Şimdi Ara

araç içi tutucu 3 tl kargo ücretsiz ( mediamarkt ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
26.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

O değil aylardır devam eden kargo kampanyası sayemizde sona erdi :)
    geçen haftada kapalıydı konuyu actıgımda aktif etmişlerdi 1 hafta sonra tekraar açarlar :)
  • arkadaşlar ürün dün elime ulaştı,
    sony xperia z3 compact sığmıyordu ben de alt taraftaki 2 adet tutucunun içindeki plastik pedleri söktüm, telefon şu anda silikon kılıfıyla birlikte rahatlıkla sığıyor. silikon kılıf olduğu için telefonun çizilmesi vs. sorunu da olmuyor.
  • ben iki tane sipariş verdim ama malesef bendeki telefonlardan biri iphone 7 Plus diğer general mobile gm 9 pro ikisi de olmadı :(
  • ücretsiz kargo için çarkı bir türlü çıkmadı, çark olayı sanırım sonlandı
  • Ürün geldi şimdi. 3 liralık ürüne 20 liralık paketleme yapmışlar resmen. :D İçinden aux kablosu da çıkıyor bu arada.

Fakat 5 inç olayı yalan, kılıfsız 4.7 inç iPhone 7 sığmıyor içine. Çöp oldu bu hâliyle.
  • cama yapıştırmayı başaramadım , çentiği çekip cama yapıştırıyorum ve çentiği kapatıyorum. ama sıkı tutmuyor , direkt düşüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefona da uymadı isteyene satabilirim

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    İsterse 1 lira olsun onlar çakallık yaptılar bende geri gönderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Sen yapıştıramamışsın hocam cama fena yapışıyor. Önce cama bastır sonra üstündeki mandalı indir yapışır.

• 6s sığmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brahmi26 -- 24 Aralık 2019; 22:20:16 >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    gidip deneyeyim hocam , saolasın :)

• Varmi elinde kargo kodu olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt zarar etsin diye 4 tane aldim 4 ayri kargo ile iade ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Mediamarkt zarar etsin diye 4 tane aldim 4 ayri kargo ile iade ettim
    helal süper zeka

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Ürün geldi şimdi. 3 liralık ürüne 20 liralık paketleme yapmışlar resmen. :D İçinden aux kablosu da çıkıyor bu arada.

Fakat 5 inç olayı yalan, kılıfsız 4.7 inç iPhone 7 sığmıyor içine. Çöp oldu bu hâliyle.
    İyik almamışım note 7 xiami

• Ben mutfak için aldım. Fayansa tutturuluyor. Telefonda 5.5". Arabada ki gibi sallanmadığından dolayı telefon tam oturmasada rahatça koyulan yerde duruyor.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Evet önce çentiği çekin. Sonra bastırın. Sonra çentiği kapatın. Camın bal dök yala misali temiz olması gerekiyor. Başaramadıysanız bir damla su sürün pompanın altına elinizle sonra bastırın. Bu su hava kaçırmayan bir mühüre dönüşmesine yardımcı olucaktır. Benimki de 3 saat sonra düşüyordu. Altına bir damla su sürdüm şimdi 1 gündür tutuyor camı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 26 Aralık 2019; 17:30:13 >
  • Arkadaşlar alınabilecek başka ürün/ler var mı böyle ucuz fiyata kargo ücretsiz koduyla sıcak fırsat diyebileceğimiz?
    Ya da en azından Media-Markt envanterindeki tüm ürünleri fiyata göre düşükten yükseğe sıralayabileceğimiz bir yöntem var mıdır ?

Malum kodların süresi bu ay sonu dolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 26 Aralık 2019; 17:46:54 >
  • Kargo carki nerde bi benmi goremiyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.