Şimdi Ara

Araç kiralamada %60 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bradenburg

kodu girecek alanı bulamadım
    kod girmenize gerek yok. arkadaşın ilk mesajda paylaştığı linke tıklayıp gidebilirsiniz. kod alanı dolu geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min yada maximum gün sayısı nedir acaba ?
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Sevindim yararlı olduysak ne mutlu.
  • APoTHeKe kullanıcısına yanıt
    Max 2 gün alabilirsiniz.
  • 2 şer 2şer üst üste aldım umarım birleştirilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    2 gün seçtim 54 eurodan fiyat değişmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Ödeme bilgilerini girince değişmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konu burada değil sıcak fırsatlarda olmalı. Kimsenin haberi yok kampanyadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Bu konu burada değil sıcak fırsatlarda olmalı. Kimsenin haberi yok kampanyadan.
    hocam siz sıcak fırsatlara açmamış mıydınız zaten ? admin yine kafasına göre iş mi yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam siz sıcak fırsatlara açmamış mıydınız zaten ? admin yine kafasına göre iş mi yaptı

Alıntıları Göster
    Konu sıcak fırsatlarda açıldı buraya taşındı. Kampanyanın yurt dışı alışveriş fırsatlarında ne işi var ben anlamadım, admin buraya taşımış.
  • Başlıktaki linke tıkladım düşmedi kod girecek alan bulamadım

• Sanal kart girdiginizde dusmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce araç kiralamada çalıştım, bu firmayı önermem havalimanında ofisleri vs. yok, ararsınız ulaşabilirseniz gelirler sizi bulur alırlar havalimanından çıkartır, başka bir otoparkta aracı verir giderler, ayrıca bu firma kurumsal olmasa da, türkiye üzerinden alınan yabancı kampanyalar direk kara listeye alınır, büyük firmalar da bu topa girmeyin, bir daha asla o firmadan ve onun karaliste paylaştığı firmalardan araç alamazsınız.
  • galatyan G kullanıcısına yanıt
    garenta dan kiraladım, kampanyadan da faydalandım, gidip ofiste aracı alıp vereceğim, ne diye karalisteye alınayım anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Çünkü o kampanya sizin için yapılmadı, kampanyalar o ülkede bulunan müşteriler için yapılır, satış danışmanı farkederse, karaliste talebi yapar, söylediğiniz firma 3 büyük firma ile karaliste paylaşımı yapıyor bilginiz olsun, ben sadece tavsiye de bulunuyorum, Atatürk havalimanına gidip, iç hatlardan bu rezervasyon ile aldıysanız şansınıza kalmış, genel merkez kontrolü var, dış hatlardan alıp adresinizi yurtdışı verip, pasaport ile de ülkeye yeni giriş yaptığınızı kanıtlarsanız(yani olması gereken müşteri) o zaman zaten bir sorun yok, yani türkiye ye yeni giriş yapmış biri bile bundan faydalanabilir, diğer durumlarda şirketlere göre siz potansiyel müşterileri kaybetmesine sebep oldunuz, o kampanyalar sınırlı ve her firmanın yurtdışı hedefi var.
    eyvallah hocam, baya detaylı konu. aldık bir kere inşallah sıkıntı cıkmaz.

bilmem takip ediyor musunuz ama , jetcost gibi firmalar, ucuza bilet satarlar , o kadar da alan var, sıkıntı görmedim

aynı şekilde, booking, Türkiye'den giriş kapalı ama vpn ile Türkiyedeki otellerden yer alabiliyorsunuz.

sıkıntı olacağını sanmıyorum. ben de greenmotion üzerinden aldım, bakalım listeye alacaklar mı.

• araç alım saati sabah 10 seçtim türkiye saati 10 mu yoksa almanya saati 10 mu

• sayfayı ingilizce görüntüleyemiyormuyuz almanca hiçbirşey anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.