Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thank you also to send the camera Welcome to Mr.John forums
  • tuncayeren kullanıcısına yanıt
    Tuncay Bey,

sipariş verildi, bilginize.

Thanks for your order. You're Awesome!

This is a confirmation email for your order which you placed withwww.quadlockcase.com. Please keep a copy of this email for your records.

Order Number QL-68173
    Date 05/28/2015

2x Universal Adaptor - Universal Fit for $14.95 each
    1x Adhesive Mount - Twin Pack for $19.95 each
    Subtotal : $49.85 USD

Shipping : $7.01 USD
    Total : $56.86 USD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 28 Mayıs 2015; 14:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Kemal bey teşekkür ederim Şimdi bana

1 Kutu
    http://cdn.shopify.com/s/files/1/0108/1062/products/wall_mount_twin_pack_2048x2048.jpg?v=1386732829

2 Kutu bundanmı gelicek
    http://cdn.shopify.com/s/files/1/0108/1062/products/QLA_UNI_2048x2048.jpg?v=1386743404

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

Olgu Bey paylaşmış :) teşekkürler Hızır gibi yetişiyor maşallah

bir kutu + 1 adet aparat olacak (bir kutudan 2 tane çıktığı için )

• Hırsızlığa karşı en iyi olan Kamera PANORAMA X1 konusu açılmıştır :) HARİCİ LENS

http://forum.donanimhaber.com/m_106254175/f_//tm.htm

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hırsızlığa karşı en iyi olan Kamera PANORAMA X1 konusu açılmıştır :) HARİCİ LENS

Olgu Hocam,

başka kamera paylaşma, kafamızı bulandırma daha yeni aldık bu kameradan soğutma bizi

• Bana kalırsa bizim aldıklarıız daha iyi kemal bey ürün birazda kendini gösterecek
  • quote:

Bana kalırsa bizim aldıklarıız daha iyi kemal bey ürün birazda kendini gösterecek

Orası öyle aynı sınıflardaki kameranın fiyatına bakın 529 $ hemde arka kamerası daha kalitesiz 720P çekiyor

http://lukasstore.com/2ch-dash-cam/new-lukas-lk-9700-duo-d-type-dash-2ch-cam-full-hd-built-in-gps-sony-sensor-car-black-box.html

Bizim kameranın fiyatı harbi güzel.

• quote:

Bana kalırsa bizim aldıklarıız daha iyi kemal bey ürün birazda kendini gösterecek

Quad Lock firmasına verdiğimiz siparişler kargoya verildi, 5 Haziran tahmini teslimat gözüküyor.

kamera siparişim de aynı şekilde kargoya verilmiş, umarım fazla gecikmeden oda gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

quote:

Quad Lock firmasına verdiğimiz siparişler kargoya verildi, 5 Haziran tahmini teslimat gözüküyor.

kamera siparişim de aynı şekilde kargoya verilmiş, umarım fazla gecikmeden oda gelir. Sabırsızlıkla bekliyorum

Maxx 10 gün içinde sizde

• Siyah vinil kaplama - Kamera gizleme :

Panorama X2 de komple parlayan yerleri siyah vinil ile kaplıyorsunuz dikkat çekmiyor
    Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

• Bence olgu bey'in geliştirmiş olduğu yöntem daha sağlıklı ama bir konuda aklıma yatmayan bir durum şu sun filex olayı çözüm olarak pratik ama ileride aracı değiştirdiğmizde kabloları nasıl sökücez 3 ü bir arada kesmek zorunda kalabiliriz vantus olayı müthiş bir fikir ben aslen bu araca maksimum 2 yıl binmeyi düşünüyorum muhtemelen değiştirim Allahtan bir kaza bela gelmez ise ama uzun süre aracını kullanıcak arkadaşlar için kesinlikle müthiş bir şey
  • quote:

Bence olgu bey'in geliştirmiş olduğu yöntem daha sağlıklı ama bir konuda aklıma yatmayan bir durum şu sun filex olayı çözüm olarak pratik ama ileride aracı değiştirdiğmizde kabloları nasıl sökücez 3 ü bir arada kesmek zorunda kalabiliriz vantus olayı müthiş bir fikir ben aslen bu araca maksimum 2 yıl binmeyi düşünüyorum muhtemelen değiştirim Allahtan bir kaza bela gelmez ise ama uzun süre aracını kullanıcak arkadaşlar için kesinlikle müthiş bir şey

