Şimdi Ara

Araç içi oto Süpürge 12V 4800pa 120watt (Aliexpress.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araç İçi Oto Süpürge arıyorum, Linkte belirttiğim ürün Bizimkiler(Türkler) tarafından epeyce alınmış,
    Bu ürün gerçekten 120w mı? Çekiş gücü iyi mi, Alan veya duyan var mı? veya Başka Araç İçi Oto Süpürge önerisi olan yazabilir mi, Birde hali hazırda artık vergi sistemi başladı bu ürün için ne kadarlık vergi öderim?

aliexpress.com
    US $24.91 11% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Süpürge Makinesi'de 4800pa Güçlü Güç Araba Elektrikli Süpürge 120W Çanta 4.8KPA Siklonik Islak/Kuru Otomatik Taşınabilir Vacuums Temizleyici 2 adet HEPA Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32814904967.html?spm=a2g0o.cart.0.0.594b3c003DiKKB&mp=1

Sorularımı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim
    Şimdiden Teşekkürler.

Araç içi Oto Süpürge 12volt 4800pa

4800pa araç içi oto süpürge

• Hocam ben banggood'dan indrimle vergi dahil 530 tl ye bu ürünü almıştım. Çok memnun kaldım,linkini atıyorum.

• Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler.
    gondermid oldugunuz urun guzel fakat arac icin koltuk aralarini alacak aparat yok sanırım. birde fazla yer kaplıcakmisgibi geliyor. sarji ne kadar gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, aksine koltuk için 2 tane aparatı var, üstündeki tozları almak için fırçalı ucunu kullanıyorum, koltuğun araları içinde sivri uçlu başlığı mevcut. 2 modu var karışık kullanıyorum yarım saat gidiyor yaklaşık tam şarjla. Haftada bir yıkarım aracımı 2 defa tam süpürmeye yarıyor bir araç için şarjı. 18650 lik şarjlı pil var aküsünde seri bağlanmış.
  • Hocam belirttiğiniz ürün Türkiye'ye gönderim yapmıyor, nasıl alabilirim veya başa öneriniz var mı?
  • Size linki attığım zaman alsaydınız stokta vardı Çin deposunda stok bitmiş, banggood telegram grubunu takip ediyorum, tekrar gönderim ve indirim olursa mesaj atayım size.
  • Dediğiniz gibi keşke alsaymışım. Sizden mutlaka haber bekliyorum.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.