2009 model Corolla aracıma Carvocal' den, -LSP68 BLAM DSP Ses İşlemcisi -EX500 BLAM AB Class 5 Kanal Amfi -165LSQ BLAM 16cm Mid Takımı -690RC BLAM Oval Koaksiyel Hoparlör -RS10.2 Subwoofer BLAM 25cm Slim Portsuz Kabin Olmak üzere 31.12.2024 tarihinde ses sistemi yaptırdım. Aracıma ekstra olarak, -CRV-4543XAA Toyota Corolla Android Multimedya Sistemi (2008-2012) CRV-4543XAA Multimedya montajı yaptırdım. Ancak ses sistemine bağlantı konusunda problem yaşıyorum. Aracımı çalıştırıyorum Bluetooth bağlantısını sağlıyorum ama ses alamıyorum. Her şey normal görünüyor Amfi ve DSP ışıkları olması gerektiği gibi yanıyor, güç var ancak ses alamıyorum. Aracımı stop edip tekrar çalıştırıyorum ve bağlantı kurulduktan sonra ses alabiliyorum, bazen 5 defaya kadar aracımı stop edip tekrar çalıştırmam gerekiyor ve bu çok sinir bozucu. Bu problemi her zaman yaşamıyorum, günde aracımı 5 defa stop edip çalıştırıyorsam ~3 defa bağlantı sorunu yaşıyorum. Akü kontrolü sağladım ve güç çekildiği anda 10,00 volt enerji görünüyor ve elektrikçi ustam akümün sağlam olduğunu bu problemin aküden kaynaklı olmadığını söylüyor. Carvocal teknik destek ile iletişime geçtim DSP cihazıma uzaktan yazılım güncellemesi yapılacağını söyledi. Güncelleme yapıldıktan sonra tekrardan konuyu güncelleyeceğim. Aranızda daha önce hiç böyle bir problem yaşayıp çözen var mı? |
Bildirim