Şimdi Ara

Araç Pert Olurmu Sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
38.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

havayastığı açılan bir araç ne olursa olsun istersen sadece farı kırılsın her koşulda perttir çünkü aracın güvenliği kalmamıştır...

Biraz saçma bir yorum olmuş.Aracın bütün güvenliğini airbage bağlamak ve airbagin yenisi takılamayan bir donanımmış gibi görülmesi.

Araç hafif kazaya maruz kalsa ve airbag patladı diye perte çıkarsa saçmalığın daniskası olur...

Sırf airbag patladı diye...Durum maliyet kıysalamasıdır aracın güvenliğinin gitmesi değildir...

bakalım ne olcak bende merak ettim babam emekli trafik polisi ve şu anda sigortacı onun söylediği bu yönde ... geçen yıl ortağımın c3 ü vardı ufak bir kazadan ön tampon içe doğru darbe almış ve hava yastığı patlamıştı toplasan 3000-4000 tl hasar vardı.. expertiz perte çıkardı aracı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 9 Eylül 2012; 21:23:56 >

• Resimleri simage olarak koymayıp sayfayı kasım kasım kastırdığınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Resimleri simage olarak koymayıp sayfayı kasım kasım kastırdığınız için teşekkürler

o konuda ne deseniz haklısınız kusura bakmayın , yeniden düzenlemeye çalışacağım...

• Şimdi bu araç pert oldu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 9 Eylül 2012; 21:47:07 >
  • Eski aracimla yolda giderken yolda duran kanalizasyon tumsegini ortaya almistim ve arabanin altina takilmisti ve ani yavaslama oldugu icin 2 havayastigi acilmisti arabada hic bir hasar yokken. Tabi ki de perte gitmedi. ''Hava yastiklari acilmissa arac perttir'' sehir efsanesini kim cikarmis cok merak ediyorum.

Ancak bu aracin perte cikma olasiligi yuksek. Gorunurde 2 havayastigi, 2 far, on cam, kaput ve radyator hasari var. Gorunmeyen hasarlar da cikabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumbam -- 9 Eylül 2012; 22:30:12 >
  • Bu arabayi toplarlar, ilgilenirseniz, sigorta-exper'e baski yaparsaniz pert olur, aksi durumda servise cekip birakirsaniz 20 gune teslim ederler...
  • Bu işten anlamam ama koruma demirinde bişey yok, radyatör bile kırılmamış,pert olmaz gibi,toplansada düzen tutar bu araba bişeyi yok
  • Pert olmaz gibi duruyor. Eksperle anlaşıp, makul farkı yapılacak ödemeden düşüp belki perte çıkarabilir komşunuz. Uğraşsın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyotada aynı kaza olsa pertdi ama renault'a yedek parçası ucuz diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman0042

Araç kavşakta sağdan gelen bir araç tarafından sağ ön tampondan darbe alıp soluna doğru bir nevi biçildi.

Bir sorum daha olacak;
    experin teklif v.b. durumları araç pert olduğundamı oluyor ? Bu arada araçta kasko yok ve kaza tutanaklarında komşumun suçu kavşakta hızını yavaşlatmamak iken , karşı tarafa kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uymamak suçu verildi. Sanırım karşı %75 suçlu gibi...

karşı tarafın sigortası sizin hasarınızın %75 ini öder kalan %25 masrafı siz ödersiniz... karşı tarafın masrafının %25 ini sizin sigortanız öder..
    araçta kasko yoksa perte çıkmaz ...
  • kardeş bendede 2016 model toyota corolla adventes multi draver S modeli benzinli araç var piyasa değeri 80000 bin tl bütün eırbegler açıldı tampon far panjur kaput vs. yamuldu ve kırıldı araçta 38000 bin tl masraf çıktı.ama pert etmiyorlar.generalli sigorta perte ayırmadı aracı onarım kararı verdi .aradan 2 ay geçti incelemeleri bende ihalede satışa çıkmasını söyledim araç ihalede satışta.makul bir değerle aracı perte çıkartabilecekler mi.artık eskisi gibi eırbekler açılınca araçları pert etmiyorlar.eskiden eırbec fiyatları pahalıydı.tamir yaptırılınca yüzü astarını geçiyordu.bu yüzden pert kararı veriyorlardı .artık eırbecler pahalı değil onarım yapıldığı zaman sigorta firmaları avantajlı çıkıyor.tabi arabadan arabaya değişiyor.oto sanayi sitesine gittim.aracın bütün eırbeclerinin tamirini 3000 tl ye yaparız dediler şaşırdım kaldım.kendim yaptırırsan şu anda 12000 tl ye sanayide yaptırabiliyorum.perte çıkmazsa araç.hasar değerinin parasını alıp dışarıda kendim tamirci arkadaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum.saygılarımla geçmiş olsun.aracımın fotoğraflarını attım .
     Araç Pert Olurmu Sizce ? Araç Pert Olurmu Sizce ? Araç Pert Olurmu Sizce ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.