Bildirim
Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Tekrar deneyin şimdi açılması lazım yeni yüklendi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayeren
Tekrar deneyin şimdi açılması lazım yeni yüklendi :)
Walla geçmiş olsun ne oldu adama bişi oldumu ?
Polis geldimi ? Adam kesin davacı olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S.A olgu bey,
Video da olduğu gibi adam sadece aracın gelme yönüne ters bakıyor yani hiç sağına bakmıyor o sırada hızım oldukça yavaştı neyse ben adama çarptıktan sonra durdum arkadaşa hastaneye götürüyüm dedim oda bana hayır gerek yok dedi o zaman evine bırakıyım dedim onada gerek yok dedi biz arkadaş ile konuşurken o sırada trafik polisi de tam dibimizden geçti şans işte neyse neler oluyor dedi bende ben bir şey anlatmayım buyrun izleyin dedim polis kamera kayıdına baktı bana sen haklısın adam hiç yola bakmadan fırlamış dedi ve bana şikayetçimisin dedi bende hayır değilim dedim ve konu kapandı eğer kamera olmasaydı açık konuşmak gerekirse derdimi anlatamazdım adam bana direk vurdu dese bir şey söyleyemezdim bunada şükür adama hiçbir şey olmadı sanırım vurduğumda hızım 20 falandı sadece telefonu kırıldı o kadar başka bir şey yok
Not: Ben bu kamerayı aldığımda herkes bana sen amerikada yaşamıyorsun diyordu tabiri caizse para harcamak için kaşınıyorsun diyorlardı bence kim ne derse desin aracın var ise kameranın ne kadar ihtiyaç olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 3 Ağustos 2016; 8:31:33 >
-
-
Tekrar merhaba öncelikle büyük geçmiş olsun tabi yaşanılan bölgeye göre değerlendirmek biraz acımasızca ön yargılı bir tutum olur. Bana kalırsa her iki taraf da yaşanılan olumsuzluk insanların aldığı aile terbiyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum yazdığınız yazılarda başınıza gelen elem verici olaylar tabiki de kolay değil insanın başına gelmeyince dışardan gelen yada anlatılan basit bir olay gibi duruyor. Geçen sene de aydın/didimden istanbul'a gelirken sol şeritte normal bir şekilde gidiyordum hızım stabil ve önümdeki aracada takip mesafem gayet uygundu adam sol şeritte bir anda durdu salak şey neyse benim yeterli takip mesafem olduğundan ben rahat bir şekilde durdum ama mağlesef benim arkamdaki araç bana takip mesafesini bırakmadığı için önce bana çarptı arkadan daha sonra da onun arkasındaki de ona ve dahi onun arkasındaki de ona derken üç araç zincirleme trafik kazası geçirdi bu defa bana çarpan beyfen di de çok kibardı hatta benden özür diledi ama polis suçu bana kilitleyecekti ben polise kafa tuttum seni mahvederim dedim hayatını karartırım deyince bana sana öyle bir tutanak tutarım ki dedi polis tüm suç senin üzerine kalır dedi bende bunun üzerine polisi çaktırmadan aracın önüne getirdim bir bahane ile olay böyle şöyle oldu gibisinden polisi kameranın kadrajına soktum amacımda buydu zaten ve orada bilinçli olarak el kol hareketi yapmaya başladım tartıştığımız belli olsun diye daha sonra polisten sicil numarası istedim vermedi bende bunun üzerine bana bunu vermek zorundasım dedim yine vermedi ve bana sen çok biliyorsun dedi ve kendine çok güveniyorsun dedim salak kafasını kaldırım aracın camına baksa kamerayı görücek bana bende ona aynen şunu söyledim kafanı cama çevirsene dedim bu kameradan hem önde hemde arkada var dedim baktım araca gitmeye çalışıyor hemen aracın kapılarını kilitledim he şimdi gelelim sana dedim uğraşmak nedir sen görürsün dedim daha sonra araya diğer polis girdi ve benden kameranın kayıtlarını istediler bende tutanak ile olursa olur dedim ve başka bir polis ekibi çağırdım o aslan kesilen efe döndü kediye neyse araya komiser falan girince ben biraz yumuşadım eşimde boş ver uğraşma tuncay dedi neyse ben kamera kayıtlarını kasko firmasına verdim ve benim kaskom bozulmadı o kaçan şerefsize tüm araçların masrafalarını kasko kitlemiş şimdi kamera olmasa adamlar bana sen otobanda sol şeritte bir anda durdun diye masrafları benden talep edeceklerdi akabinden büyük bir yükten ve sorumluluktan kurtuldum birde kedi olan polissss
