Şimdi Ara

ARAÇ ÖNERİSİNDE BULUNCAK ARKADAŞLARI KONUYA BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sıralar astra j aracımı satıp yeni bir araç alma girişiminde bulundum. Aklımda astra k 1.4 T excellence paket veya dynamic paket donanım arasında gidip geliyorum. Benim için yakıt,performans ve piyasası önemli tavsiye edermisiniz ? kullanıcılardan kronik sorunlarını , yakıt tüketimlerini öğrenmek istiyorum.Bunların haricinde bu klasmanda en doğru tercih sizce ne almalıyım 85 milyar max bütçem var.Astra j aracım boştu bu sefer alcağım araçta donanım istiyorum. Dizelle benzin arasında pek bi fark kalmadı dizel bir araç alıp donanım eksiği yaşıycağıma benzin alır donanımlı bir araca binerim düşüncesindeyim. Senelik 15 bin km yapacağım. önerilerinizi bekliyorum.

• Senelik 15.000 için benzin üzer gibime geliyor. 1.4 olmasına aldanmayın, o motorun fabrika verisi 7.1 lt. Gerçek hayatta 1 2 litre daha fazla olacağını düşünün, ona göre karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra j kasa araç arkdaşımda var 9 civarı tüketimi var 8.7 civarı bu astra k 200 kg hafifletildi yakıta büyük oranda etkisi olur gibime geliyor

• moswantedfun kullanıcısına yanıt
    1.4 otomatik kullanıyorum. İstanbul şehir içi kullanımda gördüğüm minimum değer 7.7 . O da değeri ilk sıfırladığımda rölantide çalışırken. 9 lt altı göreceğinizi pek sanmıyorum. Eğer benim gibi arada kalkışlarda ve düzlükte basarım diyorsanız +10 lt'den başlar.

Edit: Kendi tezimi kendim çürüttüm. Zamanında hiç basmadan bir deneyeyim demiştim 7.7 görmüştüm. 1 yıl geçti halen o değerleri yakalayamadım, artık nasıl bir sabır varsa gaza yüklenmemişim

Resmini forumdan buldum hocam
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 30 Kasım 2017; 0:52:20 >

• Bilgileriniz için teşekkür ederim hiç bulaşma diyorsunuz yani 😁😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.