Gram altın bile düşüş sergiliyor. Bu her eşya için geçerlidir. Dünyanın başka ülkesinde arabayı yatırım aracı olan bir millet bence yoktur. Duymadım da. Sonsuza kadar yükselecek değil. Arz talep mevzusu yüzünden balon fiyatlar oluştu. Bende düşmesini bekliyorum. Düşmese bile paramı türk lirasında tutmuyorum. Zira parasını tl de tutanlar, yaya kaldı. sıfır araçlar ülkeye bol bol gelmeye başladığında, bir miktar bile olsa düşecek fiyatları, düşmese bile yatay seyredecek. Halkta para mı var ? kredi faizleri düşünce aniden daha fazla yükseldi. Şimdi kimse kredi çekemiyor. Fahiş fiyat çeken fırsatçılar, bakalım o araçları kime satacaklar. Kasım, aralık ayları gibi, bence fırsat dönemi oluşacak. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi , cebinde hazır parası olanlar alabilecek. Gerisi hikaye bence.
  • Araba fiyatları düşecek diyenleri bir çözemedim. Kur belli, ötv belli, sıfır araç fiyatları belli. Sıfırı bir arabanın 200 bin tl diyelim 2. eli ne olmasını bekliyorsunuz ki? 100 bin mi? siz olsanız sıfırı 200 bin olan arabayı 3-4 yaşında diye 100 bine mi verceksiniz? zaten fiyatlar öyle olsa kim niye sıfır araba alsın herkes 100 bin lirasını cebinde tutar 2.el alır.
  • Parasi olan ama cok kiymetli olan bi tanidigim var.
    Focus 3.5 almak istiyor ve 6 aydir uygun zaman kollamakta.

Bende de ayni aractan oldugu icin hep bana sorar su arac uygun mu nasil v.s. diye.

Bu 6 ay icinde 2015 120 bine cok temiz dizel buldum cok para dedi.

Bayram oncesi 140 bine 2016 hatasiz buldum cook yuksek dedi almadi.

Simdi ayni araca 160 bin diyorlar. Bidaha bana araba falan sorma dedim kizdim cidden.

Bisey ihtiyacsa paran da varsa hemen alacaksin. cunku yarin alamiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemiz için araba almak için doğru zaman diye bir zaman dilimi yok.

kardeşim paran varsa bekleme git al. bugün 10 lira diye almadığın araç yarın 12 lira olacak.

birde bu sadece araba için değil, beyaz eşyadan cep telefonuna kadar herşeyde geçerli.
  • Doğru zaman şimdi, hemen almak. Gerisi boş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru zaman diye bir zaman yok artık. İhtiyacın varsa hemen almalısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.