arkadaşlar bir kaza sonucu navigasyon tutucum kırıldı orjinaline 35 tl dediler uygun fiyata bulabılecegım bıldıgınız yer varmı acaba
35TL bir tutucu için yüksek bir para değil,orjinali varken yan ürün alıp düşme tehlikesi yaratmam yerinizde olsam.
35 TL bencede yüksek bir rakam sonuçta ikiside çinden geliyor.
Yalnız biri a fabrikasında diğeri b fabrikasında imal ediliyor. Tutucu alınmadan önce incelenir, plastiğinin kaliteli olduğuna inanılıyorsa alınır
5800 telefonum için cam tutucu lazımdı burada uygun fiyata bulamadım, ebay'den 18 TL'ye shipping dahil cam tutucu + araç şarj cihazı + silikon kılıf aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
Eğer cihaz küçükse şöyle birşey işinize yarayabilir, telefoncularda 10-15 TL civarında
35 TL bencede yüksek bir rakam sonuçta ikiside çinden geliyor.
Yalnız biri a fabrikasında diğeri b fabrikasında imal ediliyor. Tutucu alınmadan önce incelenir, plastiğinin kaliteli olduğuna inanılıyorsa alınır
5800 telefonum için cam tutucu lazımdı burada uygun fiyata bulamadım, ebay'den 18 TL'ye shipping dahil cam tutucu + araç şarj cihazı + silikon kılıf aldım.
mantıken evet pahalı degıl ama cın malı bır parca ıcın okadar da verılmez kanatındeyım ıcını actım yaptıkları parca cok dandık havayı gerı bosaltan barca sorun yaratıyor