Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.282
Cevap
325
Favori
494.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba kiralama işleri hayal oldu. Ben Eylül ayına bakıyorum 22 gün için 8 bin-10 bin fiyst istiyorlar şimdiden + bunun yakıtı. Artık memlekete bile gidemeyeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    hangi günler, hangi adres, bir de ben bakayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya falan yok dimi. Yolcu 360'ın bahar kampanyası çok iyiydi.

• Bayramda en baz model araç günlük 500 TL, kampanyalar vs. Bir indirim sağladığı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yolcu360'ta Wish ve Nissa firmaları uygun kiralıyor gibi görünüyor, daha önce hiç araç kiralamadım ama bu firmaların adları konuda hiç geçmediğine göre neyi gözden kaçırıyorum tercih edilmeme sebepleri nelerdir?  

• 150 tly verdikleri araçları 500 tl yapmaları enteresan bir zamandayiz. Sanırım artık elden kiralama yapanlara yonelecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hayır. bi bakarsın 50 bin tl kitlemişler senetle. gbt 'si temiz adam yoktur sokak arası araç kiralama şirketlerinde.

şu anda bayram öncesi yoğunluğu var . daha geçen aylarda trendyol yolcu360 indirimiyle 80 liraya araç kiralayan olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölge itibariyle dediğiniz fiyatlar değişiyor. Ha deyince atlamayiz zaten araca.uyari için teşekkür ederim.

• blackrebel kullanıcısına yanıt
    İlçe ofisleri var mı? Yoksa havalimanımı ?

• 1 Temmuz alış - 7 Temmuz bırakış Dalaman Avec 2700 TL sizce iyimi ?

• Jackly kullanıcısına yanıt
    Marka model ?

• peksimet45 kullanıcısına yanıt

egea manuel benzin yada benzeri

Yolcu360 dan bak fiyatlara. Birde orda bı kod var onu uygula biraz daha kırıyor fiyatı.bu kodu alana yapistir...MT523L01N

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kodla indirim oldu ama avec hala daha avantajı. Teşekkürler tekrardan

Bol şans. Bayramlarda tatillerde rent a car firmaları fiyatlarda hep bu şekilde oyun oynuyor. Planlarınız belli ise öncelerden rezarvasyon yap. İyi tatiller

• 12 veya 24 ay için yıllık 10-15 bin km şirket kullanımı için hangi firmayı önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 21 Nisan 2022; 15:5:31 >

Bayramdan sonrada komple yaz dönemi fiyatlar çıldırmış. Mart Nisan da otomatik clio günlük 190tl idi, Haziran Temmuz Ağustos hatta Eylül aylarının tamami minimum 450den başlıyor. (Yolcu360)

• erka1907 kullanıcısına yanıt

hocam banada lazım, bilgi sahibi olursan haber edersen sevinirim.

• nedir son durum şimdi, var mı uygun fiyatlı bi yer

• yolcu360 günlük (yukarıdaki kod ile)333₺ clio manuel benzin izmir adnan menderes

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.