Şimdi Ara

arac arayanlar kaçırmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

gider 16 bin liraya 2006 almera 1.5 tekna alırım

valla temizini alabiliyorsan bana alsana :)
    benim 2005 almera yı 18000 e verdim çok ucuz verdin diye de cevreden bir sürü laf işittim. ederi bu benim gözümde 2006 sını 16 ya bulursan ve temizse kacırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

quote:

gider 16 bin liraya 2006 almera 1.5 tekna alırım

valla temizini alabiliyorsan bana alsana :)
    benim 2005 almera yı 18000 e verdim çok ucuz verdin diye de cevreden bir sürü laf işittim. ederi bu benim gözümde 2006 sını 16 ya bulursan ve temizse kacırma

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibimden-sikildim-sahip-ariyorum-134869552/detay/

bu kaça alınır ustam ?

• 2 kapı değişikliği var hasar kaydına bakmalısın ayrıca expertiz yaptırmalısın öncelikle cunku kapı değişikliği yapılan kazada kasaya alınan darbe ne ölçüde? aracın önü arkası ayrı hareket etmesin eğer bu konuda sıkıntı yok ise küçük kaza nedeniyle değişmiş ise boya işçiliği kalitesine bakmanı tavsiye ederim.
    Benim aracımda 3 parca boya vardı ben soylemesem kaportacı anlamamıştı.

sedanlar hb lere gore 1000-1500 tl civarında daha fazlaya gider. benim aracım orjinal deri koltuklu ve siyah sedan dı lpg de vardı 107.000 km deydi ve lastikleri sıfırdı 18000 e verdim.
    sen karsılastır ve ona göre fiyat belirle. Eğer araç çok iyi kondisyondaysa 16000 verilebilir benim gözümde fazlası etmez
  • bugün 96 mazda gördüm 10 bine. ne kadar "ucuz"muş!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

bugün 96 mazda gördüm 10 bine. ne kadar "ucuz"muş!..

Hangi modeli hocam?
  • 323 1.6 sedan
  • aynen arkadaşlar piyasada ölücü de çok keyfekederci de(milleti salak yerine koyan). kendi kardeşim bile 13000 tl ye aldığı ve yaklaşık 2500 tl masraf ettiği araca 17000 tl istiyor kızma bilader dedim senin araba 15bin eder ama nafile diğer ilanlara bakıyor 15-16 hayatı kaymış arabalar var modelsizi bizimkinin temiz ya istiyor işte. birde ölücüler var hatasız 2000 model comfortline sanruflu ilk elden 80 binde gri boraya 18000 eder diyende var. ulan galeri 18500 ve aracı komisyonu 18750 tl veriyor adam o fiyata satar mı.

ben kasko değerine göre bakıyorum temizse araba 2 bin fazla veriyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Piyasayı bu gibi tipler yükseltiyor zaten, 2000 model Clio'ya 17.000 TL verilir mi ya kafanız mı güzel sizin?

ederi 9 bin

2002 model kazasız ilk sahibinden alınan 75.000km'deki aracı dayımın oğlu 16.250'ye vermişti sene başında.
    1 sene önce 13.500'a almıştı. Sahibinden.com'a koydu ilanı 2 saat sonra arabayı Kocamustafapaşa'dan gelip aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtzihni -- 9 Kasım 2013; 18:58:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

ben kasko değerine göre bakıyorum temizse araba 2 bin fazla veriyorum.

ben temızse kasko değerini veriyorum :) benım için ölçü gib dir arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.