2.elde kesinlikle dizel önermiyorum.2.el dizel araç sahibi de oldum ve bir araba parası servise ödediğimi biliyorum.ikinci elde dizel piyangodur.ya ördek şansı vardır tuturursunuz ya da adamı açtığı masraflarla bitirir.0 olmadığı sürece kesinlikle dizel düşünmeyin.bazen garantili 0 dizellerde bile sorun çıkabiliyor.
Önerilerin için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yararlı bilgiler. Diğer düşünen arkadaşlara da faydası dokunacaktır tahminim.. Çok sağol _o_
bence aracın km sinden çok temizliği önemli ben çok araç gördüm 50 000 de ama ömründen ömür gitmiş bence 100 000 sınırına pek takılmayın temiz araç bulunca alın ben aracımı 2005 model 41000 de aldım şimdi 83000 de ama hala diri ve temiz duruyo aldığım günkü gibi çünkü hırpalamadan temiz kullandım kimisi 75-80 deki arabalara km si çok der millet alışmış eskiden şahinler e 100 binde motor yaptırmaya hala sanıyolarki 100 000 de motor bitecek halbuki şu an hemen hemen tüm araçlar 300-350bini rahat görür tabi adam gibi kullanılırsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme