Şimdi Ara

Araç Önerisi Sıfır veya İkinci El

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

700 Bin nakittim var aylıkta 20 bin ödeme yapacak bütçem kalıyor. 100 150 bin kredi çekip ikinci el alabilirim, Sıfır araç kampanyası varsa kredisi düşük 300 bine kadarda onları düşünebilirim.

Olayın içinde kayboldum Sıfır veya ikinci el tavsiyelerinizi rica ediyorum otomatik olması zorunlu.

Teşekkürler.

• Otomatik ancak ne düşünüyorsunuz sedan, hb, suv?

Benzin ya da dizel fark eder mi? LPG düşünür müsünüz?

Hoşumuza gideni önerip geçebiliriz ya da sizin belirli kriterleriniz varsa dediğim gibi onların içerisinden bir şeyler araştırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 27 Ocak 2024; 23:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Otomatik ancak ne düşünüyorsunuz sedan, hb, suv?

Benzin ya da dizel fark eder mi? LPG düşünür müsünüz?

Hoşumuza gideni önerip geçebiliriz ya da sizin belirli kriterleriniz varsa dediğim gibi onların içerisinden bir şeyler araştırılır.

HB - Sedan - Suv tercih edebilirim. Çocuk var çok ufak olmasını istemem. İ20 - Clio - İbiza - Fiat araçlardan pek haz almıyorum bunların dışında önerileriniz olursa sevinirim.

1.2 Motor benzinli yada dizel tercihim LPG düşünmüyorum Teşekkürler.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

• Golf 8 1.0 tsi önermeye gelmiştim ki otomatik demişsiniz eledim.
  • 308
  • Dacia Duster önerebilirim. Motor 1.3 tce, Renault’un başarılı motoru.

https://www.sahibinden.com/s/yC2fBl0x
  • Hocam sıfır için mevcut bütçe ile b sınıfı hb harici pek bir seçenek kalmıyor onları da istemediğinizi söylemişsiniz. Lpg kullanırım derseniz 1.6 corolla bakılabilir. Lpg istemiyorsanız da 900bin civarına 1.3Tce megane tercih edilebilir

• Ne yazıkki bütçeyi 1milyona çıkarttım ikinci el a3 lere bakıyorum yani aslında ne alacağıma karar verdim.

temizini bakımlısını ve bütçeme göre a3 sedan arıyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.