Şimdi Ara

Araç hakkında bilgi almak için görüştüğünüzde sorduğunuz temel sorular nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla pazarda genelde hep galerici ve al-sat yapanlar oluyor mesela 100 tane araç var diyelim max 5 tanesi gerçek oluyor diğerleri ya galeri alı yada al-sat yapan tipler oluyor kaç binde desem bile bilmiyorum bir bakalım diyor servis bakımlımı evet abi bütün bakımları tam diyorlar ama ben hiç birine inanmıyorum inanmış gibi yapıyorum.
  • Orijinalden alıntı: ByRomanTicO

Düşük model arabayı tercih ederim ama yeter ki full olsun misal abs asr esp bas vdc ebd gibi. Önce konfor sonra yüksek model. :))

10 yaşındaki bir araçta bunların kaçını bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 22 Kasım 2009; 21:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

valla pazarda genelde hep galerici ve al-sat yapanlar oluyor mesela 100 tane araç var diyelim max 5 tanesi gerçek oluyor diğerleri ya galeri alı yada al-sat yapan tipler oluyor kaç binde desem bile bilmiyorum bir bakalım diyor servis bakımlımı evet abi bütün bakımları tam diyorlar ama ben hiç birine inanmıyorum inanmış gibi yapıyorum.

parazda bir q5 gördük gittim yanına ne kadar yakılyor dedim
    adam aynen şöyle valla ben bilmiyorum alacaksanız buyrun dükkana gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

valla pazarda genelde hep galerici ve al-sat yapanlar oluyor mesela 100 tane araç var diyelim max 5 tanesi gerçek oluyor diğerleri ya galeri alı yada al-sat yapan tipler oluyor kaç binde desem bile bilmiyorum bir bakalım diyor servis bakımlımı evet abi bütün bakımları tam diyorlar ama ben hiç birine inanmıyorum inanmış gibi yapıyorum.

Zaten o 5 tane aracında başında hep galericiler bitiyor, doğal olarak bizlere yar olmuyor onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

parazda bir q5 gördük gittim yanına ne kadar yakılyor dedim
    adam aynen şöyle valla ben bilmiyorum alacaksanız buyrun dükkana gidelim

Yine iyisine denk gelmişsiniz. Bir çoğu arabayı pazardan çıkarmaz bile. (Tabi parayı orada sayıyorsanız başka)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.