Şimdi Ara

Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Vw passat 2001-2004 arası araç almayı düşünüyorum. 1.9 dizel 130 bglik olanından ve manuel vites olarak düşünüyorum otomatik kesinlikle istemiyorum.Sormak istedigim bir kaç soruyu sorayım.

Sorulara sadece aracın kullanıcılarının cevap vermesini istiyorum. Kulaktan dolma bilgilerle karalama ya da övme fikirlerinizi istemiyorum. Sadece aynı fiyat aralıgına başka bir araç tavsiye ederseniz bunu kabul edebilirim.

- 35.000 tl kadar bir bütçem var bu fiyata temiz az kmli Ankarada bulabilir miyim?
    - Aracın 6 aylık mtv'si ne kadar?
    - Bakımları 15 bin kmde bir yapılıyor sanırım. Bakım pahallı mı? Aile arabası olarak kullanılacak. Tam bir bakımda filtreler şu bu ne kadar masraf çıkartıyor?
    - Kmde şehir içinde yogun trafikte kaç lt ya da kaç krş yakıyor?

En son olarak bu aracı tavsiye eder misiniz? Etmiyor yada bu fiyata şu daha güzel dediğiniz bir model varsa önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisanus -- 14 Ekim 2011; 21:09:31 >

• burda herkes vw i süper olarak görse de izlenimlerimi yazayım.

vw ne kadar iyi bi marka olsa da arıza çıkarma olasılığı fazladır, 3 kiside vardı dedigin yıllar arası passat, birisi artık arızalardan illet etti sattı (araba 5 yasındayken), diger ikisinde de zaman geçtikçe arızalar çıkmaya basladı sattılar. yani tüm eski arabalar için geçerli bu, vw için de geçerli şahit olduğum için söylüyorum eski passat ların sorun çıkardıgına.

bunun yerine önceden de söylemistim sanırım 0 km, yeni aveo alın yada düz, boş cruze alın (en boşu bile iyidir). passattaki donanımın, güvenliğin fazlası mevcut yeni aveo ve cruze da. yol tutuşu konusunda da bahsettiginiz yıllardaki passattan cok cok daha iyidir yeni aveo. (cruze un zaten yol tutuşu vs. tartışmasız). aile arabası olarak kullancakmıssınız, yeni aveo nun bagaj hacmi sınıfının en iyisi + c sınıfındaki bi cok arabaya kafa tutar. tavsiyem yeni aveo almanız yönünde veya cruze.. sıfır arabanın tadı, heyecanı baskadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 14 Ekim 2011; 21:12:24 >

• Bildiğim tek soruyu cevapliyim. 6 aylık mtvsi 438 tl

Marka takıntınız yoksa aynı motorlu superb bakabilirsiniz. Muhtelemen aynı koşullardaki passat dan fiyatı daha düşük olacaktır
  • Arkadaşlar cevaplarınıza teşkkürler. Aynı sorular üzerinden cevaplar almaya devam etmek istiyorum. Farklı fikirler illaki çıkacaktır.

Peki bu doğrultuda düşündüğüm bir araçta manuel 110 bg peugeot 308 hdi. Bildigim kadarıyla yakıt tüketimi ve bir çok alanda üstün bir araç ve model olarak 2009 düşünüyorum bu daha mı uygun sizce? Sedan olması şart değil başka önerilerede açıgım. En temel iki şartım dizel ve manuel olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.