Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.297
Cevap
332
Favori
495.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabiha gökçen , bayramın 3 günü için araç bakayım dedim, aracı sitelerde gözükmesine rağmen; Nokta , 7/24 ve Ekar firmaları , o siteden alsanızda biz araç vermeyiz, gelin ofisten alın dediler
    alın size bizim dürüst esnaf. talep çok fazla olduğu için, nerden vurgun yaparım derdine düşmüş. Kurban bayramıymış, Allah'mış , Peygamber'miş ... bunların hepsi yalan bu adamlar için

Tek geçerli şey var, para.

Bu arada, günlüğü 450 tlden clio veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.eurocarturkiye.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıla yakındır genel itibari ile sürekli Garenta'dan araç kiraladım.

Kendi aracımla dahi kaza yapmamışken kiraladımğım araç ile kaza yapmama rağmen mini hasar ödediğim için ekstra hiçbir şey yapmadım ki zaten küçük bir sürtmeydi. Her daim muhattap bulabileceğiniz ve güvenilir bir yer fakat başka bir problem var,

Bayram dolayısı ile güvenilir olan kurumsal firmaların neredeyse hiçbirinde araç yok.

Pek bilmediğim 1-2 firma da acaip fiyat çekiyor saçma arabalara.

Bana da sadece 1 günlük araç lazım.

Arkadaş Zeplin Car'ı önerdi ama biraz araştırınca gözüm korktu.

Var mıdır önerisi olan?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2006 den beri üyeyim öyle her ota bota mesaj yazan, konu açan biri değilim şimdiye kadar toplasan 13 yılda 500 mesaj atmamışımdır. Sorduğum soruyu daha önceki sayfalarda gördüm ama ortada net bir cevap yok o yüzden belki yeni gelen biri görür diye tekrardan yazdım. Kiralamak isteyenler için ;arasındaki fark şu super relax ful koruma mega relax sadece yol yardımı sağlamak ve yakttan dolayı çıkan hasarları karşılıyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar goldcar sabiha gökçen şubesinden kiralama yapacağım.
    Enterprice havalimanı şubesi ya uçak ile gelen yolcu yada daha önce kiralama şartı arıyor.
    Goldcar da da buna benzer şartlar var mı.
  • istanbulda kiralanacak araba kalmamış yav.
  • Garentadan araç kiraladık (renault clio otomatik) bayram için.Daha öncede çok kez kiralamıştık zaten, genel olarak memnunuz hizmetinden ama ilk kez uzun yol yapıcaz. Aracı alırken sormamız etmemiz gereken ekstra bir şeyler var mıdır.Burada sürekli araç kiralayanlar olduğu için buradan sormak istedim.Burdan veya özelden yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.
  • Uyguna araç kiralama devri bu yaz bitmiş.3 güne 1500lira çeken var arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: ug35ur

Uyguna araç kiralama devri bu yaz bitmiş.3 güne 1500lira çeken var arkadaş
    Biten birşey yok kışın veya yaza doğru rezervasyon yaparsan uygun fiyata alırsın tam yaz sezonunda rezervasyon yaparsan 2000 tl de çekerler firmalar da yazın ve bayramda iş yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Garentadan araç kiraladık (renault clio otomatik) bayram için.Daha öncede çok kez kiralamıştık zaten, genel olarak memnunuz hizmetinden ama ilk kez uzun yol yapıcaz. Aracı alırken sormamız etmemiz gereken ekstra bir şeyler var mıdır.Burada sürekli araç kiralayanlar olduğu için buradan sormak istedim.Burdan veya özelden yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.
    Bakımı yakın araç almayın.

• Ben de Avis'ten bir günlük araba kiralayacağım. Dikkat edilecek bir durum var mı? Küçük firmalar gibi kasko için ek ücret istemiyor. Mini hasar güvencesi var.

• Arkadaşlar merhabalar iyi bayramlar herkese.
    19 Ağustos saat 10.00 alış / 24 ağustos saat 17.00 veriş olmak üzere İstanbul içinde uygun araç arıyorum. Bu konuda referans olabilecek ya da bu işi ucuza kapattirabilecek bir arkadaşımız varmıdır?

• aeson01 kullanıcısına yanıt
    günlük km sınırına dikkat edin o kadar. O da zaten günlük 400-800km arasında değişiyor firmasına göre

• 21.08.2019 Çarşamba Akşamı muğla'ya gideceğiz... 27.08.2019 salı günü dönüş var. Gidiş ve dönüş havaalanından alıcam aracı dönüştede aynı yere bırakacağım. Ankara'da ofisten kiralayıp muğla dalaman iç hatlardan aracı gidince direkt alabilirmiyim? Kk kullanmıyorum o yüzden annem üzerine kiralayıp ek sürücü seçeneği ile ben süreceğim annem gelmiyor. Birde 1.800 tl Bütçe var anadolujet uygulamasında indirim var alamo diye bir firma nasıldır?.

Sixt'te bu araç 1.500 tl ye geliyor dizel otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalMaster -- 12 Ağustos 2019; 17:58:32 >

• Vermezler hocam asıl sürücüyü istiyorlar o yüzden işinizi garantiye alın arayıp sorun
    Sixt iyi firma alamo ile bilgim yok ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalMaster

21.08.2019 Çarşamba Akşamı muğla'ya gideceğiz... 27.08.2019 salı günü dönüş var. Gidiş ve dönüş havaalanından alıcam aracı dönüştede aynı yere bırakacağım. Ankara'da ofisten kiralayıp muğla dalaman iç hatlardan aracı gidince direkt alabilirmiyim? Kk kullanmıyorum o yüzden annem üzerine kiralayıp ek sürücü seçeneği ile ben süreceğim annem gelmiyor. Birde 1.800 tl Bütçe var anadolujet uygulamasında indirim var alamo diye bir firma nasıldır?.

Sixt'te bu araç 1.500 tl ye geliyor dizel otomatik

Bu dediğini yapamazsın :)
    Anneniz olmadan vermezler.
    Veren şirket var ama açık senet alır

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bu dediğini yapamazsın :)
    Anneniz olmadan vermezler.
    Veren şirket var ama açık senet alır

Alıntıları Göster
    Hocam ankarada araç kiralama şubesine gideceğiz annem ile birlikte oradan kiralayacağız. Benide ek şöför yazdıracağız. Muğla ya indiğimizde aracı ek sürücü olarak ben alamayacakmıyım? sonuçta buradaki ofisten hallediceğiz tüm işlemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: esoturko

Vermezler hocam asıl sürücüyü istiyorlar o yüzden işinizi garantiye alın arayıp sorun
    Sixt iyi firma alamo ile bilgim yok ne yazıkki
    Ankarada ofise annem ile gidip aracı annem üzerine kiralayıp benim üzerimede ek şöför yazdıracağız provizyon nakit işlemleri orada bitecek. Ben ek şöför olarak muğlaya gittiğimde alamayacakmıyım genede annemin mi olması lazım orada da

• Hmm bu durum daha farklı. Şube bilir bunu

• Kredi Kartı olmadan provizyonu nakit veya hesap kartından çeken bir firma var mı? Ne yazık ki ek şöför olarak aracı teslim alamıyormuşuz kaldık böyle

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.