3 kabloyu çekince geliyor araçtan kesmek zorunda kalmıyoruz

• quote:

quote:

Bence olgu bey'in geliştirmiş olduğu yöntem daha sağlıklı ama bir konuda aklıma yatmayan bir durum şu sun filex olayı çözüm olarak pratik ama ileride aracı değiştirdiğmizde kabloları nasıl sökücez 3 ü bir arada kesmek zorunda kalabiliriz vantus olayı müthiş bir fikir ben aslen bu araca maksimum 2 yıl binmeyi düşünüyorum muhtemelen değiştirim Allahtan bir kaza bela gelmez ise ama uzun süre aracını kullanıcak arkadaşlar için kesinlikle müthiş bir şey

Olgu Bey,

dün arabayı şöyle bir inceledim ama arka kameranın kablosunu nereden götürebileceğim bir türlü uygun bir yol bulamadım. İşin aslı ön kamera için aynı sorun var gibi.. yada ben dikkatli incelemedim. Servise götürmeden kabloları ben çekeyim diyorum ama böyle giderse servis yolu gözüküyor galiba.

bu arada araç İ30 hyundai.

• quote:

quote:

quote:

Olgu Bey,

dün arabayı şöyle bir inceledim ama arka kameranın kablosunu nereden götürebileceğim bir türlü uygun bir yol bulamadım. İşin aslı ön kamera için aynı sorun var gibi.. yada ben dikkatli incelemedim. Servise götürmeden kabloları ben çekeyim diyorum ama böyle giderse servis yolu gözüküyor galiba.

Merhaba bence bu işi tesisatçılara havele et adamlar gerçekten kabloları nerden geçireceğini çok iyi biliyor adamların işi bu hemde risk almamış olursun bu arada olgu bey söylediğiniz gibi kablo içinden çıkıyorsa işte o zaman süper olur. O zaman diğecek tek kelime bulamam

• quote:

quote:

quote:

Olgu Bey,

Zor değil ama Tuncay beyin dediği gibi tesisatçılar halleder

• tuncayeren kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi mantık şöyle 3 kabloyu Sun-Fix ile tek kablo yaptık. Bir kablo gps ünitesine sağ tarafa örnek gidiyor diğer iki kablo yan yana bir şekilde sol taraftan arka kamera ve sipgorta kutusuna bağlanıyor.

Diyelim arka kameradan soketi çıkarttınız ve Sigorta kutusundan uçlar çıkarıldı + Gps ünitesini olduğu yerden aldınız. 3 kablo birleşik ama diğer araca takmaya hazır sıkıntı yok
  • Arkadaşlar merhaba konuyu elimden geldiğimce dikatlice inceledim faydalı bilgiler içeriyor. Aracıma kamera taktırmak istiyorum ancak benim sorun araca bimdiğim zaman değil aracı parkedip eve geçtikten sonra başlıyor aracım son zamanlarda kasıtlı olarak birileri tarafından çiziliyor maalesef çevrede güvenlik kamerası yok sormak istediğim aracı stop ettikten sonra kayıt yapabilen bir kamera varmı yardımcı olabilirmisiniz gerçekten bu bilgiye çok ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kare_-_as

Arkadaşlar merhaba konuyu elimden geldiğimce dikatlice inceledim faydalı bilgiler içeriyor. Aracıma kamera taktırmak istiyorum ancak benim sorun araca bimdiğim zaman değil aracı parkedip eve geçtikten sonra başlıyor aracım son zamanlarda kasıtlı olarak birileri tarafından çiziliyor maalesef çevrede güvenlik kamerası yok sormak istediğim aracı stop ettikten sonra kayıt yapabilen bir kamera varmı yardımcı olabilirmisiniz gerçekten bu bilgiye çok ihtiyacım var.

En profesyonel kamera Park modu için bu

İlk msjdaki videoları izlerseniz tek tek açıkladım-örnekleri verdim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.