Şimdi Ara

Araç bakmaya gelicem diyip gelmeyenler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonda son olurunu söylerım benim bundan bir sıkıntım olmuyor

Cünkü şehir dışından gelene süpriz olmasın

Gelince pazarlık yaparım desem olmaz benim belki 500 tl indirimim o 1500 diye algılayıp gelip eli boş dönebilir durduk yere onada masraf olmasın isterim

Ama telefondaki pazarlıktan sonra gelince pazarlık kabul etmem kusurs bakmasın kimse pazarlıgın üzerine pazarlık olmaz

Sadece computestte bilgim dışında birşey olursa şunu teklıf ederim atıyorum 300 düşerim yada computesti ben ödeyim ugurlayım seni derim

Gelelim gelicegim deyip gelmeyene

Şimdi mesaj atıp yada ararsa gelemiyorum diye sorun yapmam ama haber vermezse iyi şeyler söylemem tabiki vaktimi sana ayarlıyorum belki bir işim var gitmiyorum dalga gecer gibi olmaz yani ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binlerce ilan ve satıcı var, 1 kuruş ucuz bulsa vazgeçenler var.

Ben ilana pazarlıksız yazarim, tlf da pazarlik edene tlf nu kapatirim.

Yine yazdığım özellikleri tekrar tekrar sorana ( otm vites mi, start- stop var mi gibi ) yine kapatırım, benim vaktim onun parasindan kiymetli. Okuma yazma bilmeyen benim aracı almasın.

Eş dosta araç satmam, aracın kusuru olduğu için değil, 3 yıl geçtikten sonra vay bu araç böyle imiş gibi muhabbet oldu geçmişte, tövbe ettim. Yabancı alsın gitsin, bir daha gorusmeyelim. ( Kesinlikle ayipli mal satmam, 5 binde yağ degisecek kadar da titizimdir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.