-
quote:
Tekrar merhaba öncelikle büyük geçmiş olsun tabi yaşanılan bölgeye göre değerlendirmek biraz acımasızca ön yargılı bir tutum olur. Bana kalırsa her iki taraf da yaşanılan olumsuzluk insanların aldığı aile terbiyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum yazdığınız yazılarda başınıza gelen elem verici olaylar tabiki de kolay değil insanın başına gelmeyince dışardan gelen yada anlatılan basit bir olay gibi duruyor. Geçen sene de aydın/didimden istanbul'a gelirken sol şeritte normal bir şekilde gidiyordum hızım stabil ve önümdeki aracada takip mesafem gayet uygundu adam sol şeritte bir anda durdu salak şey neyse benim yeterli takip mesafem olduğundan ben rahat bir şekilde durdum ama mağlesef benim arkamdaki araç bana takip mesafesini bırakmadığı için önce bana çarptı arkadan daha sonra da onun arkasındaki de ona ve dahi onun arkasındaki de ona derken üç araç zincirleme trafik kazası geçirdi bu defa bana çarpan beyfen di de çok kibardı hatta benden özür diledi ama polis suçu bana kilitleyecekti ben polise kafa tuttum seni mahvederim dedim hayatını karartırım deyince bana sana öyle bir tutanak tutarım ki dedi polis tüm suç senin üzerine kalır dedi bende bunun üzerine polisi çaktırmadan aracın önüne getirdim bir bahane ile olay böyle şöyle oldu gibisinden polisi kameranın kadrajına soktum amacımda buydu zaten ve orada bilinçli olarak el kol hareketi yapmaya başladım tartıştığımız belli olsun diye daha sonra polisten sicil numarası istedim vermedi bende bunun üzerine bana bunu vermek zorundasım dedim yine vermedi ve bana sen çok biliyorsun dedi ve kendine çok güveniyorsun dedim salak kafasını kaldırım aracın camına baksa kamerayı görücek bana bende ona aynen şunu söyledim kafanı cama çevirsene dedim bu kameradan hem önde hemde arkada var dedim baktım araca gitmeye çalışıyor hemen aracın kapılarını kilitledim he şimdi gelelim sana dedim uğraşmak nedir sen görürsün dedim daha sonra araya diğer polis girdi ve benden kameranın kayıtlarını istediler bende tutanak ile olursa olur dedim ve başka bir polis ekibi çağırdım o aslan kesilen efe döndü kediye neyse araya komiser falan girince ben biraz yumuşadım eşimde boş ver uğraşma tuncay dedi neyse ben kamera kayıtlarını kasko firmasına verdim ve benim kaskom bozulmadı o kaçan şerefsize tüm araçların masrafalarını kasko kitlemiş şimdi kamera olmasa adamlar bana sen otobanda sol şeritte bir anda durdun diye masrafları benden talep edeceklerdi akabinden büyük bir yükten ve sorumluluktan kurtuldum birde kedi olan polissss
POLİSLERİ HİÇ SEVMEM!!!
Bu yüzden ben de insanlara iyi polislerin de olabileceğini göstermek için polis oldum
-
quote:
Orijinalden alıntı: 777_E
quote:
POLİSLERİ HİÇ SEVMEM!!!
Bu yüzden ben de insanlara iyi polislerin de olabileceğini göstermek için polis oldum
İyiki varsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba Arkadaşlar bugün kameranın hafıza kartları ikisinide okumamaya başladı aslında benim sorunum kameranın içindeki hafıza kartları dolunca front hatası veriyordu bende bu gün 32 gb 2 adet micro sd kart aldım bakalım sonuç ne olucak
Buda linki Fiyatı gayet uygun yazma hızları oldukça başarılı görülüyor.
Samsung 32GB MicroSD Evo Plus Class10 80mb/sn Hafıza Kartı
-
Sonuç Olarak şimdilik kamera çalıştı fakat hafıza dolunca aynı hatayı verecekmi bilemiyorum -
Sayfalardır okuyorum konuyu, çok güzel vs vs.
