Şimdi Ara

Araç Elektrik Kesme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
104.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 2007 jettam var ve guneste kalınca arac manyaga donuyo. Calismio 10 dakika sonra calisio. Bazen farlar ve klima devreden cikio sinyaller ve camlar da devreden cikio. Direksiyon kontrol unitesi tamir edildi. Aku sase kablolari degisti. Araci gunduz kullanamaz hale geldim. Ustalar cikamadi isin icinden. Yardimci olabilecek var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emresimsek1992 E kullanıcısına yanıt

Merhaba sorunu cozebildiniz mi acaba??

• Benim araç 2000 fort fiesta LPG ile giderken ibrelwr bir anda gidip geliyor ve sönüyor araç gazdan benzine gçiş yapıyor bir zaman sonra ibrelwr normale dönüyor az sonra yine olıyor bazen hiç olmuyor ama genellikle bu sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım slmlr

• Aracım Megane 1 1.6 16 valf arakadaslar aracım seyir halinde iken elektrik kesiyor gibi oluyor bazen kendiliginden oluyor bazen sellektör atınca oluyor ara ara oluyor.ve aracim bazen stop edip araç 20 dk çalışmıyor.kran devir sensörünü filan orjinali ile değiştim ama yine bu dediğim durumla karşılaştım benzin ve LPG'de denedim ikisindede aynı durum oluyor.suan için stop lambalarınn bir tanesi çalışmıyor ampul değiştim sogortaya baktım bi sorun yok ama çalışmıyor sol stop lambası.aracimin ekran parlaklığıda gitti. Akü şarj yağ lambası vs çalışıyor ama genel parlaklık gitti gece hicbisey görünmüyor.ayrica stop edip çalışmadığı zamanda uzun farlar korna vs çalışmıyor ama kısa farlar yanıyor yardımcı olur musunuz.

• Serkan doru S kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, birebir aynı modelde aynı sorunu yaşıyorum. 3-4 ay önce araç yolda stop edip çalışmadı, krank mili sensörü falan değişti düzelmedi, en son bir elektrikçi sigortaya röle bağlamış o şekilde çalışır hale geldi ancak bu işlemden sonra ben de bahsettiğiniz sorunları yaşamaya başladım. Uzunları yakınca araçta anlık olarak stop lambası yanıp sönüyor, teyp kapanıyor, silkeliyor, normal sürüş halinde gösterge ışıkları çok zayıf yanıyor. Akü değişti, alternatör revize edildi, bobin-buji-buji kabloları sıfırıyla değişti sorun hala devam ediyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• Wosvagen transporter seyir halindeyken gösterge paneline 4 Saniye stop eder gibi kamlakar yanıp sönüyor yardımcı olabilir misiniz

• Transporter t5 yolda giderken
     Araç Elektrik Kesme Sorunuelektrik kesintisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.