Şimdi Ara

Araç kapısı değişir mi düzeltilir mi boyanması gerekir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun. ... boyasız göçük düzeltme ile hatasız gibi düzeltirler boyada zarar yoksa .... servise gidersen o kapı saçını değiştirip boyalar arabana 3 veya 4 bin hasar yazarlar satarken de 1500 tl zarar edersin. ... onun için boyasız göçük düzeltme yaptır rahat et hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercury_59

zaten ben tatilden döndüğümde serviste yaptırmayı düşünüyorum , karşı tarafın trafik sigortasından , gerekli belgelerin hepsi var elimde , ama işte servis uğraşmamak için kapı değişikliği isteyebilir , o zaman da arabada değişen parça oluyor o da aracın değerini düşürüyor, Araç kapısı değişir mi düzeltilir mi boyanması gerekir mi?

diğer resimde gözükmüyordu boyanın zarar gördüğü

çekildikten sonra ilgili boyanın kalktığı yere lokal boya yaptırmalısınız beyaz olduğu için sorun olmaz değer kaybıda olmaz lokal de

ama kesinlikle komple boyaya ve değişime yanaşmayın gerek yok

• Çok büyük ihtimal değişir, kapının uç sert kısmı bozulmuş ve çizgisi gitmiş.

Vakumlama için tekrar düzeltilse dahi, dalgalanmalar olabilir. Benim düşüncem kapı sacını değiştirirler.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    o görünen yerler diğer aracın boyası elimle bastırınca çıkıyor çünkü, araç henuz çok yeni 3000 km de o yüzden serviste yaptırmayı düşünüyorum , dışarda yaptırıp arabanın garantisini bozdurmak istemiyorum , serviste ekseperle konuşup parça değişikliği değil de düzeltme yolunda işlem yapılmasını talep edeceğim , olur da mutlaka parça değişikliği derse zaten araç satış değer kaybı talep edeceğim karşı tarafın sigortasından ama umarım iş o kadar uzamaz ,
    araştırdığım kadarıyla 5 cm ye kadar olan göçükleri vakum çekiyormuş , çamurluk ta da biraz göçme var orayı da çekiçle hiç olmadı macunla doldurarak yapabileceklerini düşünüyorum , ama malum servisler uğraşmamak için hemen parça değiştirmek istiyorlar , eski arabam olsaydı kaportacıda yaptırırdım zaten ama yeni olunca servisten başka bi yere götürmek istemiyorum arabayı
  • servis kapıyı düzeltmeye çalışçaz olmazsa kapıyı değiştiririz dedi bugun bıraktım arabayı , hayırlısı artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.