çok parlak olmuş. Gece sürüşlerinde gözü çok yorar. Parlaklığı ayarlanabiliyorsa problem yok.Güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: QRX
çok parlak olmuş. Gece sürüşlerinde gözü çok yorar. Parlaklığı ayarlanabiliyorsa problem yok.Güzel olmuş.
araçlarda parlaklık ayarı var. olmayanlar içinde duruma göre ışık şiddetini ayarlayabiliyorum.
Uzun gece yolculuklarında gözü mahveder
quote:
Orijinalden alıntı: H.B.V
Uzun gece yolculuklarında gözü mahveder
parlaklık ayarı var. videolarda parlak görünebilir ama ışık güzel
akdeniz19
kullanıcısına yanıt
Ben hassas olduğum için burdan bile yordu hocam
Merhaba.2015 model polo aracimin direksiyon uzerindeki tuslar cam acma tuslari teyp tuslari vs hersey kirmizi olarak yaniyor.Golf passat vb araclarda bu isiklar beyaz yaniyor.Bu isiklari golflerde kullanilan ayni ton beyaz isiklarla degistirebilirmiyiz maliyeti ne olur acaba ?
güzel ve başarılı işler.. muğlaya yakınsanız, benim arabanın gösterge aydınlatmalarını beyaz yaparsanız hakkını öderim. bu iş için 300 tl gibi bir bütçe ayırabilirim.
gösterge grubu bu. turuncu aydınlatması var. beyaz olsa iyi olurdu.
güzel ve başarılı işler.. muğlaya yakınsanız, benim arabanın gösterge aydınlatmalarını beyaz yaparsanız hakkını öderim. bu iş için 300 tl gibi bir bütçe ayırabilirim.
gösterge grubu bu. turuncu aydınlatması var. beyaz olsa iyi olurdu.
istediğiniz renk olur. kargolama imkanınız varsa gönderin 2 gün içinde geri göndermiş olurum. il dışı işlerimizde kargo ile hallediyorum. maliyet olarakta 150 Tl tutar. aracınız burda olmuş olsa komple kapı açma mandallarının olduğu yerler, teyp, klima gibi diğer yerlerde yapılabilir. onlarında maliyeti 250 gibi çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrk
Merhaba.2015 model polo aracimin direksiyon uzerindeki tuslar cam acma tuslari teyp tuslari vs hersey kirmizi olarak yaniyor.Golf passat vb araclarda bu isiklar beyaz yaniyor.Bu isiklari golflerde kullanilan ayni ton beyaz isiklarla degistirebilirmiyiz maliyeti ne olur acaba ?
komplesi için 250 gibi tutar. 1 gün sürer( sabah başlayıp akşam bitirmek kaydıyla).
Çorum merkezde yerim. il dışından kargoyla gönderim yapılıyor genelde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme