Şimdi Ara

ARAC CALINMASI 34 xx xxxx (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun hocam. umarım kasko vardırç
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun yaklaşık 2 yıldır aynı mahallede oturuyorum hiç duymamıştım araç hırsızlığı... Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

Merhaba Arkadaşlar;

34 VD 9739 plakalı Clio Symbol aracımız dün gece park halinde Bahcelievler Siyavuspasa Mahallesi'nden calinmistir.

Gri Renk
    2011 model
    Sağ iki kapısında vuruk ve derin cizikleri mevcuttur.

Irtibat için 05555707704 Ercan
    05545907791 Koray
    05545907783 Emre

Hocam gecmis olsun buzimde symboll aracimiz calindi 3 ay once

Sanirim bu araci calmak cok kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
    çalana mezar olsun o araba ne diyeyim ya
  • geçmiş olsun inşallah bulunur araç.
    bu araçlarda güvenlik açığı mı var acaba diyen ler hırsızların ne kadar iyi oto elektrik. oto kilit. immobiliser uzmanı olduklarını bilmiyoruz sanırım.
    hırsızın çalmayı başaramayacağı araç yoktur. ne yazıkki.

• 3-4 ay önce kuzenimin symbolü de aynı şekilde depo kapağını çalmışlar benzinlikte fark etmiş 1000 liraya kaskodan yaptırdı bir sürü zorluk çıkardı emniyette polisle, fark etmese muhtemelen onun arabayı da çalcaklardı o da böyle bi olay olduğunu serviste söylediklerinde uyandı, naapcaklar depo kapağını diyodu ilk başlarda
  • geçmiş olsun kardeşim ama yapılıcak en iyi şey oto beyni olan kısmı çok kullanmıyorsanız kolay acılmıcak şekilde yapın , cünkü ben anahtar kaybetmiştim anahtarcı yaptı o çip yapmaları bir alete bakıyor ve 5 dk en fazla sonra anahtar ile basar gider , cip kode ta değişiyor yeni kode veriyor.

Bu serefsizler inşaalahha bulunur ve ceza alır , alın teri ile alıyoruz adamlar çalıyor birde lüks hayat yaşıyor alçaklar ..

bu ülkede 1 defa şuc işleyen cezası kadar
    2. defa herhangi bir şuç olsa bile 2 katı ceza almalı
    3. defa şu işlerse ömür boyu olmalı
  • gecmis olsun ben istanbul fatihteki samatya hastanesinin karsi sokagina arabayi birakmistim 2 clio vardi arka arkaya ikisininde depo kapagi kirikti demekki bu yuzden ss

• Vay be, ne kansızlar var arkadaş!! Allah'tan kaskosu varmış aracın. Üzülerek belirtmeliyim ki aracınızın bulunma ihtimali düşük, belli ki adamlar işinin ehli. İşinin ehli adam da sahte ruhsatla araç satmaya kalkışmaz ya da mal gibi ortalarda gezinmez; direkt parçalatır aracı.

Kasko olması şansınıza, tekrar geçmiş olsun..
  • Geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.