Aylardır hatta yıllardır yüzümüz gülmüyor bu ülkede. Mutluluk nedir unuttuk. Öldürülmediğimiz her gün Allah'ın bir lütfu bize, şükrediyoruz.
Bu mesajı okudum. Allah sizden razı olsun. Ciddi bir kesim için gerçekten kötü bir imajı polisin. Halkın ve kanunun koruyucusu değil de malum partinin maşası durumuna düşürüldü. Sizin gibilerdir yani iyi polisler gibilerdir bu ülkeyi belki bir gün huzurlu yapacak/kurtaracaklar.
Konuya döneyim ki off topic olmasın Sonuç ne oldu şimdi arkadaşlar? X2 yerine ne alınmalı artık?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Xed
Sayfalardır okuyorum konuyu, çok güzel vs vs.
Aylardır hatta yıllardır yüzümüz gülmüyor bu ülkede. Mutluluk nedir unuttuk. Öldürülmediğimiz her gün Allah'ın bir lütfu bize, şükrediyoruz.
Bu mesajı okudum. Allah sizden razı olsun. Ciddi bir kesim için gerçekten kötü bir imajı polisin. Halkın ve kanunun koruyucusu değil de malum partinin maşası durumuna düşürüldü. Sizin gibilerdir yani iyi polisler gibilerdir bu ülkeyi belki bir gün huzurlu yapacak/kurtaracaklar.
Konuya döneyim ki off topic olmasın Sonuç ne oldu şimdi arkadaşlar? X2 yerine ne alınmalı artık?
Ben daha X2 yerine alabileceğim kamerayı bulamadım inanırmısın ? 2 kanalıda aynı Mpbs netlik değeri ile kayıt altına alan ve çift çekirdek olan kamera göremedim
-
Vallahi öyle görünüyor. Dashcamtalk'ta belki 150 sayfa okudum. 2 channel her ürünün problemi var. En iyi ve yeni dedikleri modellerde bile majör eksikler ve hatalar var. Hadi geçtim firmware ile düzelecek hataları, donanım eksikleri de var. Biraz daha bakınıp olmazsa alımı öteleyeyim diyorum. Yeni çıkacak ürünlerden bakalım ya da biraz daha hata giderilsin. Vicovation opia 2 mf3'ü filan da yetersiz duruyor. Ya da lukas'ın yenileri.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Vallahi öyle görünüyor. Dashcamtalk'ta belki 150 sayfa okudum. 2 channel her ürünün problemi var. En iyi ve yeni dedikleri modellerde bile majör eksikler ve hatalar var. Hadi geçtim firmware ile düzelecek hataları, donanım eksikleri de var. Biraz daha bakınıp olmazsa alımı öteleyeyim diyorum. Yeni çıkacak ürünlerden bakalım ya da biraz daha hata giderilsin. Vicovation opia 2 mf3'ü filan da yetersiz duruyor. Ya da lukas'ın yenileri.
Ben kendi kameramdan çok memnunum 1 seneyi geçti galiba asla da değiştirmem gibi görünüyor şimdi 2.000 tl verseler vermem
-
iyi de onunda eski model olmasından mütevellit yeni fw çıkmaması, stabilite problemleri ve üretiminin durdurulmuş olması gibi sorunlarından bahsediyorlar. hatta sen de head uniti ayrı bir ürüne göz kırpmışsın yakın vade için? -
@Xed
Çok teşekkür ederim. Benim de amacım elimden gelen en iyi şekilde devletime ve milletime hizmet etmek. Dilerim bunu başarabilirim.
@OlguErhan
Ben o zaman epey ucuzdan veriyormuşum. Elde araba kalmayınca sahibinden.com'da 430$'dan satayım dedim. 250TL teklif geldi. -
quote:
iyi de onunda eski model olmasından mütevellit yeni fw çıkmaması, stabilite problemleri ve üretiminin durdurulmuş olması gibi sorunlarından bahsediyorlar. hatta sen de head uniti ayrı bir ürüne göz kırpmışsın yakın vade için?
Walla bu kamera işinde hep en mükemmelini arasak bile mutlaka en iyisinin bile eksi tarafları çıkabiliyor. -
saatlerdir okuyorum anladığım kadarıyla bütçe sıkıntım olmasa bile çift kamera sistemlerinden memnun olmam imkansız. hepsi problemli.
olguerhan hocam siz hangi sistemi tercih etmiştiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X